Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Real Madrid vs Barcelona 27.04.11 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

vol 2 de(kupa maçında) şöyle yazmıştım ben

Ren said:

barcelona gözünden değerlendirirsek

4-3-1 oynanan bir maç

villa forma girmeli

pedro yedek klubesine girmeli

barcelona kalecilerinin odalarına birer, hatta üçer beşer casillas posteri asılmalı

puyolun bir dediği iki edilmemeli

serciyo ramos beyfendiyi en yakın tiyatro klübüne yazdırmanın zamanı gelmiş

ne değişti?

-villa kısmen forma girmiş en azından şutları kaleyi buldu, içeri katetti biraz.
-pedro aynı pedro bütün maç kendi çapında düştü kalktı taca giden paslar attı. zaten gol de o çıktıktan sonra geldi.
-valdeze düzgün top gelmediği için yorum yapamayız ama gelseydi çıkaracağından şüpheliyim.
-puyolun can simitliği yargıladı maskerano beyin gelemediği giremediği yere o girdi ronaldoyla mücadeleye dişe diş girdi
-iniestanın yokluğunda madridi açmakta daha zorlandı barca

4-3-1,5 dan 4-3,2,5 olan bir maçtı barca adına
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adamın oynamadığı lig hakkında atıp tutmaya gerek yok, oynarsa görürüz. Şu haliyle, kendi ligini geçtim, her türlü ligin takımına karşı oynadığı CL'de Top Scorer değil mi bu adam? En yakın takipçisi kupadan elenmiş takımın 3 gol daha az atmış forveti Eto'o, rakip gösterdiğiniz Ronaldo ise 5 gol geride değil mi? Tamam o zaman.

"Arjantin milli takımında naptı" diyen adam da futboldan bildiğin anlamıyordur yani üzgünüm. Gençlerbirliği bu sene kimseyi almasa mesela, mevcut kadroya sadece Messi gelse, seneye şampiyon mu olacak? Takımın geri kalanı rezilken bir adamın herkesi yendiği zamanlar 70-80'ler falandı heralde, ben yetişemedim oralara. Kaldı ki kendini zaten kanıtlamış olan, reklama ihtiyacı olmayan futbolcular milli maçlarda kendilerini fazla paralamazlar başlarına bir şey gelmesin, kariyerleri etkilenmesin diye.

Edit eklemesi: İlla bu salak soruyu takip edeceksek de hatırlatayım, Portekiz Arjantin'den önce elendi kupadan.
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

ronaldo iyi ama real de top yapcak adam yok.topu alan gidiyor.

Top yapacak adam gayet var aslında.

Kaka mesela, gayet top yapacak adam. Mesut milli takımda tıkır tıkır pas atıyodu acaip asistleri vardı. Xabi Alonso top yapmayacak da kim yapacak?

Hatta bi ara real dalga geçercesine barça gibi paslaştı hatırlarsanız maçta.

Ama o taktiği istemiyorlar pek.
Sosyal ağlarda paylaş

real'i ezen pepenin mallıgı oldu.. kaldiki xavi fln macda daha etkilydi messiden yada dani..

güzel takıipcilikten affelay'in mukemmel ortasyla gol atti..
2. golde kendi teknik becerisiyle yaratti atti.. messi iyi oynadi dicek kadar bile topla bulusmadgi macta messi 2 tane guzel gol atti.. ama messi tek basina ezdi demek maci gözle izlemek gerektgni ortaya cıkartan bir sonc gibi sanki :p
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorum ki ne yapmalıydı daha, bütün maç boyunca top onda durup herkesi çalımlaması mı gerekiyor? İlk golde gayet başarılı, ikinci golde zaten geri kalan tüm Barcelona futbolcuları statik, tek başına 6 kişiyi dizip atıyor adam. Barcelona %80 finalde dedirtiyor. İnsaf.
Sosyal ağlarda paylaş

ee bende onu dedim abi sakin ol :D

messi kötu oynadi fln demedimki. adam 2 tane cok güzel gol atti. ki 2.si cok cok cok güzel tartismasiz.. ama

messi ezdeahhh yeah fln lık bir oyun oynamadi demek istedim.. turu 2. golle garantiliyen adam oldu..

edit: messiye gelene kadar cok daha iyi oyuncular vardi barca'da bu aksam.. that's the point
Sosyal ağlarda paylaş

hani bir kere messi gerçekten insanüstü ama puyol, puyol, puyol diyorum birde,

adam hayatında belki de 20 defa oynamadığı bölgede tek bir hata yapmadı, C.Ronaldo'yu kesti ve yok etti.

Adam diğer hata yapan stoperlerin açıklarını bile kapattı, tek başına Real Madrid'e karşı geldi resmen,

Puyol şu maçın 1 nolu adamıdır, 2 nolu Messi
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Kırmızı kart ne zamandır talihsizlik oluyor, sakatlandı da çıktı sanki adam. Doğru düzgün oynayıp kontrollü girseydi de atılmasaydı.

Hatalı verilen kırmızı kart talihsizlik oluyor, rıdvan bile dedi lass diarranın 2.sarısı daha kesin diye.Pepe zaten maç boyu çokta sert oynamamıştı, adamın adı çıkmasa atılmazdı muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...