Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Misfits'in ilk bölümünü izliyorum şu anda New York ile. Niye bilmiyorum senin olay. Cache temizle? Browser değiştir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Abi öyleyse sana gereken şey Netflix şimdi: http://movies.netflix.com/WiHome En azından trial dene. Vereceğin paraya da kesinlikle değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Zaten dizi arşivi yapan biriyim ama film arşivim baya eksik canım sıkılınca filmi şimdi indirmek kasar deyip izlemiyordum genelde buradan filmlere saldırabilirim sanırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Dizi ve belgesel arşivleri süper. Anime filan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 OpenVPN ile fileserve den dosya indiriyorum ve bağlantı pek stabil değil. 300-900 arasında durmadan inip çıkıyor net birşey söylemek zor açıkçası. Önümüzdeki filtre sistemi eğer gelirse fileserve,filesonic gibi siteleri kapayacaklarmı bu konuda bilgi sahibi olan birisi varmı? Ayrıca eğer kapanıcaksa veya indirdiğimiz dosyalar filtrelenicekse usenet e karşı da bir kapanma/filtrelenme olucakmı bu konularda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Türkiyenin saçma upload hızlarıyla tekrar torrent uğraşmak istemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Usenet kapanamaz. Onu dert etme. OpenWEB kullansana abi birde browser ile yaptığın şeyler için. O da güvenli çok, anlattım yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Yeni br sunucu açmış Astrill. USA (Europe Optimized) diye. Çok iyi hız ve ping var kendisinde. İyi bu Astrill. Portable versiyonu da güzel çalışıyor, denedim epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bir allahın kulu 4.2.2.4 gibi bi VPN IP adresi verse olmazmı ya ? kooooskoca 14 sayfalık konuyu ve forumu arayıp durdum bulamadım bi türlü. normalde HideIPVPN paralı almıştım ama üyeliğim bitti zaten sadece bir iki site için gerekli oluyo -_-* başta hulu ve diğer amerikan form doldurma şeylerini kullanıp para kazanırım diye heves etmiştim bildiğin uğraşmadım adskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Beleş VPN istiyorsan ilk mesajda söyledim işte. DNS değil ki bu adres girip giresin. Hesap lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Beleş VPN demişken, ayrı bir başlık açıldı mı bilmiyorum ama bu konu uygun gibi. Şu an beta'da olan http://www.real-vpn.com/ beta üyelik limitini an itirabi ile 10k yaptı. Beta döneminden faydalanıp kullanabilirsiniz. Gayet hızlı. netherland ve usa noktalarından hizmet veriyor. bence kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben hide my ass kullaniyorum Hulu icin bi arada netflix icindi ama sanki VCD den izler gibi geliyodu netflix, iptal ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 -Crawler- said: Beleş VPN demişken, ayrı bir başlık açıldı mı bilmiyorum ama bu konu uygun gibi. Şu an beta'da olan http://www.real-vpn.com/ beta üyelik limitini an itirabi ile 10k yaptı. Beta döneminden faydalanıp kullanabilirsiniz. Gayet hızlı. netherland ve usa noktalarından hizmet veriyor. bence kaçırmayın şunu kuramadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Netflix ile en kötü DVD kalitesinde izliyorum ben hep. Eğer HD varsa daima HD oluyor görüntü. Sende bir sorun oluyor olabilir belki? Astrill ve HideIpVPN ile sorunsuz kullandım hep. Browser - Silverlight uyumsuzluğu oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subroutine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben şimdi şu real-vpn'in betasıyla takılıyorum da bu ne zaman bitecek bir bilgi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bana BBC iPlayer'a erişim gerekli, bedava VPN var mı bunun için? yoksa bende astrill olayına falan mı gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Astrill'de UK sunucuları mükemmele yakın. Ama bedavaya şunu kullan: http://www.unblock-us.com/ Netflix konusunda anlattım nasıl kullanılacağını, onu da denersin bu vesileyle: http://forum.paticik.com/read.php?11,5873077 Ne için istiyorsun bu arada? Torchwood izliyorum şu anda ben oradan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 unblock-us bbc iplayer açmıyodu sanırım astrill %50 indirim kodu var 60 ytl mi ne senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Eskiden açıyordu ama Astrill'e geçtiğimden beri denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Astrill'den geri gelmemek üzere ayrılmaya karar verdim. UK sunucusu çok iyiydi BBC iPlayer için ama orada izlediğim tek şey Torchwood, onu da indiririm artık, ya da eklerim, sezonlar birince Netflix'e ekleniyor. En başta %80 olan verimlilik US sunucularında %50-%60 gibi dolaşıyor, berbat oldu. Netflix'de HD görüntü almak için film yüklendikten sonra VPN'yi kapatmak gerekiyor, ücretsiz VPN ile de aynısını yapıyordum. Haftaya diziler başlayında korkarım ki Hulu kötü çalışacak. HideIpVPN'de dönüyorum. Aslanlar gibi firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kertenkel said: unblock-us bbc iplayer açmıyodu sanırım Şu anda açıyor. Hatta izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hideipvpn kullanan var mı?2 gündür bağlandıktan 30sn filan sonra kopuyor bağlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben strongvpn kullanıyorum memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bir süredir hideipvpn kullanmıyorum ama şu anki bitince geri dönecektim. öteki sunucuları denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 başka pc de denedim sorun yok ama benim pc de kopuyor bağlantı.anlamadım daha nedenini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Epey VPN, VPN dolandıktan sonra en iyisini bulma amacıyla geri döndüm HideIPVPN'ye. Daha iyisi yokmuş gibi. Genelde VPN açmıyorum ama, HideIPVPN'nin proxy hizmetini kullanıyorum. Otomatik devreye giriyor şeçtiğim sitelerde. PAC dosyası hazırladım işte, aşağıda veriyorum, başka proxylerle de kullanabilirsiniz. Video izlenecek önemli yerleri kapsıyor. var direct = "DIRECT"; var proxy = "PROXY us7.hideipvpn.com:3129"; var deny = "PROXY 127.0.0.1:65535"; function FindProxyForURL(url, host) { if (dnsDomainIs(host, ".last.fm") || dnsDomainIs(host, ".hulu.com") || dnsDomainIs(host, ".cbs.com") || dnsDomainIs(host, ".nbc.com") || dnsDomainIs(host, ".crackle.com") || dnsDomainIs(host, ".netflix.com") || dnsDomainIs(host, ".fox.com") || dnsDomainIs(host, ".turntable.fm") || dnsDomainIs(host, ".abc.com") || dnsDomainIs(host, ".thewb.com") || dnsDomainIs(host, ".fxnetworks.com") || dnsDomainIs(host, ".fox.com") || dnsDomainIs(host, ".barnesandnoble.com") || dnsDomainIs(host, ".starwars.com") || dnsDomainIs(host, ".pandora.com")) { return proxy; } else { return direct; } { return deny; } } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar