miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Miraul said: vpnunlimitedi engellemişler ne guzel =) browser pluginden giremioruz Bende çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 windows application u ile sorunsuz giriliyorda, chrome browser extentionu calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 GERGE said: . Neyi editledin merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Benim VPN'nin adini ve girdigi ucretli film sitelerini. Zaten konuyu takip edip de bilmeyen kalmamistir ne kullandigimi, 7 senedir yaziyorum. Artik yazmayin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Dün Gerge sağolsun benim Hidemyass bitince tavsiye için yazmıştı. Ben de bu sefer paradoksalkedi nin tavsiye ettiğini aldım. Senelik bayağı uygun fiyat. Bu sene de bundan yürüyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Inat ettim kendim vpn kuruyorum, sevdigimin guzel ulkesi sagolsun bootstrap mentalitesini iliklerimize kadar yasiyoruz. Government get out reeeeeeee kafasi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Kur bana da pirimiyim satarsın. İstersen sisteme giriş ücreti bi horoz alırım 5 bin teleye :P Kesin pirimiyim vereceğine inanırsam bankamatikten bir 500 daha atarım asdsdada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 benim arkadaş yaptı kendi vpn'ini kurma olayını ama öle tabi ayda 10 dolara yakın bi para ödüyor. ben yıllık 30 ödüyom. ciddi fark oluyor arada haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 OS X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 bir cogunda var bu, biraz pahali ama: Streaming IP $7.99USD Monthly Get access to all popular online streaming services without fear of being blocked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 VPN Secure lifetime 35$ gençler aldım ben yanında http proxy ile smart dns geliyor. TR de sadece stealth vpn çalışıyor 35mbps bağlantım var 31 mbps aldım yine tr üzerinde bir serverdan. https://stacksocial.com/sales/vpnsecure-lifetime-3 Bi bokunuzu tutmuyoruz deseler de bilemedim yani. Şuan için telefon applerinde stealth dns desteği yok yani sadece şuan pc de kullanabilirsiniz. Support diğer app update ile (android için sordum) ekleneceğini iddia etti ama sallamasyonda olabilir. Fiyatı bayağı iyi olduğundan yazıyorum buraya ben şirkete aldırdım o yüzden karnım tok bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 DigitalOcean’a OpenVPN kurmak zor bişi değil. Aylık 5 dolara geliyor zorlarsanız 1-2 dolara hizmet veren yerler bulup oraya bile kurarsınız. 4 yada 5 yıldır kullanıyorum valla ben DigitalOcean’ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 digitalocean'a vpn kurup torrent indiren arkadaşa d.m.c.a. uyarısı gelmiş Digitalocean'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 getflix patlamadımı ? https://stacksocial.com/sales/getflix-lifetime-subscription Getflix olsa direkt yenilerim netflix üyeliğimi tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 LathspeLL said: digitalocean'a vpn kurup torrent indiren arkadaşa d.m.c.a. uyarısı gelmiş Digitalocean'dan. Torrent'i DigitalOcean'daki sunucuya kurulan Transmission benzeri programlar ile indirip bide seed falan ediyorsanız yakalayabilirler. Ben arada Tranmission ile torrent indirip seed ediyorum ancak sorun çıkmadı. Yakalayanlara bildiğim kadarıyla önce uyarı gönderiyorlar. Duruma göre sonrasında hesabı kapatma durumu da olabiliyor ancak sırf VPN kullanımında sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 digitalocean bana asiri mantiksiz geliyor, US degil mi butun sunuculari? google cloud free $ hala aktif: https://cloud.google.com/free/ EU, UK, US sunuculari var. hesabiniz TR ise $300 veriyor, youtube'dan acin video kurun. google drive'da ayrica bakmasini* ve download etmesini bilene usenet kadar kaynak var, torrent/usenet'e gerek bile yok. *pm edit: niye dl icin google cloud ve google drive. cunku her zaman max cap. download veriyor vpn'li vpn'siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 AWS'de de benzer şekilde free-tier var ancak cloud tarafında inbound ve outbound veri trafiği için ayrıca ücret alıyorlar. DigitalOcean'da 5$'lık paket 1 TB'lık trafik ile geliyor. DigitalOcean'ın bütün sunucuları US'de değil geçen Singapur'da bile açtılar. Ben Amsterdam'dakini kullanıyorum, yanlış hatırlamıyorsam Londra'da da yeni açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 GERGE her şeyin en iyisi en kalitelisini bilir ve kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 verdiği paraya da acımaz, kafamda öyle bir imajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 vpn olmadan girilemeyen bütün siteler açılıyor vpn'siz son yarım saattir filan, geçici hata/arıza filan değildir umarım ama olmama ihtimali de düşük. giremediğim siteleri tek tek deniyorum, hepsi çalışıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 açılmıyor bende, vpn e devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 hay lanet olsun, filtreleri tekrar devreye sokmuşlar. dün gece herşey vpn'siz çalıştı bende birkaç saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 HideIPVPN US IV diyorum, netfiliks diyorum, başka yerde paylaşmayın diyorum. Aynı IP’den çok kişi girince bakıyorlar diyenler var. Sürekli 1080p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Windscribe calismiyor mu? Yurtdisinda kullanabiliyordum, turkiyede baglanamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar