Ren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vol 2 de(kupa maçında) şöyle yazmıştım ben Ren said: barcelona gözünden değerlendirirsek 4-3-1 oynanan bir maç villa forma girmeli pedro yedek klubesine girmeli barcelona kalecilerinin odalarına birer, hatta üçer beşer casillas posteri asılmalı puyolun bir dediği iki edilmemeli serciyo ramos beyfendiyi en yakın tiyatro klübüne yazdırmanın zamanı gelmiş ne değişti? -villa kısmen forma girmiş en azından şutları kaleyi buldu, içeri katetti biraz. -pedro aynı pedro bütün maç kendi çapında düştü kalktı taca giden paslar attı. zaten gol de o çıktıktan sonra geldi. -valdeze düzgün top gelmediği için yorum yapamayız ama gelseydi çıkaracağından şüpheliyim. -puyolun can simitliği yargıladı maskerano beyin gelemediği giremediği yere o girdi ronaldoyla mücadeleye dişe diş girdi -iniestanın yokluğunda madridi açmakta daha zorlandı barca 4-3-1,5 dan 4-3,2,5 olan bir maçtı barca adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Pryda said: Arjantin milli takımında naptı messi ? Ronaldo dünya kupasını kaldırdı da haberimiz mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ronaldo iyi ama real de top yapcak adam yok.topu alan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ya adamın oynamadığı lig hakkında atıp tutmaya gerek yok, oynarsa görürüz. Şu haliyle, kendi ligini geçtim, her türlü ligin takımına karşı oynadığı CL'de Top Scorer değil mi bu adam? En yakın takipçisi kupadan elenmiş takımın 3 gol daha az atmış forveti Eto'o, rakip gösterdiğiniz Ronaldo ise 5 gol geride değil mi? Tamam o zaman. "Arjantin milli takımında naptı" diyen adam da futboldan bildiğin anlamıyordur yani üzgünüm. Gençlerbirliği bu sene kimseyi almasa mesela, mevcut kadroya sadece Messi gelse, seneye şampiyon mu olacak? Takımın geri kalanı rezilken bir adamın herkesi yendiği zamanlar 70-80'ler falandı heralde, ben yetişemedim oralara. Kaldı ki kendini zaten kanıtlamış olan, reklama ihtiyacı olmayan futbolcular milli maçlarda kendilerini fazla paralamazlar başlarına bir şey gelmesin, kariyerleri etkilenmesin diye. Edit eklemesi: İlla bu salak soruyu takip edeceksek de hatırlatayım, Portekiz Arjantin'den önce elendi kupadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 benjani said: ronaldo iyi ama real de top yapcak adam yok.topu alan gidiyor. Top yapacak adam gayet var aslında. Kaka mesela, gayet top yapacak adam. Mesut milli takımda tıkır tıkır pas atıyodu acaip asistleri vardı. Xabi Alonso top yapmayacak da kim yapacak? Hatta bi ara real dalga geçercesine barça gibi paslaştı hatırlarsanız maçta. Ama o taktiği istemiyorlar pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Xabi Alonso demişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Pryda said: Arjantin milli takımında naptı messi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://s4.as.com/prom/201104/pro_photo1303937506.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 topa giriyor abi niyeti iyi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Realin barcaya karşı en kilit admamıorta sahada oynayan pepe nin kırmızı kartla atılması maçı etkileyen en büyük faktör.Talihsizlik yoksa yine yenemezdi barça bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kırmızı kart ne zamandır talihsizlik oluyor, sakatlandı da çıktı sanki adam. Doğru düzgün oynayıp kontrollü girseydi de atılmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 maç tam reale dönmüştü geçen maçın ilk 45 dakkası gibi olmustu.baya hata yapmaya pas yapamamya başladılar.pepe sattı maçı ben morinyo olsam eeh der cıkarırım cift forvet arkaya kaka ronaldo döşerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://i.imgur.com/RAp8i.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Abi şu maçta messi real madrid'i ağır şekilde tek başına ezdi demek için, futbol bilgisinden yoksun olmak lazım. Farkındayım biraz ağır bir laf oldu ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Red said: maç tam reale dönmüştü geçen maçın ilk 45 dakkası gibi olmustu.baya hata yapmaya pas yapamamya başladılar.pepe sattı maçı ben morinyo olsam eeh der cıkarırım cift forvet arkaya kaka ronaldo döşerim 9-3 falan barca alır heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Deathblade said: Abi şu maçta messi real madrid'i ağır şekilde tek başına ezdi demek için, futbol bilgisinden yoksun olmak lazım. Farkındayım biraz ağır bir laf oldu ama öyle. Turu garantileyen adam oldu ama.Birinde affelay'ın katkılarıyla 2.sinde ise solo takılarak reali ezdi messi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 real'i ezen pepenin mallıgı oldu.. kaldiki xavi fln macda daha etkilydi messiden yada dani.. güzel takıipcilikten affelay'in mukemmel ortasyla gol atti.. 2. golde kendi teknik becerisiyle yaratti atti.. messi iyi oynadi dicek kadar bile topla bulusmadgi macta messi 2 tane guzel gol atti.. ama messi tek basina ezdi demek maci gözle izlemek gerektgni ortaya cıkartan bir sonc gibi sanki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Anlamıyorum ki ne yapmalıydı daha, bütün maç boyunca top onda durup herkesi çalımlaması mı gerekiyor? İlk golde gayet başarılı, ikinci golde zaten geri kalan tüm Barcelona futbolcuları statik, tek başına 6 kişiyi dizip atıyor adam. Barcelona %80 finalde dedirtiyor. İnsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tipsiz la messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ee bende onu dedim abi sakin ol :D messi kötu oynadi fln demedimki. adam 2 tane cok güzel gol atti. ki 2.si cok cok cok güzel tartismasiz.. ama messi ezdeahhh yeah fln lık bir oyun oynamadi demek istedim.. turu 2. golle garantiliyen adam oldu.. edit: messiye gelene kadar cok daha iyi oyuncular vardi barca'da bu aksam.. that's the point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hani bir kere messi gerçekten insanüstü ama puyol, puyol, puyol diyorum birde, adam hayatında belki de 20 defa oynamadığı bölgede tek bir hata yapmadı, C.Ronaldo'yu kesti ve yok etti. Adam diğer hata yapan stoperlerin açıklarını bile kapattı, tek başına Real Madrid'e karşı geldi resmen, Puyol şu maçın 1 nolu adamıdır, 2 nolu Messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Real kazansın istiordum ama Barcelona'ya da skor oynamıştım 0-2 iyi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bende messi kötü oynadı demiyorum zaten, iyi oynadı, süper de 2 gol attı. Ama Barcelona messi sayesinde kazandı yada tek başına madrid'e yetti iltifatları fazla kaçıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=m1VkHpnqDN4&feature=player_embedded maci izlemedim, sadece sunu izledim.. messi ezmis. sunu zaten surdaki 10 saniyeden anlayamayan insan, gitsin bimden sut alip bi kosede icsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Baggio said: Kırmızı kart ne zamandır talihsizlik oluyor, sakatlandı da çıktı sanki adam. Doğru düzgün oynayıp kontrollü girseydi de atılmasaydı. Hatalı verilen kırmızı kart talihsizlik oluyor, rıdvan bile dedi lass diarranın 2.sarısı daha kesin diye.Pepe zaten maç boyu çokta sert oynamamıştı, adamın adı çıkmasa atılmazdı muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar