LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 DH'den yorumlar: said: Bunlar (Avrupalilar) demiyormuydu HiLAL i indirip Ayasofya ya hac dikecez diye, oyunda kesin bir halt yiyecekler. Bayrak inmez Ezan dinmez cCc said: Acaba İstanbul'da nasıl geçecek nasıl anlatacaklar merak ediyorum doğrusu.İnş bize dokunacak bişe olmaz. said: Karakterimiz Türk olsun ve Müslüman öldürmeyelim... Böyle olmayacaksa Osmanli nin O sunu agizlarina almasinlar. said: Osmanli asigi bir birey olarak oyunun baslangici haric ki bahsettigim gibi baslangic tarihi Anadoluda Turk hakimiyetinin iyiden iyiye ilk olarak hissedildigi soz sahibi oldugu ilk donem harici, yani oyunun ilk ceyregi haricinde yukarida verilen diger butun tarihler Batmayan Gunes Canim Osmanli imparatorlugunun Yukselme donemini isaret etmektedir. said: Verilen tarihler arasinda bir cok sey onem arz ediyor. Fakat hic biri Fatih Sultan Mehmet Han'in İstanbul'u Fethi 29 MAYIS 1453 kadar onemli degil. Senaryo nasil islenicek bilmiyorum ama bazi gercekler goz ardi edilip, tarih carptirilip, yanli bir tutum sergilenirse cok uzulurum. Zira AC nin ilk serisinden bu yana konunun buralara dayanip Hacli ordusunun kuyruk acisini bilen bir Osmanli asigi olarak daha onceleride dusunuyordum. Fakat yinede pesin hukumlu olmamak gerek zira senaryonun gectigi tarih dedigim gibi Osmanli imparatorlugunun yukselis devri 1453-1579 bu pencereden bakarsak sorun yok cok sukur oyuzden icim bir nebzede olsa ferah. Anli sanli tarihimiz mevcut cok sukur. Millet piskopat cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 cCc müslümanları öldürmek olmaz, hristiyan verin bize cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 oh iyi iyi.istanbulda akacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 osmanlının o'su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 civillian öldürmek desynchronize etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 umarım oyun içinde bi padişah filan öldürmeyiz. maazallah Alperen ülkü ocakları basar valla ubisoft montreal'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Facebook sayfasında da tartışmalar var hafiften. http://www.facebook.com/assassinscreed/posts/128556317219715 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 mokoko said: cCc müslümanları öldürmek olmaz, hristiyan verin bize cCc ulan assassin dediğin zaten türkleri öldürüyordu, oynuyoruz. bir oyunda "müslümanları" öldürünce mi oynamıyacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 said: By the way..East Rome ..Byzantine ..it demolish at 1953. so its tecnically ISTANBUL..and Hagia Sophia became Mosque not a castle or churc..right now its museum.. 1953 tamam mı, teknik olarak İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Galata kulesindenki Glyph'in yerini biliyorum, ÖM atana söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SPIbvhUDXGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ayasofya mı lan orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yaaa uyuodum ben ama yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kubbelerde istanbul manzarasıyla dolaşmak güzel olurda lan yeniçeriler oymasın bizi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Off oğlancı yeniçeriler yakalamasın sonra kenarda kuytuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi bildiğin orgazm oldum istanbul olduğunu duyunca. istanbul lan ! önüme geçeni omuzlarından tutup silkerek 'istanbul olm' demek istiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 dasaaa said: sesu'nun arkadaşları.. büyüksünüz! Vallahi sallamamışlar lan. Böylece resmi olarak haberi ilk alanlardan biri olmuş oluyorum, o yüzden de kendimi ayrı bi bok sanıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 istanbul'da pvp yapacaz olm ofş seslendirmeleri nolur iyi yapsınlar ama, Uncharted 2'deki gibi olmasın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 2 ve brotherhood'da bol bol catzo (böyle mi yazılıyor lan) duyuyorduk. şimdi 'sigir ol git' falan mı duyacaz acaba. animelerden japonca öğrenir gibi italyanca öğrenmiştim assassin's creed oynarken sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Requiscat in pace yerine ALLAH RAHMET EYLESİN duyabiliriz, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 KİME BOYUN EĞECEKSİYN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Abiler oyunda daha önce Türkler oldu zaten neden bu kadar velveleye verdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 türkler oldu da istanbul oldu mu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 türkler birinci oyunda vardı, altair döneminde. gerçi yol kenarlarında falan türk birlikleri oluyordu genelde, ama gene de öyle bir ayrıntıyı atlamamaları güzel bir şeydi zamanında. şöyle diyaloglar olacak yani: - neden ben ? insanlara ihtiyaç duydukları şeyleri hep ben veriyordum. hiçbir şeyi onlardan esirgemedim. - hayır esirgedin. kul ile allah arasına girdin. huzur içinde yat. ikkuzzooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar