Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 İstanbul Büyükçekmece'de ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki E.K., ''Erkeklerle geziyor'' iddiasıyla Türkçe dersinde olduğu sırada Müdür Y.K.'nın talimatıyla kadın hadecemece alınarak tuvalete götürüldü. Burada kıyafeti zorla çıkarıltılıp zorla idrar örneği alınan küçük kıza, iddiaya göre gebelik testi yapıldı. Baba, başsavcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17646910.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yuh hakkaten zihniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ohaaaaaaaaaaaaa o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yok artık, zihniyetle falan geçiştirilecek şeyler değil bunlar. haddini bilmezliğe bak. iyice bokunu çıkardılar. Böyle it köpek sürüsü bir de eğitim kurumuna okula müdür oluyo okul yönetimine giriyor. baba yine iyi dayanmış, hukuk falan dinlemeden o müdürü hastanelik edene kadar dövse sonuna kadar haklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Rewendor said: baba yine iyi dayanmış, hukuk falan dinlemeden o müdürü hastanelik edene kadar dövse sonuna kadar haklı yani. gerçekten ya sanırım ben tekme tokat girerim öyle bir müdüre, benim çocuğuma öyle bir şey yapacak var ya bütün dişlerini dökerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Rewendor said: yok artık, zihniyetle falan geçiştirilecek şeyler değil bunlar. haddini bilmezliğe bak. iyice bokunu çıkardılar. Böyle it köpek sürüsü bir de eğitim kurumuna okula müdür oluyo okul yönetimine giriyor. baba yine iyi dayanmış, hukuk falan dinlemeden o müdürü hastanelik edene kadar dövse sonuna kadar haklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 adamların da istediği bu zaten zorba baba müdürü dövdü diye yandaş haber yapacaklar sen adama fiske vursan tıkır tıkır çalışacak yargı birden açılacak soruşturma da unutulup gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 erkeklerle geziyor onun bunun cocugu ya kelimeye bak ilkokul lan.sen daha ilkokulda yaparsan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Banlanacam konuşursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ailesinin rızası ve izni olmadan böyle birşey yaptılarsa tacizi dahi kapsayan bir dava ile canlarına okurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 İğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 babasının yerinde olsam müdürü hamile bırakmaya çalışırdım, olana kadar artık durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oha bu gerçek mi? kendilerinde böyle bir hakkı nasıl bulabiliyorlar aklım almıyor. ne bu cesaret ne bu cüret ya? erkeklerle geziyor falan ne demek abi, ilkokul bu ya. nasıl bir sapık zihniyetin ürünü bu düşünceler allah belalarını versin. umarım sürüm sürüm süründürürler o beyinsiz,sapık müdürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Hayatında kız görmemiş, oturup karşı cinsle muhabbet etmemiş, ilk kez 26 yaşında kadınla öpüşen lavuklar yönetim diye başımızda olursa yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Absolut said: Ailesinin rızası ve izni olmadan böyle birşey yaptılarsa tacizi dahi kapsayan bir dava ile canlarına okurlar. Maklube kontenjanından girenlere hiç bişeycik olmaz. Olsa olsa başka bi okula atarlar dava bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kaldı ki kız hakkaten iddia edilen gibi bir cinselllik sonucu hamile dahi kalsa bu nasıl ilkel cahil bir yaklaşımdır gidip tuvalette zorla soyup idrar testi yaptırmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bunlar hükümetin başarılı politikalarına çamur atmak isteyen chpli bir ailedir kesin. zaten babası da içkiciymiş VAKİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çok fena rage e girdim. bu okul yakınlarımda biyerde olsa gidip ağzını burnunu dağıtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ardeth said: Rewendor said: baba yine iyi dayanmış, hukuk falan dinlemeden o müdürü hastanelik edene kadar dövse sonuna kadar haklı yani. gerçekten ya sanırım ben tekme tokat girerim öyle bir müdüre, benim çocuğuma öyle bir şey yapacak var ya bütün dişlerini dökerim beyzbolu sevdiririm ben de tahmin ediyorum. hukukun ustunlugu falan guzel seyler tabii, sikayet etme demiyorum; once dov, sonra et yine sikayet, ama hobi olarak et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya ne kadar iğrenç bi ülke olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 arkadaşlar münferit bir oalydır bir müdürle şeriat gelmez. diyecek arkadaşlar gelmedi daha eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 E oda gezmeseymiş erkeklerle bende karsıyım bu tarz seylere ama kızlarımızı korumak gerekli tabii. PS:Maklube içerikli Napolyonn postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aklima ba$ka bi munferit olay geldi. siirtte mi nerdeydi, dayinin beyanina gore kizin bakire olup olmadigini anlamak icin yegeniyle ili$kiye girmi$ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bizi ağır bir kıyım kurtarabilecek sadece beyler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar