Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!!PSN uye bilgileri calindi!! UPDATE: SOE accountlari GG

unK

Öne çıkan mesajlar

sony çok arandı ama hackerlarla ağız dalaşına giriyordu son birkaç aydır.

bırak işine bak sen, kırılmış cihaz işte. kaldı ki cfw olduğu halde çok yaygın değildi korsan kullanımı, son sürümü de kırılmamıştı cihazın ama inatla aggro çektiler. ayıklasınlar şimdi pirincin taşını.

ms de tam çakal ya ahahaha. banları kaldırmışlar. :D
Sosyal ağlarda paylaş

vay beceriksiz, acemi adamlar, 75 milyon hesabın bilgisini aynı sistemde mi tutmuşlar? daha bugün mü diyorlar şifre değiştirelim diye?

bir de cloud computing diyorlar, bilgilerinizi verin biz saklarız diyorlar, DE GETTT!!!! al işte zoooort diye dışarıdan girilebilen her sistem dövülüyor.

hayır şimdi bloglarında sövecektim, hesabıma giriş de yaptırmıyor. işin kötüsü tam olarak hangi şifre kombinasyonunu kullanmıştım onu da hatırlamıyorum yani ballı kaymak. eh yani şimdi şu işe bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft'un olay efsaneymiş. Şöyle bir gerçeği sony nasıl göremiyor, bu adamların konsolu taa fi tarihinden beri kırık. Kopya oyunlar rahat çalışıyor. Ve adamlar hala en çok satan konsola ve oyunlara sahip. Sony anlayamıyor mu işin kırılmada olmadığının. Al şimdi inanılmaz bir satış düşüşlüğü yaşayacaklar. Toparlanması zor olur bu noktadan sonra bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...