Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminatör geri dönüyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vin diesel bruce wills olamaz.böyle sadece fizik olarak ön plana cıkan adamlar sadece bam güm aksiyonu beceriyorlar

arnold slyvester falanda bi bruce wills olamadılar

vin diesel hiç olamaz.adamda oyunculuk adına birşey yok.
Mesaj tarihi:
arnold termiyi 90 yaşında bile oynayabilir. Adam imba sonuçta.

Ayrıca Christian Bale oynamayabilir çünkü t2 evreni ile salvation'ın alakası yok, isterlerse senaryoya çok mantıklı oturtabilirler gene.

Hayırlısı abi, Arnold bu vakitten sonra hangi filmde oynasa izlerim zaten.
Mesaj tarihi:
Red said:
vin diesel hiç olamaz.adamda oyunculuk adına birşey yok.

troll physics gibin olmuş bu.

adamın ses tonu yeter. yeni neslin arnold'u oldu adam.
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya reboot çok kötü patlar james cameron olmadan, piyasada bariz öyle bir yönetmen yok artık. arnılt yerini tutacak adam da yok. sevinemedim. :/
Mesaj tarihi:
Laorx said:

pörsümüş göğüs ve tulumba gibi göbeği eritirse bir şans çeker diyorum. ama o yaşta zor, sakatlanır eriticem derken.

sakatlanır? lol steroidden gider ne sakatlanması.
Mesaj tarihi:
abi total recall'a bile reboot kafirliğin daniskasıyken t2'ye falan çekerlerse yemin ediyorum nerd'ler skynet yazar. dünya biter. ben de elimden geldiğince yardımcı olurum. kahve falan yaparım.

(not: "total recall'a bile" derken, saygımız sonsuz falan da yani t2'ye nazaran babında. hani diyeyim de gang-linç gelmesin.)
Mesaj tarihi:
Sam said:

ya reboot çok kötü patlar james cameron olmadan, piyasada bariz öyle bir yönetmen yok artık. arnılt yerini tutacak adam da yok. sevinemedim. :/

arnıltın yerini tutacak adamı salla, arnold olmasa da olur da,
yapacakları hiç bir film bir the terminator tadı vermiycek, 80lerin o grunge, o technoir havası kayboldu artık.

bir de terminator 3 diye facia bir film yapılmış olması var tabii...
  • Yeni Oluştur...