senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 cyberghost izletiyordu en son denediğimde ama sen yine kontrol et, bir anlaşıp bir bozşuyorlar netflix ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Miraul said: sıkıntısız netflix izleten vpn varmi VPN Unlimited izletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 zenmate'i de kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 NordVPN kullaniyorum, oldukca memnunum. Oncesinde PIA denemistim ve hic memnun kalmadim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 speedify almıştım geçen sene 5 usdlik humblebundle'dan. Hızı falan baya iyi, desktop mobile falan baya akıyor. Şimdi yıllık 50usd olmuş emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 operanın browserla gelen vpn'ini mutlu mesut kullanıyordum da son zamanlarda aşırı yavaşladı ya. redditte /gife girmeyi bıraktım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Opera VPN'ninin maliyetini azaltmak için saçmasapan yerlere taşıdı çünkü.. bunu da saçmasapan bir şekilde açıkladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 aynen hep opera vpn'i kullanıyordum ki 10kb sınır geldi sanki. çekilmez çile olunca hideipvpn aldım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Vpn master kullanıyorum uzun zamandır oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 vpnunlimited almistim. usa netflix serverina baglaniorum, ip mi amerika ipsi gosterior faket netflix country codunda CO yazio =( altyazilar falan ispanyolca, cogu amerikan icerigi falan yok. tamamen sirketin bok yemesi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 servisler hizmetlerinde 3 devices, 5 devices at the same time diyor ya bu nasıl çalışıyor? ben pcde kullanırken arkadaşım kendi evinde pcde kullanabiliyor mu yani nasıl bir çakallık yapabiliris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Vpnunlimitedda kendi programindan loin olursan dc ediyor surekli ama birimiz program digerimiz extension yada routerdan falan girerse sıkıntı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Şu sıralar bir sıkıntım var satın aldığım vpn hizmeti pc üstünden sıkıntısız işimi görüyorken diğer aletlerde de aynı işi yapmak adına modemin içinden l2tp protokolü ile seçtiğim vpn bazlı ülkenin sunucu bilgilerini atadım, arada buna geçiş yapıyorum ve salonda uzanıp ps4 twitch vs. yayınlarında ki donma olsun ve tabi ki tüm yasak vs. gibi saçma işlerden de kurtulmuş keyfime bakıyorum; ama sıkıntı şu ne yazık ki bu yöntemde DNS Leak sorunu ile karşılaştım bazı sitelere girerken bağlantınız gizli değildir hatası ile karşı kaşıya kalıyorum. Bununda DNS Leak ile alakalı olduğu ortaya çıktı bu konuda ne yapmam lazım ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 GERGE said: Iyi degil pek o. HideIPVPN Netflix i kandırabiliyor mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 kandırıyor, dün denedim. geçen 24 saat beleş deneme şeysini yapmıştım hızı nasıl bakayım diye. deneme bitince 1 aylık 1dolar diye kupon attı. aldım, güzel akıyor. açık unutup oyuna falan girmişim hatta, pingim normalle kıyasla 5ms falan artmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 CthuLhu said: kandırıyor, dün denedim. A-aaaaa ne malım ben yaa kaç aydır para veriyorum denememişim netflix'i. Harbiden kandırıyormuş. İLK yükleme ekranı çok uzun mu sizde de? Hani kullanıcı seçtğimiz ekran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Çat çut açıyor valla problemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrbeantr Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Adam gibi ücretsiz vpn yok arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Niye olsun ki? VPN sunucusu yurutmek ucuz is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Anlaşılan Cyberghost'a ulaşım engellenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 hideipvpn de son günlerde baya yavaş. var mı bi engelleme kararı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 AirVPN'de ayrı ayrı cihazlardan bağlanabiliyorsun. Android/IOS/PC'de kullandım ben, yoğun saatlerde biraz throttlelamaları hariç genel olarak gayet güzel çalışıyor. Bu tarz engellemeleri aşmak için mesela AirVPN'de alternatif IP ve portlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Claiborne said: hideipvpn de son günlerde baya yavaş. var mı bi engelleme kararı acaba? Bir yerlerde Netflix calistirdigi duyulmustur, insanlar saldirmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 abi cybershot tükiyede yasaklanmış ahahaha inanılmaz vpn e de vpnle mi giricez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Claiborne said: hideipvpn de son günlerde baya yavaş. var mı bi engelleme kararı acaba? özellikle USA serverları sürünüyor. Hollanda falan gene iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar