Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed III

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

DH'den yorumlar:

said:
Bunlar (Avrupalilar) demiyormuydu HiLAL i indirip Ayasofya ya hac dikecez diye, oyunda kesin bir halt yiyecekler. Bayrak inmez Ezan dinmez cCc

said:
Acaba İstanbul'da nasıl geçecek nasıl anlatacaklar merak ediyorum doğrusu.İnş bize dokunacak bişe olmaz.

said:
Karakterimiz Türk olsun ve Müslüman öldürmeyelim... Böyle olmayacaksa Osmanli nin O sunu agizlarina almasinlar.

said:
Osmanli asigi bir birey olarak oyunun baslangici haric ki bahsettigim gibi baslangic tarihi Anadoluda Turk hakimiyetinin iyiden iyiye ilk olarak hissedildigi soz sahibi oldugu ilk donem harici, yani oyunun ilk ceyregi haricinde yukarida verilen diger butun tarihler Batmayan Gunes Canim Osmanli imparatorlugunun Yukselme donemini isaret etmektedir.

said:
Verilen tarihler arasinda bir cok sey onem arz ediyor. Fakat hic biri Fatih Sultan Mehmet Han'in İstanbul'u Fethi 29 MAYIS 1453 kadar onemli degil. Senaryo nasil islenicek bilmiyorum ama bazi gercekler goz ardi edilip, tarih carptirilip, yanli bir tutum sergilenirse cok uzulurum. Zira AC nin ilk serisinden bu yana konunun buralara dayanip Hacli ordusunun kuyruk acisini bilen bir Osmanli asigi olarak daha onceleride dusunuyordum. Fakat yinede pesin hukumlu olmamak gerek zira senaryonun gectigi tarih dedigim gibi Osmanli imparatorlugunun yukselis devri 1453-1579 bu pencereden bakarsak sorun yok cok sukur oyuzden icim bir nebzede olsa ferah. Anli sanli tarihimiz mevcut cok sukur.

Millet piskopat cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

türkler birinci oyunda vardı, altair döneminde.

gerçi yol kenarlarında falan türk birlikleri oluyordu genelde, ama gene de öyle bir ayrıntıyı atlamamaları güzel bir şeydi zamanında.

şöyle diyaloglar olacak yani:

- neden ben ? insanlara ihtiyaç duydukları şeyleri hep ben veriyordum. hiçbir şeyi onlardan esirgemedim.

- hayır esirgedin. kul ile allah arasına girdin. huzur içinde yat.

ikkuzzooo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...