Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 oda var ve bi çok haberin yalan olmasından sanırsam ama büyük ölçüde erdem ulus yüzünden evet
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ya ben 2sini de takip ediyorum,erdem ulus olayinda pek bilgim yok ama o yüzden sorun oldgnu biliyorum olayli bir ayrilk oldu fln filanda.. bu adamlarin yalan haberi olmuyor pek ya..
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Niye yahu haber1903 çok sağlam site, ben artık hiçbir gazetenin bjk haberine bakmıyorum adamlar sayesinde.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 vaperon said: Gidin valla. Özlemişsinizdir şampiyonlar ligi gruplarını. Aykut orada iyi iş çıkarsa da yeni nesilden bir tane daha adam gibi bir TD çıkartsak artık. Cidden isterim bunu.Herkes de cidden istiyor ortada bir şey yokken. Sonra çeyrek finale çıkıyoruz, herkes içinden "lan yenilin artık allahım galiba çok iyi oynuyorlar sıçtık sıçtık bunlara yetişemeyeceğiz elensinler allahım nolur" diyor. Bazıları dışarı vuruyor, o daha komik oluyor. Edit : @applevodka 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz rahat olun.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 haber1903 sinan engin'in değil mi? Nesi sağlam yahu. Böyle haberler muhtemelen doğrudur gerçi adamlar kıçlarından sallayacak değil ya. Ama transferler haberlerinin çoğu yalan bu sitede.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sinan engin mi yuh ciddenmi
boone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Evinizde Fenerliler, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşısında Türkiye Kupası finali şakalaşıyorlar. O Fenerli aklından geçiriyor; benim de bir kupam olsa, benimde bir quaresmam olsa, başkan bana niye almıyorsunuz diyor, bizde niye yok diyooooorrrrr.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ben pek transfer haberinin yalan olduğunu görmedim. Ha diğer gazetelerden alıntı yapıpda koyuyorlar. O gazetelerin yalanı olabilirde altında haber1903 haberidir dedimi inanırım yani.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Gerçekten hayattaki tek sıkıntım bir türkiye kupası görememiş olmam :( Şampiyonlar ligi'ni kazansak nerede Türkiye Kupası diye üzülürüm.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 boone said: Evinizde Fenerliler, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşısında Türkiye Kupası finali şakalaşıyorlar. O Fenerli aklından geçiriyor; benim de bir kupam olsa, benimde bir quaresmam olsa, başkan bana niye almıyorsunuz diyor, bizde niye yok diyooooorrrrr. AHAHAHHAHA
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ee o zaman kavga var ise kötü olmuş futbolcular niye salrıdmış ki bizimkilere şimdi yarın önemli bir karar verilcekken ben şahsen ucu bizede dokluncağını düşünürken bu kavga kötü oldu
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 @holy 2 çekeriz 5 çekeriz 7 çekeriz 0 çekip averaj takımı olmayiz.. deal with it
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Hehe birileri uefa kupası ile övünür tamam anladık onuda çeyrek final ile övünmekde ayrı bir başarı öyküsü herhalde. Dua edinde şampiyonlar ligine eleme oynamayın yoksa yine freni boşalmış kamyon gibi yıkar geçersiniz ortalığı sonrada spor toto ligini kucaklarsınız =)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 applev0dka said: @holy 2 çekeriz 5 çekeriz 7 çekeriz 0 çekip averaj takımı olmayiz.. deal with it bold lu kısmı yalan.
manve Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 said: Siyah beyazlı taraftarların laf atması üzerine yardımcı antrenör Arif Erdem'in şu şişesi fırlattığı, bunun üzerine taraftarların kafileye saldırdığı belirtildi. Olayda İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu İbrahim Akın'ın burnunun kırıldığı ifade edildi. oha dovmusler adami
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 arif vs bjk taraftarı kalite akmış gitmiş gene sfgfgs
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://www.forzabesiktas.com/
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Adam macta yuzunde bir sey - bandaj, maske vs. olmadan futbol oynadi. Sence burnu kirilmis olabilir mi?
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 zaten maç sonrası dönüşten bahsediyorlar. yani olabilir.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Hmm, donus yolunda oyle bir sey olduysa cirkin olmus. Oysa ki surekli kazaniyoruz bu kupayi bu kadar heyecana gerek yoktu.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hiç eğlenceli uyanmadım yaa nerde 2 sene önceki kupa sabahı
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 avrupa yolu acildigina gore, artik transfer fantazileri ba$layabilir.
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Beşiktaşsız bir avrupa düşünülemezdi sdf
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ya gerizekalı bu taraftarlar. sabah said: Penaltı atışları ile biten Ziraat Türkiye Kupası finali sonrası takımların İstanbul'a dönüşü olaylı oldu. Tatsız olaylar, İstanbul Belediye kafilesi Kayseri Havalimanı'na geldiğinde Beşiktaşlı taraftarların Abdullah Avcı'ya yönelik "Yere yatsana!" tezahüratları üzerine başladı. Avcı'nın yardımcısı Arif Erdem'in Beşiktaşlı taraftarlara şişe fırlattığı iddia edilirken, futbolcuların da taraftarlarla yumruk yumruğa kavga ettikleri bildirildi.
Öne çıkan mesajlar