Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK Final: Beşiktaş JK - İstanbul Bş. Bld | 11 May 20.00


Llama

Öne çıkan mesajlar

said:
Beşiktaş ile Büyükşehir Belediyespor arasında 11 Mayıs Çarşamba günü oynanacak 49'uncu Ziraat Türkiye Kupası finalini FIFA Kokartlı hakemimiz Yunus Yıldırım yönetecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak maçta Yıldırım'ın yardımcılığını Baki Tuncay Akkın ve Volkan Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Barış Şimşek.

-TFF-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Düşününce bir Final maçı ve rakip takımın seyircisi yok...(3-5 kişi dışında diyelim)..
Belediye takımlarının acilen kalkması lazım liglerden, sadece bir takımın seyircisinin olduğu kupa finali mi olur yahu?...
Hani çok kişi böyle düşünüyordur da, kupa finali olunca iyice göze batıyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle Pzero'ya basligi acma sansini vermedigin icin tesekkurler.
Maca gelirsek Besiktas ayni IBB tarzi oynamali bu maci. Orta sahayi tutup kontra cikmamiz lazim. Koybasi ve Ekrem kesinlikle ileri cikmamali. Stoperde Sivok Aurelio oldugunu da hesaba katarsak defans cok dikkat etmeli bu macta. Ibrahim Akin'in oldugu kanatta Simao oynamali ve yardim etmeli. Adam hayatinin macini oynayacak cunku, eminim. Gol elbet buluruz bir duran toptur kontradir vs, Almeida da oynuyor sanirim.
IBB'ye 9k bilet ayiran federasyona da sevgilerimi yolluyorum burdan. Madem bilmiyorsun kac taraftarin bilet alacagini, bileti satarken IBB isteyenlere bir tribunu ve BJK isteyenlere diger tribunu vermeye basla. Bir tribun dolunca digerine gecersin. 200 bozbaykus icin stadin 1/3 unu heba etmek saka gibi. Bizim taraftar buyuk ihtimal IBB biletlerini almistir gerci.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...