0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 abi pek anlamıyorum bu vpn olaylarından ama diyelimki bi vpn üzernden almanya serverina bağlandım, sonra hon'a girip alman serverlarından birinde oyun oynuyorum, latency düşürebilme diye bi olay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 SpiderS_DangeR said: GERGE'nin tavsiyesi üzerine HipeIpVpn kullanıyorum, 2 ay oldu, bi sıkıntı yaşamadım, hem ucuz hem de proxy falan da veriyor. Hız kaybı falan da hiç olmadı, hem de 5 dalır. Amerika olayının şeyetcen tabi trial yok değil mi ? Açık bir fark görsem direkt alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 http://www.hideipvpn.com/freetrial/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 0ne said: abi pek anlamıyorum bu vpn olaylarından ama diyelimki bi vpn üzernden almanya serverina bağlandım, sonra hon'a girip alman serverlarından birinde oyun oynuyorum, latency düşürebilme diye bi olay var mı? Ben de merak ediyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 VPN kullananların hızdan kastı sanırım stream ve download hızları. Ping'de iyileşme yapacağını pek zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 steam ve dl hızı benim konuşurken kasttetiğim. latency için pek bir değişiklik görmedim ben şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 DA2019 said: 0ne said: abi pek anlamıyorum bu vpn olaylarından ama diyelimki bi vpn üzernden almanya serverina bağlandım, sonra hon'a girip alman serverlarından birinde oyun oynuyorum, latency düşürebilme diye bi olay var mı? Ben de merak ediyorum bunu. WoW'da düşüyordu ama HoN'da pek düşmüyor. Denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bende Astrill i tavsiye ediyorum, Çook fazla yerde sunucusu var, istediğin an değiştirebiliyorsun, Torrent'ler için ayrı sunucuları var, sırf nette surf için ayrı sunucuları var, 3 aylık alın çekinmeden tavsiye ederim, Zaten dünkü sonuçtan sonra başka çare de kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 @One yourfreedom yada wtfast dene sen vpn yerine. ikisi de beleş denenebiliyordu hatırladığım kadarıyla. memnun kalırsan da bakarsın paketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 GERGE said: GERGE said: Bu DNS'yi e-mail girerek kullanıyorsun anladığım. Sürekli 10minutemail vererek trial kullanamaz mısın? Onunla bir trial açtım şimdi, oldu. Nasıl bir güvenliği var ki buna karşı? Yarın trial'ım bitiyor. Olursa bu dediğim kullanırım ben bunu VPN Chooser yardımıyla, VPNReactor'un hizmeti alış-veriş gibi olaylar için yeterli çünkü. Ne de olsa VPN'yi neredeyse tamamen dizi, pandora ve netflix ile hulu için kullanıyorum. Yoksa aynı fiyata VPN varken alınmaz ama. Bir de ülkenin yasaklı sitelerini göz önüne almak gerek tabii. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Astrill'den trial aldım şimdi, deniyorum. Beğenirsem bir yıllık alacağım. İndirim verdiler, bir yıllığı 45 usd tutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Astrill'den Astrill link girip signup a tıklayıp üye olun, (telefonunuza aktivasyon msjı gelicek) Sonra Live support online'dan müşteri temsilcisine 1 hafta denemek istiyorum diyin, 1 hafta trial açıyor size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Gerge, hideipvpn i neden bıraktın? Astrill ile aralarında fark var mı? Edit: Buldum, ok. :P Sadece seçeneği seçmek yeterli, hemen ödeme yapmamız gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Pluton'un http://forum.paticik.com/read.php?5,5571964,page=3#msg-5572296 mesaji sonrasinda attigi mesaj arasinda ip farkini gormek guzel :) Ama dusundurucu! Simdi hepiniz ayni VPN'e yonelip ordan IP adresi aldiginizda hepinizin IP ayni olmayacak mi? Birinizi banleriz topluca gidersiniz! B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Zaten başta paranız varsa en iyisi demiştim Astrill için. HideIpVPN'yi değiştirmek gibi bir niyetim yoktu ama bir arkadaş aracılığıyla büyük bir indirimim oldu. Yıllık 45 usd, aylık 3.75 usd ediyor. Normalde 70 dolar sanırım. Bunu görünce bir hafta deneyeyim dedim. HideIpVPN aboneliğim de tam bitmişti. Torrent ile denemedim daha, eve gidince bakacağım ilk iş ama. Usenet ile 1.5 mbit ile çektim ki bu normal hattımda ilginç bir şekilde 1.4 oldu. Sunucu sayısının çokluğu çok iyi benim için. Neredeyse tüm Avrupa ülkeleri var ABD'nin yanında. Türkiye'nin de olması çok iyi bir şey. Hızı ve Türkiye'nin de olması nedeniyle sürekli açık kullanılabilecek bir şey. Proxy olmadığı için almam diyordum ama portable versiyonu varmış. Şu anda onu kullanıyorum, sağlam. Alabilirim diye düşünüyorum bu nedenle. Bu indirimim olmasaydı almazdım ama. Ayrıca ilginç bir özelliği var. Firefox ile çalış ama Opera'yı kendi bağlantım ile kullanayım diyebiliyorsun. Nasıl oluyor bilmiyorum. Öteki browserlar için de geçerli tabii bu. Site şeçip sadece bu siteleri VPN ile aç ya da bu siteleri VPN ile açma diyebiliyorsun. Ayrıca video izlerken buffering olaylarını hızlandıran şeyleri de var. En baştaki mesajda da dediğim gibi, paranız varsa alın. Akşama torrent (bakabt'den) ve oyun (Monday Night Combat ile) performansını da yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Buldum başka bir link: https://www.astrill.com/aad742320 Benimkinden de ucuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 DynamicK said: Pluton'un http://forum.paticik.com/read.php?5,5571964,page=3#msg-5572296 mesaji sonrasinda attigi mesaj arasinda ip farkini gormek guzel :) Ama dusundurucu! Simdi hepiniz ayni VPN'e yonelip ordan IP adresi aldiginizda hepinizin IP ayni olmayacak mi? Birinizi banleriz topluca gidersiniz! B) Aklıma gelmemişti bu. Astrill'e geçeyim öyleyse ben. Bu, bu, bu siteleri VPN ile açma diyebiliyorsun işte. Paticik olsun, Google servisleri olsun, okul olsun; VPN ile açma derim =) L2TP de destekliyormuş Astrill ama programını indirmeyince bu özelliklerin hiç biri olmuyor tabii. Programın detayları: https://www.astrill.com/blog/?p=182 Sadece yurtdışı bağlantıları VPN ile aç gibi özellikleri filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Cacik said: Astrill'den Astrill link girip signup a tıklayıp üye olun, (telefonunuza aktivasyon msjı gelicek) Sonra Live support online'dan müşteri temsilcisine 1 hafta denemek istiyorum diyin, 1 hafta trial açıyor size benim verdiğim linktede ekstradan %20 indirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Benim verdigimde ekstradan %40 var. Yillik 40 usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bende tıklayınca %20 gözüküyor senin verdiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 2nizin verdiği de pricing.php'ye gidiyor ve %20 indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Şimdi de %20 bile yok benimkinde. Verdiğim an tıklayan alırdı demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bende gözüküyor hala %20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Site filter bölümüne paticik.com dedim, Pati'ye kendi öz ip'imle bağlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 benim verdiğimde hala aktif %20 hatta ara ara %25 oluyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar