seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 geçtiği çağ fark etmez, vampirlik ya da kurtadamlık yapma imkanı sağlayan oyunlar var mı? bi de serbest oyun olsa daha iyi olur; atıyorum gta gibi. yani bitmeyen bi oyun denebilir. oyun türü çok fark etmez, eskiliği yeniliği de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Morrowind en serbesti bence, oynamadıysan bak ona. Oblivion da olabilir ama Morrowind daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Daggerfallda vardı ama biraz zahmetliydi =P Lycatropy hastalığına yakalanmak için 30 saat kendini ısırtıyordun haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 vampir için vampire the masquerade - bloodlines ve redemption öneririm. ayrıca hiç bir oyunda doğru düzgün kurtadam aksiyonu görmedim. işte wolf team, morrowind felan var da, meh... redemption için çok güzel kurtadam modları vardı ama singleplayer değil tabii, biri dm olcak öyle oynuycaksınız vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 elder scrolls serisi en başarılı. sadece vampirlik için vampire the masquaraede: bloodlines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sam said: elder scrolls serisi en başarılı. sadece vampirlik için vampire the masquaraede: bloodlines. +1 Bunu demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 werewolf the apocalypse çıkacaktı tee kaç sene önce, iptal edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ne hevesle aramistim oyunu bunu izledikten sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çıksaydı güzel oyun olurdu o. diğer cinematicleri de izleyince oyunu oynamış gibi oluyorsun ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Elder scrolls yükledim ulan kaldırmadı makina adfasdfxzcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sam said: elder scrolls serisi en başarılı. sadece vampirlik için vampire the masquaraede: bloodlines. gangrellerde protean 5 bence werewolf sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ona werewolf demek werewolflara hakaret :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Gelin ısırayım sizi, irl takılın. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aklıma wow - worgen geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bitefight sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 seraphiel said: geçtiği çağ fark etmez, vampirlik ya da kurtadamlık yapma imkanı sağlayan oyunlar var mı? bi de serbest oyun olsa daha iyi olur; atıyorum gta gibi. yani bitmeyen bi oyun denebilir. oyun türü çok fark etmez, eskiliği yeniliği de öyle. sims 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Worgen cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar