SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Abi gemlik ınırlarından çıkan en son komik haber neymiş bi bulsana? sdhgsgsd Bizde adam yaralama falan çıkar max trafik kazası olur yazın Bide "zabıta ekipleri halkın sağlığını gözetiyor" konulu haberler. Ama bursa öyle mi? İnegöl? Yoo... sdfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bursa'nın şirin ilçesi değil mi abi Gemlik? Ayrılıkçı mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 deadwoll said: Bursa'nın şirin ilçesi değil mi abi Gemlik? Ayrılıkçı mısın sen? Biz kazan kaldırdık abi çok önce özerk bi yerleşimiz şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&biw=1680&bih=935&q=bursa+haberleri&aq=f&aqi=g1g-j1g-b1&aql=&oq= bosu bosuna topik ziyan etmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 -taunt- Gemlik sıkıcı yer ya, eskiden ekinoks falan varmış Karacaali'de ama şu an bağlasan durulmaz edit: İyi lan hayvanat bahçesine yeni aslan gelir belki diğerlerini gaza getirir biraz. çok aygın baygındılar en son gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 SeaGle said: Cillop ötesi oldu Hani çok çektik 2-3 yıl, çok küfrettik ama şu an küfürleri geri almıyor değiliz. Pislik ötesiydi eski yol, Bursa-İstanbul arasındaki o işlek trafiğe hiç yakışmıyordu da, şu an iyi. En azından araçların ön takımları rahatladı sdgfsdsd ALLAH RAĞZI OLSUN PADİŞAHIIIM SEN BURALARA GELECEKSEN GEREKİRSE ARABANIN ALTINA BEN YATARIM SULTANIIIMM da çektin mi? eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ÇEKTİM TABİ LAN YOLLARINA GRES SÜRDÜĞÜMÜNÜN BAŞBAKANI BEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bursa çok ilginç bi yer yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 yalnız bi komplo var bence. lan araba kocaeli'den çıkmış istanbul'a gidiyor. adamlar durdura durdura bursa'da durdurmuşlar. !!!zınısım adnıkraf ninekilhet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 erkek aslana niye sultan diye isim koyarsın, boncuk koysalarmış calimero said: yalnız bi komplo var bence. lan araba kocaeli'den çıkmış istanbul'a gidiyor. adamlar durdura durdura bursa'da durdurmuşlar. !!!zınısım adnıkraf ninekilhet kocaelinden istanbula giderken bursadan mı geçiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya saçma tabi de adamlar arabada aslan taşıyo abi ne bileyim vardır herhalde bir mantıkları :D Edit: pardon afyonkarahisar'dan çanakkale'ye gidiyorlarmış. kafa gitti tabi sabah sabah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 allah diye kukreyen aslan >> bursali aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ahaha linki resmen nolur Bursada olmasın diyerek açtım ama yine Bursa çıktı.Şu okul bitsin İzmire tasınayım ben en iyisi Bursanın gidişat kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Kalten said: ahaha linki resmen nolur Bursada olmasın diyerek açtım ama yine Bursa çıktı.Şu okul bitsin İzmire tasınayım ben en iyisi Bursanın gidişat kötü. gidemezsin bi yere bursa'da okuyan bursa'da kalır.Bu laneti kıran azdır.Kim geldiyse burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Griswold said: http://gundem.milliyet.com.tr/jandarmanin-durdurdugu-aractan-aslan-cikti/gundem/gundemdetay/16.05.2011/1391088/default.htm Olay nerede olmuş ben söylemiyorum, bakmadan tahmin edebilirsiniz zaten. bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://26.media.tumblr.com/tumblr_kpovysLT2Y1qzma4ho1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 lan 6 ay araba durdurduk bir kere aslan çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hahahahahaha lan bune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Kutup ayılı bir haber bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hafif ticari ile hayvan taşımak yasak mı yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://img.donanimhaber.com/upfiles/364328/3AC8263BB01742B6B8F6FE7967169D54.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Mathias said: hafif ticari ile hayvan taşımak yasak mı yav. gergedan , aslan vs taşırsan yasaktır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 rawr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Norak said: http://img.donanimhaber.com/upfiles/364328/3AC8263BB01742B6B8F6FE7967169D54.jpg konuya cevabımı özetleyen daha iyi bir resim olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar