Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.2 PTR

knox

Öne çıkan mesajlar

Human üstüne konulmuş setler üzerinden yorum yapıyorsunuz, en kral setlerin bile human üstünde nasıl durduğu ortada. Ama adamlar ısrarla en kral anatominin humanlarda olduğu iddiasıyla preview'larını human üstünde yayınlıyorlar. Lütfen şu "şogüzel ya" diye koyduğunuz t2 rogue setini falan alın bir human üstünde inceleyin, ondan sonra yorum yapın.

"Set çok çirkin ben oynamıyom" da çocukça bir yaklaşım. Blizzard'ın şu "kafayı oynatırsa omuzluk kafayı çizer, bu chestpiece'ler sivilce yapar" minvalindeki yorumları dikkate almaması çok yerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi diyen yok da abarttıgınız kadar kotu de degil.undead de kurmalı oyuncak gıbı yuruyo bacaklar protez gibi böyle kalçadan sürekli aynı açıyla tak tak yürüyo böyle kambur olması dısında hafif yürüyüşü undead ın de fail.valla goblinim mutluyum gayet epic bi yürüyüşü var jksdfg

edit : male dan bahsediyorum tabi human ıcın de undead ıcın de.
Sosyal ağlarda paylaş

night elf ve blood elf female haricinde bütün karakterlerin yürüme animasyonu felaket ötesi bu oyunda.

3 tane saldırı animasyonu ve 1 tane cast animasyonu ile adamlar 5 senedir oynatıyor bizi , sonra yeni oyun çıkıyo animasyonları falan beğenmiyoruz biz de garibiz. city of heroicun gözünü seviyim her saldırının kendi animasyonu kendi effecti var , yeni karakter açıklanınca en çok merak edilen yeni animasyonlar oluyor powerlardan çok. burda mage de aynı şekilde cast ediyor priest da. ne anladım ben hep aduket çekiceksem
Sosyal ağlarda paylaş

alın blue post

"Just" 7 bosses? Firelands isn't Trial of the Crusader

The place is epic and there's a ton of progression and fun to be had in 4.2. The actual boss mechanics are pretty incredible, and there are a few surprises players can stumble across in the raid as well!

I can't wait for you to get into Firelands! I've been given a tour of the place from our encounter design team on more than one occasion. It's friggin' epic. Serious.

EPICCCC olacak demiş blizzard. rahat olun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...