Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPN konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
operanın browserla gelen vpn'ini mutlu mesut kullanıyordum da son zamanlarda aşırı yavaşladı ya. redditte /gife girmeyi bıraktım direk
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
vpnunlimited almistim. usa netflix serverina baglaniorum, ip mi amerika ipsi gosterior faket netflix country codunda CO yazio =( altyazilar falan ispanyolca, cogu amerikan icerigi falan yok. tamamen sirketin bok yemesi sanirim
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
servisler hizmetlerinde 3 devices, 5 devices at the same time diyor ya bu nasıl çalışıyor? ben pcde kullanırken arkadaşım kendi evinde pcde kullanabiliyor mu yani

nasıl bir çakallık yapabiliris
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şu sıralar bir sıkıntım var satın aldığım vpn hizmeti pc üstünden sıkıntısız işimi görüyorken diğer aletlerde de aynı işi yapmak adına modemin içinden l2tp protokolü ile seçtiğim vpn bazlı ülkenin sunucu bilgilerini atadım, arada buna geçiş yapıyorum ve salonda uzanıp ps4 twitch vs. yayınlarında ki donma olsun ve tabi ki tüm yasak vs. gibi saçma işlerden de kurtulmuş keyfime bakıyorum; ama sıkıntı şu ne yazık ki bu yöntemde DNS Leak sorunu ile karşılaştım bazı sitelere girerken bağlantınız gizli değildir hatası ile karşı kaşıya kalıyorum. Bununda DNS Leak ile alakalı olduğu ortaya çıktı bu konuda ne yapmam lazım ?.
Mesaj tarihi:
kandırıyor, dün denedim.

geçen 24 saat beleş deneme şeysini yapmıştım hızı nasıl bakayım diye. deneme bitince 1 aylık 1dolar diye kupon attı. aldım, güzel akıyor. açık unutup oyuna falan girmişim hatta, pingim normalle kıyasla 5ms falan artmıştır.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

kandırıyor, dün denedim.

A-aaaaa ne malım ben yaa kaç aydır para veriyorum denememişim netflix'i. Harbiden kandırıyormuş. İLK yükleme ekranı çok uzun mu sizde de? Hani kullanıcı seçtğimiz ekran?
Mesaj tarihi:
AirVPN'de ayrı ayrı cihazlardan bağlanabiliyorsun. Android/IOS/PC'de kullandım ben, yoğun saatlerde biraz throttlelamaları hariç genel olarak gayet güzel çalışıyor.

Bu tarz engellemeleri aşmak için mesela AirVPN'de alternatif IP ve portlar mevcut.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

hideipvpn de son günlerde baya yavaş. var mı bi engelleme kararı acaba?

Bir yerlerde Netflix calistirdigi duyulmustur, insanlar saldirmistir.
  • Yeni Oluştur...