escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 "geliyoruz kemalistler bekleyin bizi" http://www.youtube.com/watch?v=B8HK_8s-7w0 gerçek lan böle bişi yapmışlar, pkk'nın laciverti bunlarda... eğlenceye açtım çünkü harbiden bi yerden sonra gülüyosun videoda ahhaha baya eski ama ekşideki başlıgı :http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=geliyoruz+kemalistler+bekleyin+bizi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Suggestionlarda bu çıktı, loopda dinliyorum şu an: http://www.youtube.com/watch?v=GEt_sm0Bjso
escape Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 applev0dka said: Türk Şakirt Musikisi bunlar şakirtlerden daha tehlikeli yanlız. baksana ellerinde tüfek var :(
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bonluklu tüfek onlar :D hatta nur atıyolar boncuk yerine
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 escape korkma la gerçek değil o tüfekler. tamam geçti geçti
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 said: Almanya'da konusmak kolay diyenlere cevap: turkiye topraklari acdadimizin topraklaridir zorbalik eden yobazlik eden kemalistlerdir beton kemal ummeti muhammedi bolmek için bir avuç topraga razi gelmis bizim ecdat 3 kita'ya hukm ederken ve muslumanlari avrupaya yollamistir bizi bir ekmege muhtaç etmistir mekke musrikleri bunun aynisini yapti ve simdi'de çikartiginiz ummeti muhammedi turkiye'ye geri gelin mi diyorsunuz?evet gelicez ama istanbulu ikinci kez fethetmeye rasulullah'in yaptigi gibi. Kafirlaiklik 3 months ago Abi yemin ediyorum, sıkıldım ülkesindende halkındanda, bir iş bulursam okul bitince basıp giderim yurt dışına.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Biri de çıkıp get real ulan dememiş... Geeeeliyooruz faaasıklar bekleyün bizi... auhahahah oximorons
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bende 2 tane boncuk atan tüfek var ben beklerim gelsinler; oynarız.
Law Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Böyle birşey hazırlayan ve bunu izleyip beğenen insanın zekasından ben şüphe ederim, çocuk değilse tabi.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 havalı tüfek galiba onlar, yakından vururlarsa derinizde tahrişe neden olabilirler. aman dikkat.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Çocuklar, gülelim, eğlenelim, eyvallah da...Bakın masakari sormuş, tehlikenin farkında mısınız diye. Bu yavşaklar şu an ki iktidarın altyapısını oluşturan tarikatlerin, cemaatlerin tosuncukları. Bu nedenle o oyuncak tüfeklerin bilin ki SAKARYA-DÜZCE-BOLU'da onbinlerde bol bol pompalı ve de gerçek versiyonu var. Herşeyle taş..k geçmeyi ben de severim, seviyorum ama bu adamların harbiden de ellerine imkan geçtiğinde sadece Kemalistleri değil, kendileri gibi düşünmeyen herkesi yok etmek isteyeceklerinden bir an bile şüpheniz olmasın.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bence 1000 kemalist 10000tane yobazı yok eder
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bunlar geç mi sünnet olmuşlar. sünnet töreni mi bu şimdi? değilse güzellik yarışması da olabilir. ama güzel değiller. hiçbiri değilse neden üstlerinde sünnet çocuğu, güzellik kraliçesi bandı var?
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dasaaa lütfen git dinlen herkese sataşma, mod olduğun için bişi diyemiyoruz lütfen saldıracak yer arıyorsun bak hala sdfsdf
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sadece mod değilim ülen! 3madalyam var ve TW'yim de!!! sinirlenince poke topu da atıyorum hatta.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dasaaa said: sadece mod değilim ülen! 3madalyam var ve TW'yim de!!! sinirlenince poke topu da atıyorum hatta. benim fake'imsin o yüzden orda 3 madalyan var.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi şarkı çok iyi ve gaz yannız ya şeriatçımı olsam
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bizim niye yok böyle şeylerimiz ya yok çıktık açık alınla bilmemne
Öne çıkan mesajlar