Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!!PSN uye bilgileri calindi!! UPDATE: SOE accountlari GG

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

haha sicarsiniz, bolum aciklamasini degistirin bari

sicis filan yok, 15 senelik findows kullanicisi olarak cok daha kotulerini yasattigi icin MS tecrube oldu artik <3 <3 <3
Mesaj tarihi:
daha önce yazıldı ama okumayan çıkar, kredi kartlarınıza iyi bakın:

PSN'e her login olduğunuzda bütün bilgilerin olduğu bir LOG stringi tarzı bir şey gidiyor diyorlardı, bu da şifreli değilmiş ve CC bilgileri dahil herşeyi içeriyormuş =)

www.psx-scene.com
www.ps3news.com
Mesaj tarihi:
sony çok arandı ama hackerlarla ağız dalaşına giriyordu son birkaç aydır.

bırak işine bak sen, kırılmış cihaz işte. kaldı ki cfw olduğu halde çok yaygın değildi korsan kullanımı, son sürümü de kırılmamıştı cihazın ama inatla aggro çektiler. ayıklasınlar şimdi pirincin taşını.

ms de tam çakal ya ahahaha. banları kaldırmışlar. :D
Mesaj tarihi:
vay beceriksiz, acemi adamlar, 75 milyon hesabın bilgisini aynı sistemde mi tutmuşlar? daha bugün mü diyorlar şifre değiştirelim diye?

bir de cloud computing diyorlar, bilgilerinizi verin biz saklarız diyorlar, DE GETTT!!!! al işte zoooort diye dışarıdan girilebilen her sistem dövülüyor.

hayır şimdi bloglarında sövecektim, hesabıma giriş de yaptırmıyor. işin kötüsü tam olarak hangi şifre kombinasyonunu kullanmıştım onu da hatırlamıyorum yani ballı kaymak. eh yani şimdi şu işe bak.
Mesaj tarihi:
ya ben psn supply dan psn card alıp kullandım sıkıntı olur mu? hiç kartımı verdim zaten veremezdim uk store kabul etmiyor türk kartlarını biliyorsunuz
Mesaj tarihi:
şu steam psp oyunu satmaya başlasın, daha da psn store'dan çöp alırsam nolayım.

meh hala hatırlayamadım şifreyi, şimdi düşün düşün neydir işim..
Mesaj tarihi:
Microsoft'un olay efsaneymiş. Şöyle bir gerçeği sony nasıl göremiyor, bu adamların konsolu taa fi tarihinden beri kırık. Kopya oyunlar rahat çalışıyor. Ve adamlar hala en çok satan konsola ve oyunlara sahip. Sony anlayamıyor mu işin kırılmada olmadığının. Al şimdi inanılmaz bir satış düşüşlüğü yaşayacaklar. Toparlanması zor olur bu noktadan sonra bence.
Mesaj tarihi:
ben almadım ama kaç sene oldu illa denemişim yada kaydetmiş olabilirim kartları

iş cıkarttın sony

kıyak geçmen gerekiyor mag var bende magda kurtarmaz :)
  • Yeni Oluştur...