Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Yok. Caresi yok gibi onun. SmartDNS hala en iyi calisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 smart dns son 2 ayda 10 gün falan çalıştı ya ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Benim kullandigim epey iyi calisiyor, genelde sunucularin yarisi calisir oluyor ama biraz arayinca aradigimi buluyorum. Ayda $2 zaten, bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Hangisini kullanıyorsun? Smart dns proxy değil mi? Netflix ayarlarında 3 region var biri gittiyse hepsi gidiyor ben denediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 https://www.viperdns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ya bende ne vpn var ne dns ama şu anda gaziantep'te görünüyorum istanbulda olmama rağmen. spotify gaziantepte konser bulamadık! falan diyo ışid modemimi ele geçirip yönlendirmemiştir demi? bilale anlatır gibi nereye bakmam gerektiğini anlatabilecek olan var mı? netmaster modem/uydunet. laptopta da tablette de aynısı bu arada, tablette bi ara imgura girerken tunnelbear açtım o da antepten yola çıkıp amerikaya gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 https://stacksocial.com/sales/vpn-unlimited-lifetime-subscription Bilgisi olan kullanan kullanmayan belki birilerine yarar çöp niyetine de olsa almayı düşünüyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 torguard'dan baya memnunum kullandığım kısıtlı sürede. ibvpn ile 1 senelik beleş almıştık forumcana. ama baya yavaştı açıkçası, bu baya hızlı. süreki torguard açık takılıyorum mesela unutuyorum vpn olduğunu falan, hız açısından hiç sıkıntı yok. torrent'te de 5.5mb ile çekiyor. maşallah nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Sabo geçen gün torguard ile mac os işletim sistemi kullananlarda açık tespit edildi gibi bişiler okumuştum. Mac os kullanıyorsan dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 eyvallah. yok hiç mac/ios aletim yok ya. anti apple'cıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Az önce aylar sonra random deneyeyim dedim, Zenmate Premium'la Netflix US izleyebiliyorum. Bir haftalık triallarla akabilirsiniz. Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 smartdnsproxy bayadır çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Güzele benziyor deneyeceğim onu ama bir konuyu anlamadım. Kendi lokasyonunuza en yakın dns'i girin diyor, Türkiye de var. Ben onu girince beni Türkiye'de sanmayacak mı siteler? Bu smartdns sadece ama sadece US mi gösteriyor bizi? Sitesinden tam anlamadım :( edit: bingildak said: smartdnsproxy bayadır çalışıyor ayrıca 15 gün önce "son 2 ayda 10 gün çalıştı" demişsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 TorGuard'dan ömür boyu %50 indirim aldım. Onu kullanırım gayri ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Opera browser da zenmate eklentisi var onu kullanınca on tane felan farklı ülke üzerinden bağlanabiliyorsunuz. Bir haftalık premium hesap veriyor süre dolunca başka mail adresi kullanarak tekrar ücretsiz premium alabiliyorsunuz. Kurulumu da kullanışı da basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Netflix çok aktif çalışıyor proxy engelleme konusunda. Hepsi öyle. Eskisi gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 evde Uydunet kullanıyorum bu modeme ek olarak hem range yükseltmek için hem de güvenli ağ kullanmak için vpn destekleyen bir router önerebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 http://dns-trick.com Netflix USA ile calisti bu simdi. Ne kadar devam eder bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Torguard için, Protocol vs Cipher ne seçiyoruz? Ayrıca günlük web'te gezinti, download vs... için en iyi server hangisi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Deathblade said: Torguard için, Protocol vs Cipher ne seçiyoruz? Ayrıca günlük web'te gezinti, download vs... için en iyi server hangisi oluyor? UDP ve AES 128 seçiyorum. default olarak BF geliyor cipher'da ama o galiba eski bir cipher, öle bağlanmaya çalıştım çalıştım bi türlü olmadı falan hatta. Sonra google'ladım AES128'e geçtim. 256 tabii daha 'güvenli' ama öle casual yapacağın işler için 128 gayet yeterli, hem de 256'ya göre daha hızlı. aynı şey UDP vs TCP için de geçerli. UDP seçiyorum ben, daha hızlı diye. Danimarka server'ını kullanıyorum şu aralar, hızından memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Beleş Premium Vpn Okayfreedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Amazon Prime üyeliği almayı düşünüyorum. Free shipping üstüne kindle kitapları ve tonla streamable video ilgimi çekti ama Netflix gibi vpn kastırıyor mu yoksa paşa paşa girip izleyebiliyor muyuz? Ona göre alabilirim bilen varsa bi ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 international free shipping yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 haydaa :( gitti hayallerim... yıkıldı. İndirimli de olur gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 O da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar