Goering Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 microsoft azure 960TL kredi veriyor, 12 ay boyunca istedigin gibi harciyorsun... github'dan tek tusta openvpn kuruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 barbu said: TRde bankanmamis, torrent acik, log tutmayan vpn lazım windscribe. 1 senedir kullanıyodum 10$'a falan almıştım stacksocial gibi bi yerden. hızlar falan iyi, hayvan gibi dl ve stream ediyodum sorun yaşamadım. log konusunu bilmiyorum. ama devam etmicem fiyatlar yüksek ve düzgün kampanya yok. şöyle yıllık 15$ falan vereceğim bi vpn bulsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 windscribe'ı ekşide falan yaya yaya banlattılar. yani login serverları banlı galiba, o yüzden login olurken başka vpn'e ihtiyacım oluyor benim sdf. mis gibi vpndi ya. freesi bile 10gb veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 nası banlı la ben şu an bile kullanıyorum hiç bağlanma sorunu olmadı. bi tek telefonda geç bağlanıyor. https://i.ibb.co/V3KQ7Wy/image.png nese az önce buldum lan ucuz bi deal sdsfs. hayvan gibi arayınca reklamı damladı tabi hemen heh. 2-3 sene önce kullanmıştım purevpn ve memnundum, nasıl şimdi bilen var mı? alak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 https://github.com/hwdsl2/setup-ipsec-vpn/blob/master/README.md şunu kurdum kimsufi serverına ben, seedbox ile beraber çalıştırıyorum gerektiğinde vpn işimi görüyor sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Torguard arada kopuyordu falan gıcık oluyordum. Bitince yenilemedim Chrome extension denedim bir kaç tane. Hepsi inanılmaz yavaş ve onlar daha da sık kopuyor. Baya çile yani. Torguard'a dönücem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Anasını satıyım ömür boyu almiştim windscribe , ben de diyorum son zamanlarda niye girmiyor bazen , nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 chrome extensionda sıkıntı yok da programı patlak evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 razzRaziel said: nası banlı la ben şu an bile kullanıyorum hiç bağlanma sorunu olmadı. bi tek telefonda geç bağlanıyor. https://i.ibb.co/V3KQ7Wy/image.png nese az önce buldum lan ucuz bi deal sdsfs. hayvan gibi arayınca reklamı damladı tabi hemen heh. 2-3 sene önce kullanmıştım purevpn ve memnundum, nasıl şimdi bilen var mı? alak mı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum purevpn. arada bir sıçıyo ama genelde iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 aldım ben de aylık 1$ bişi değil. ilk başta girmiyodu da port için tcp seçince girmeye başladı. hız performans daha iyiymiş windscribe'dan (superonline). stream, freedom, filesharing vs modlar neyi değiştiriyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 valla ben genelde stream için kullanıyorum, o modda bıraktım. bi ara denemiştim ne fark var diye ama pek bi fark anlamadım. slovenya şu an çatır çatır çalışıyo. 1-2 aydır ordan giriyorum. ha bi de eskiden mobilde de vardı ama nedense app store'dan kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 düzgün çalışan ucuz yollu bir vpn sölesinize alacağım bugün yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Arkadaşlar, ExpressVPN neden hiç konuşulmamış bu başlıkta? Evet pahalı ama sunduğu hızda ve güvenlikte çok iyi buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Express'i övmemden dakikalar sonra aldığım test sonuçları. Ne diyorsunuz? (Hipernet 50mbit kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 (düzenlendi) download speed dediği download speedse baya baya çöp airvpnle 74mbit vdsl de 65-70mbit arası download alıyorum ping almanya hollanda 45 55 gibi Temmuz 22, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 (düzenlendi) DO'ya streisand ile wireguard on numara. tabi setup biraz karmaşık, uğraşırım diyen göz atsın. elinizin altında bi linux / macos ya da ubuntu subsystemlı windows varsa, 10-15 dakikada digital oceanda 5$lık makina yaratıp kurulumu kendi yapıyor. yoksa da yine do uzerınde gecici bi vps acip yapabilirsiniz. sonrasında bu build vpsi siliyorsunuz zaten. ssh key generate etmeniz fln lazım, olaya vakıf olmayanlara biraz karmaşık gelebilir. Temmuz 23, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 En ucuz çözüm lowendbox (inceptionhosting kullanıyorum ben), en ucuz ve en hızlı cözüm ise DO zaten. Ama static ip oluyor, istemeyen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 vpn'i saklanmak için kullanacak varsa zaten hic bu sekilde kendi kurulum yapmasın, do, linode vs direk customer bilgilerini verir govermentlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 8 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: olaya vakıf olmayanlara biraz karmaşık gelebilir. Ben vakif degilim, el hareketi suretiyle tavzih eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 (düzenlendi) İlk postta övdüğüm, ikinci postta bok attıpım ExpressVPN’i tekrar övmeye geldim. 1) Ben hayatımda herhangi bir kuruluşta bu kadar iyi müşteri temsilci hizmeti görmedim. Probleminiz ne olursa olsun 24 saat sizle konuşmaya ve uğraşmaya hazırlar. En büyük rakipleri NordVPN’den ayıran tek nokta belki de bu zaten. Güvenlik, gizlilik, hız ve diğer teknik özelliklerde zirve burası. 2) 17 ay için 99 dolarlık plana dahil oldum. Pahalı ama çok kötü de değil. Normalde en büyük paketleri 1 yıllık, 17 ayı nasıl oluşturduğumu merak eden varsa özelden anlatırım. 3) Netflix USA için USA serverına BPN ile bağlanmaya gerek yok. Size alternatif bir yöntem olarak Smart DNS numarası veriyorlar, akıllı TV’nize bunu girerek hızdan hiç feragat etmeden 50 mbps ile USA arşivi önünüze serilmiş oluyor. Sırf bu MediaStreamer özelliği için bile verdiğim paraya değer gibi geldi bana. Ama illa VPN üzerinden gireceğim deseydim de New Jersey serverından 32 mbps aldım ki hiç fena değil. Anerika’dan daha hızlı VON sunan başka firma var mı? Sanmıyorum, NordVPN dahil. 4) Kullanmayı düşünen varsa şu linkten girip 1 ay bedava kazanır. Ben de sizin sayenizde 1 ay daha bedava kazanmış olurum. https://www.expressrefer.com/refer-friend?referrer_id=37118229&utm_campaign=referrals&utm_medium=copy_link&utm_source=referral_dashboard Temmuz 25, 2019 AscAnsio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 (düzenlendi) @AscAnsio 1) nordvpn + torguard piyasadaki en buyukler. 2) (smart) DNS yeni bir sey degil. 3) torguard var ama aylik ekstra aliyor 1 gbit dedicated baglanti icin. *) 16 aylik 99$ pahali degil demissin ama asiri pahali. (nordvpn 3 sene - 36 ay - 99$) (torguard 1 sene - 12 ay - 30$) pahali degil diyorsan ya hic arastirmadin ya da cok paran var. ayni urune x2-3 para veren fiyat/perf. karsilastirmasin bir zahmet. Temmuz 25, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Yazmış mıydım buraya bilmiyorum ama Mashable'ın SaferVPN Lifetime indiriminden lifetime üyelik aldım. 7/24 destek veriyorlar, 5 cihaz birden bağlanabiliyor ve USA Netflix sorunsuz çalışıyor, baya öneririm. 34 dolara geldi lifetime iyi deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 (düzenlendi) @Goering Teşekkür ederim kendi görüşlerini belirttiğin için. Yeterince araştırma yapıp kıyaslama ve inceleme makalelerini okudum, benim fikirlerim de bu yönde şekillendi. Güvendiğim review siteleri genelde Nord ile Express'i finale koyup kıyasa gittiler. Örnek üzerinden gideyim, https://www.technadu.com/which-company-has-the-most-vpn-servers/22630/ Mesela burda "Server sayısına bakarsak Nord ve Torguard 1. ve 3. sırada ama şu ve şu sebeplerden dolayı en iyisi bize göre Express" demişler. Ben de tüm teknik özellikleri "anlayarak" ve kıyaslayarak en iyiyi Express seçtim. Fiyat konusuna gelince; haklısın. Pahalı diye kendim yazmışım orda, okuduysan. Benim bütçeme uygun olduğu için de çok kötü değil diye yanına eklemişim. "ayni urune x2-3 para veren fiyat/perf. karsilastirmasin bir zahmet." Bunu kime demişsin bilmiyorum da, benlik bir şey yok. Fiyat/Performans kıyasına girmedim. Zaten bu firmaların sunduğu hizmetler arasındaki fark oldukça az, birini zirveye koymak diğerini kötü yapmıyor. Hangisiyle gidersen git, en kaliteli güvenlik & gizlilik servisini sunuyorlar. Nord'da Double VPN varken Express'te de Split Tunneling var, fazla detayına inmediğim Torguard'da da eminim ona özel bir özellik vardır. Bunun dışında ana hatları hemen hemen ortak hepsinin. Express'i bende 1 adım daha öne çıkaran, destek hattındaki samimiyet ve hız oldu. Temmuz 25, 2019 AscAnsio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Ben hala (9 senedir) aynı firma ile devam ediyorum. Mutluyum, mesutum. Support da hemen yardımcı oluyor. Eski ve devamlı müşteri olduğumdan da olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar