LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://vgn365.com/wp-content/uploads/2011/04/Josh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v247/DrForester/SonyIsntGoodWithComputers.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 haha sicarsiniz, bolum aciklamasini degistirin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sis lan mikrosof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Şaka maka değil, baya kastırıcak gibi. Salak Sony sanal kartta kabul etmiyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 türk kredi kartlarını kabul etmemesi bi boka yaradı sonunda lan. derdim tasam yok. işimdeyim gücümdeyim. şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 allah kahretsin hatırlamıyorum hangi kartı verdiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Penthesilea said: haha sicarsiniz, bolum aciklamasini degistirin bari sicis filan yok, 15 senelik findows kullanicisi olarak cok daha kotulerini yasattigi icin MS tecrube oldu artik <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hahah çok iyi muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 daha önce yazıldı ama okumayan çıkar, kredi kartlarınıza iyi bakın: PSN'e her login olduğunuzda bütün bilgilerin olduğu bir LOG stringi tarzı bir şey gidiyor diyorlardı, bu da şifreli değilmiş ve CC bilgileri dahil herşeyi içeriyormuş =) www.psx-scene.com www.ps3news.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 in other news MS banlanan iksbokslarin live e giris yasagini kaldirmis http://ostrolls.files.wordpress.com/2011/04/dancing_trollface.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/technology-13192359 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ağzını kırayım sony. hackerlar da bir rahat dursun lan yeter artık, anladık çökertebiliyorlar isterlerse her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sony çok arandı ama hackerlarla ağız dalaşına giriyordu son birkaç aydır. bırak işine bak sen, kırılmış cihaz işte. kaldı ki cfw olduğu halde çok yaygın değildi korsan kullanımı, son sürümü de kırılmamıştı cihazın ama inatla aggro çektiler. ayıklasınlar şimdi pirincin taşını. ms de tam çakal ya ahahaha. banları kaldırmışlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vay beceriksiz, acemi adamlar, 75 milyon hesabın bilgisini aynı sistemde mi tutmuşlar? daha bugün mü diyorlar şifre değiştirelim diye? bir de cloud computing diyorlar, bilgilerinizi verin biz saklarız diyorlar, DE GETTT!!!! al işte zoooort diye dışarıdan girilebilen her sistem dövülüyor. hayır şimdi bloglarında sövecektim, hesabıma giriş de yaptırmıyor. işin kötüsü tam olarak hangi şifre kombinasyonunu kullanmıştım onu da hatırlamıyorum yani ballı kaymak. eh yani şimdi şu işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya ben psn supply dan psn card alıp kullandım sıkıntı olur mu? hiç kartımı verdim zaten veremezdim uk store kabul etmiyor türk kartlarını biliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şu steam psp oyunu satmaya başlasın, daha da psn store'dan çöp alırsam nolayım. meh hala hatırlayamadım şifreyi, şimdi düşün düşün neydir işim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 psnde kredi kartı nası kullandınız benim kabul etmedi hiç belki tr psnde kullanmış olabilirim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 UK sanırım HSBC kartları kabul ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 benim hsbc kabul etmediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi bisi almadiysak kart vermemisizdir di mi cunku ben hic hatirlamiyorum verdigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yalniz microsoftun banlari kaldirmasi cok iyi hareket hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Microsoft'un olay efsaneymiş. Şöyle bir gerçeği sony nasıl göremiyor, bu adamların konsolu taa fi tarihinden beri kırık. Kopya oyunlar rahat çalışıyor. Ve adamlar hala en çok satan konsola ve oyunlara sahip. Sony anlayamıyor mu işin kırılmada olmadığının. Al şimdi inanılmaz bir satış düşüşlüğü yaşayacaklar. Toparlanması zor olur bu noktadan sonra bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Microsoft acaip stratejik girmiş olaya. Ben de hatırlamıyorum kartımı kaydedip etmediğimi, bilen var mı illa bişey mi satın almış olmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben almadım ama kaç sene oldu illa denemişim yada kaydetmiş olabilirim kartları iş cıkarttın sony kıyak geçmen gerekiyor mag var bende magda kurtarmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar