Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 pitch black izlememistim, neymis diye baktim da riddickmis ya bu. izliyim bi ara. nedense vin diesel diyince aklima sadece fast n furious, xxx falan gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vin diesel bruce wills olamaz.böyle sadece fizik olarak ön plana cıkan adamlar sadece bam güm aksiyonu beceriyorlar arnold slyvester falanda bi bruce wills olamadılar vin diesel hiç olamaz.adamda oyunculuk adına birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 arnold termiyi 90 yaşında bile oynayabilir. Adam imba sonuçta. Ayrıca Christian Bale oynamayabilir çünkü t2 evreni ile salvation'ın alakası yok, isterlerse senaryoya çok mantıklı oturtabilirler gene. Hayırlısı abi, Arnold bu vakitten sonra hangi filmde oynasa izlerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 john connor'ı oynamayan bi ben kaldım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu adam isterse kendini resetleyip 20 yaşına döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yapmışlığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Red said: vin diesel hiç olamaz.adamda oyunculuk adına birşey yok. troll physics gibin olmuş bu. adamın ses tonu yeter. yeni neslin arnold'u oldu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Schwarzenegger projeden çekildi şu son skandalları dolayısı ile sdf, proje durduruldu hatta, geleceği belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 son skandal ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 hizmetçiden olan oğlu, daha da var deniyor :p ve takip eden boşanma hedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 "deal with it" diyip filme devam etseymiş http://i.imgur.com/BS152.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 döne döne bi hal oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Megan Ellison almış haklarını, devam yerine reboot olcakmış, 2019 a kadar 2 film demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ya reboot çok kötü patlar james cameron olmadan, piyasada bariz öyle bir yönetmen yok artık. arnılt yerini tutacak adam da yok. sevinemedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 arnolda öyle cgi trickleri yaparlarki zenci bile olur anlamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 reboot olacağı kesin değil. senarist aranıyor filme. seriden bağımsız bir terminator 5 görebiliriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Laorx said: pörsümüş göğüs ve tulumba gibi göbeği eritirse bir şans çeker diyorum. ama o yaşta zor, sakatlanır eriticem derken. sakatlanır? lol steroidden gider ne sakatlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ya reboot gibi tekrar tekrar gelecekten robot gelmesi üzerine kurulu bir konseptin birde rebootunu çekmesinler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bu yönetmene de sgidir git diyorum. T1'i daha iyi efektlerle cektin diyelim, T2'nin atmosferinin yanindan gecemezsin ulan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 işte 2019da hakları camerona geri döncekmiş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi total recall'a bile reboot kafirliğin daniskasıyken t2'ye falan çekerlerse yemin ediyorum nerd'ler skynet yazar. dünya biter. ben de elimden geldiğince yardımcı olurum. kahve falan yaparım. (not: "total recall'a bile" derken, saygımız sonsuz falan da yani t2'ye nazaran babında. hani diyeyim de gang-linç gelmesin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 3 ü remake yaparlar ya 2 yi niye yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ne bileyim işte şu yıla kadar 2 film deyince otomatikman t1-t2 diye sinirlendim burda kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Sam said: ya reboot çok kötü patlar james cameron olmadan, piyasada bariz öyle bir yönetmen yok artık. arnılt yerini tutacak adam da yok. sevinemedim. :/ arnıltın yerini tutacak adamı salla, arnold olmasa da olur da, yapacakları hiç bir film bir the terminator tadı vermiycek, 80lerin o grunge, o technoir havası kayboldu artık. bir de terminator 3 diye facia bir film yapılmış olması var tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 gelmeseymiş keşke giderek rebootlar aslında daha daha berbat oluyor para hırsınıza sokayım sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar