Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 TBC zaten en iyi exp di çoğunluğun hem fikridir bu ki ben çok zevk almıştım yani karazhan dan hiç sıkıldığımı hatırlamam bir sunwell göremedik işte askerlık sağolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bu firelands cataclysmin en son contenti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 elbette hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 en az 1 tane daha gelicek.. ben arada bir tane daha bekliorm. 4.4de gelebilr DW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Human üstüne konulmuş setler üzerinden yorum yapıyorsunuz, en kral setlerin bile human üstünde nasıl durduğu ortada. Ama adamlar ısrarla en kral anatominin humanlarda olduğu iddiasıyla preview'larını human üstünde yayınlıyorlar. Lütfen şu "şogüzel ya" diye koyduğunuz t2 rogue setini falan alın bir human üstünde inceleyin, ondan sonra yorum yapın. "Set çok çirkin ben oynamıyom" da çocukça bir yaklaşım. Blizzard'ın şu "kafayı oynatırsa omuzluk kafayı çizer, bu chestpiece'ler sivilce yapar" minvalindeki yorumları dikkate almaması çok yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Alakası yok o mage seti nedir lan t11 den sonra şebek gibi olmuş bildiğin tüy falan druid işi onun dışında priest seti ise bildiğin starcraft marine az daha kassalar. Bir mage olarak t12 rezalet diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ne zaman aclıyo bu 4.0.2 ptrsı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Babacım herkes humanda setler kötü gözküyor diyor bende hayranım warrior humandan baska ırkla oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 humanda w tuşuna bastığın zaman bütün o epiclik - ile çarpılıyor. odun yutmuş gibi yürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 dimi.ayaklarını V şeklinde yapıp yavşak yavşak yürümesi lazım normalde düşükbel kot giyen zibidi bi ergen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bildiğin odun abi. hiç eklem yok gibi gidiyor das. nerde undead nerde human. yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 human male çok leş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi iyi diyen yok da abarttıgınız kadar kotu de degil.undead de kurmalı oyuncak gıbı yuruyo bacaklar protez gibi böyle kalçadan sürekli aynı açıyla tak tak yürüyo böyle kambur olması dısında hafif yürüyüşü undead ın de fail.valla goblinim mutluyum gayet epic bi yürüyüşü var jksdfg edit : male dan bahsediyorum tabi human ıcın de undead ıcın de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ulan ben napıyım... hem tauren'im hem druidim.. armor giyiyorum staff polearm neyse takıorm.. değişen bişey yok ayni kahverengi cat kıçı göruyorum :D tauren forma geciyorum sadece goblin kadar toynagim var zaten :D halinize sukredin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 troll yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Troll`un de flight formu cirkin bile degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 night elf ve blood elf female haricinde bütün karakterlerin yürüme animasyonu felaket ötesi bu oyunda. 3 tane saldırı animasyonu ve 1 tane cast animasyonu ile adamlar 5 senedir oynatıyor bizi , sonra yeni oyun çıkıyo animasyonları falan beğenmiyoruz biz de garibiz. city of heroicun gözünü seviyim her saldırının kendi animasyonu kendi effecti var , yeni karakter açıklanınca en çok merak edilen yeni animasyonlar oluyor powerlardan çok. burda mage de aynı şekilde cast ediyor priest da. ne anladım ben hep aduket çekiceksem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 tunch said: city of heroicun gözünü seviyim Heroic boss kesmekten heroes'ide heroic yaptın ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 tunch said: night elf ve blood elf female haricinde bütün karakterlerin yürüme animasyonu felaket ötesi bu oyunda oyundaki en iyi herşey animasyonu undead femalede ne diyorsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Masquerade said: humanda w tuşuna bastığın zaman bütün o epiclik - ile çarpılıyor. odun yutmuş gibi yürüyor. taze altına sıçmış gibi yürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kaede said: tunch said: night elf ve blood elf female haricinde bütün karakterlerin yürüme animasyonu felaket ötesi bu oyunda oyundaki en iyi herşey animasyonu undead femalede ne diyorsun sen hadi onu da 1.5uncu sıraya koyalım seni mi kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 accountu açtırdım. za ve zg yaptım dün gece ve şu an tekrar pişman oldum açtırdığıma. eski tadı bulamıyorum wotlkdan beri. sorun bende galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 alın blue post "Just" 7 bosses? Firelands isn't Trial of the Crusader The place is epic and there's a ton of progression and fun to be had in 4.2. The actual boss mechanics are pretty incredible, and there are a few surprises players can stumble across in the raid as well! I can't wait for you to get into Firelands! I've been given a tour of the place from our encounter design team on more than one occasion. It's friggin' epic. Serious. EPICCCC olacak demiş blizzard. rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 aka mc kıvamında trash ve icc kıvamında gauntlet eventlere hazır olun vadernoooooooooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 epey zor yapıcaklar belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar