dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: KMPlayer Web tarayıcı: Opera E-Mail: Gmail RSS: Opera Müzik: Winamp /telefon genelde be Torrent: utorrent Download: IDM Arşiv: WinRar Ofis: MS Office Instant Messaging: Digsby Security: Comodo Image Editor: Photoshop CS5 __________ Image viewer: irfan tabi olm pdf: foxit pdf print: primo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: VLC, Media Player Classic Home Cinema Codec: K lite Web tarayıcı: Google Chrome E-Mail: Gmail RSS: - Müzik: Aimp Torrent:uTorrent Download: IDM, SABNzbd Arşiv: WinRAR Ofis: MS Office Instant Messaging: Live Security: Şu an Norton 360 var. Ayrıca Spybot Search n Destroy, Anti-Malware. Image Editor: Google Picasa. Extra: Matriks, GPU-Z, CPU-Z, Steam :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: VLC Web tarayıcı: RockMelt / Chrome E-Mail: Gmail Web Client RSS: Google Reader Müzik: iTunes (iphonedakileri mütemadiyen değiştirdiğim için) Torrent: uTorrent Download: MiPony Arşiv: 7-zip Ofis: MS Office 2010 Instant Messaging: Gtalk / RockMelt Security: MSE Image Editor: Photoshop CS5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 RockMelt ilginçmiş. İndirip bakıyorum şimdi, bu konuları bu yüzden seviyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: Zoom Player Codec: CCCP Web tarayıcı: Firefox E-Mail: Thunderbird Müzik: Winamp Torrent: uTorrent Download: DTA Arşiv: Winrar / 7-zip Ofis: MS Office Instant Messaging: Pidgin Security: MSE Manga Reader/Picture View: MMCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 GERGE said: RockMelt ilginçmiş. İndirip bakıyorum şimdi, bu konuları bu yüzden seviyorum =) halbuki kharon'u twitter'dan takip etsen bi 6 ay önce falan rockmelt'ten haberdar olacaktın! in kharon we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Twitter kullansaydım kesin ederdim zaten. Gerçi şimdi kullanmaya başlayacağım sanırım imzamdaki site olaylarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Temel programları kullanıyorum winrar,antivirüs gibi ayrıca işime çok yarayan clean clenear'ı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: GOM Web tarayıcı: IE9 E-Mail: Gmail Web Client Müzik: windows media player Torrent: uTorrent Arşiv: winrar Ofis: ms office Instant Messaging: disgby Security: Ms security essentials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: Windows Media Center (DVD), Windows Media Player Codec: Windows 7 içinde gelen ne varsa Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Gmail Web Client RSS: - Müzik: Winamp Torrent: uTorrent 1.8.5 Download: Chrome Arşiv: 7-Zip Ofis: MS Office Instant Messaging: Digsby Security: Avira Antivir Personal Image Editor: - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Digsby güzel ama msn kısmını hiç sevemedim. Dosya yollayamıyorum. Penceresi, smileyleri falan hoşuma gitmedi. Mailler ve facebook için onu açık tutuyorum. Msn için messengerın eski sürümünü kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: GOM Web: Mozilla Firefox/Chrome Music: Spotify Download: JDownloader Archive: Winrar Office: MS Office 2007 Instant Messaging: Msn /tweetdeck Security: Avg Timer: Shutter Image and Video Editor: PS,AE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: GOM Web tarayıcı: chrome, firefox E-Mail: yahoo, gmail, hotmail RSS: null Müzik: youtube Torrent: Azure Download: internet exproler Arşiv: winrar Ofis: word, gdocs Instant Messaging: meebo Security: windows defender Image Editor: Paint.NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: Bsplayer Web tarayıcı: , firefox E-Mail: gmail+thunderbird Müzik: winamp Torrent: utorrent Download: Flashget Arşiv: winrar Ofis: word, gdocs Security: nod32 Image Editor: acdseepro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: mediaplayer classic Web tarayıcı: chrome E-Mail: yahoo, gmail, hotmail RSS: Müzik: winamp Torrent: utrroent Download: chrome Arşiv: Ofis: Instant Messaging: msn Security: zonealarm Image Editor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Video: Kmplayer + VLC Codec: K-Lite Mega Web tarayıcı: Google Chrome E-Mail: Mozilla Thunderbird Müzik: Foobar2000 + Grooveshark Torrent: Utorrent Download: Chrome , Jdownloader , Internet Download Manager Arşiv: 7-zip Ofis: Ms Office 2010 - OpenOffice Instant Messaging: MSN Security: Avira Antivir Image Editor: Photoshop CS2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 o değil de RSS'in mokunu çıkardım, takip edemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Temel işler için MacOSX kullanıyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Video: Windows Media Player(Klite Codec) Web tarayıcı: IE9 E-Mail: Outlook Müzik: windows media player Torrent: kullanmam - rapidciyiz ezelden Arşiv: winrar Ofis: ms office Instant Messaging: WLM&Skype Security: Ms security essentials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Video: GOM Player, nadiern VLC Web tarayıcı: Opera ama web tasarım meselelerinde Firefox E-Mail: Gmail Web Client, bi ara thunderbird denedim olduramadım. RSS: RSS Owl Müzik: Winamp Torrent: utorrent Download: O an açık olan browser Arşiv: 7-zip, winrar Ofis: MS Office 2007 Instant Messaging: MS Live Security: Avira Antivir Image Editor: Photoshop CS4, Paint.NET Code Editor - IDE: Netbeans, Visual Studio 2010, notepad++ meh daha katı modelleme falan da var kim uğraşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Video: Windows Media Player Classic Codec: K-Lite Web tarayıcı: Firefox & Opera E-Mail: Opera & Digsby RSS: - Müzik: Aimp2 Torrent: - Download: IDM Arşiv: 7-Zip Ofis: MS Office 2010 Instant Messaging: Digsby Security: Norton 360 Image Editor: Photoshop CS4 & Lightroom 3 Video Editor: Adobe Premiere Pro CS4, Adobe After Effect Desktop Visual: Rainmeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Video: Windows Media Player Classic, BsPlayer Codec: K-Lite Web tarayıcı: Firefox & Chrome E-Mail: MS Outlook 2010 Müzik: Winamp 2.85 Torrent: BitTorrent Download: JDownloader Arşiv: Winrar Ofis: MS Office 2010 Instant Messaging: - , çok nadir live messenger... Security: Microsoft Security Essentials Image Editor: Photoshop CS3 Video Edit: Ulead Video Studio 11, Auto Guardian Knot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Video: Media Player Classic Home Cinema + GOM Player Web tarayıcı: Chrome E-Mail: Gmail Web Client / Outlook RSS: Google Reader Müzik: Winamp Torrent: uTorrent Download: JDownloader / Chrome Arşiv: Winrar Ofis: MS Office Instant Messaging: MSN Messenger / GTalk Security: Karspersky Image Editor: Photoşok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar