mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ac1 ve ac2 kesin oyna ya oynamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Bunun combat mevzusu cok zayıf ve kotu olmus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 meh sevmedim ben bunu. oynadığım 4 oyundan sonra altair ve ezio'dan sonra karaktere ısınamadım. ayrıca mekanlar da hiç çekici değil. nerde bi roma,floransa, istanbul nerde ameriga sırf seriden kopmama adına çabucak bitireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ben devam edemedim,hikaye sürükleyici değil,çok boş mekanlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 aynen bende oynuyorum bu aralar ama oyunu pek sevemedim şehirler, yapılar falan çok tırt. tırmanasın gelmiyor. daha çok ormanda geçiyor zaten görevlerde nerde brotherhood'daki akıl dolu platform bölümleri. bir maya tapınağı bölümüne geldim, o bölümlerin yarısı etmiyor yani. uğraşılmamış bu kısımlarla. connor'da character development düşük aslında antagonist karakterler hiç fena değil iyi hatta. connor gerilerinde kalmış. ama american history hiç ilgimi çekmiyor. muricalılar çıkarmışlar oyunu zaten ağaçta falan gezinme güzel. birde naval combat hakkaten olmuş hatta oyunun önüne geçmiş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ne kötü oyunmuş bu ya. hikaye, kurgu, mekanlar, karakterler, level design, setup kötü birde bug dolu. her yönüyle kötü. mass effect 3'ten bile kötü. naval battle dışında kayda değer birşey yok. zaten onla uğraşmaktan ac'in en önemli unsurlarını geri plana atmışlar, önceki oyunlardan geri adım olmuş resmen. zaten 4'te iyice captain jack sparrow falan olacaz sanırım, doğru olanı yapmışlar. ubisoft bir daha ac oyunu yapmasın bizi kanser etmesin pls. basite indirgenmiş level designları geçtim birde kanser edici bölümler var. sizın pess almıştım birde meh. bir daha oyunu bitirmeden dlc falan almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bu ayki playstation plus beleş oyunlarda bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 oyun kötü ya sfds ama plus çok iyi. geçen baktığımda demons souls falan vardı beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Xenus said: ne kötü oyunmuş bu ya. hikaye, kurgu, mekanlar, karakterler, level design, setup kötü birde bug dolu. her yönüyle kötü. mass effect 3'ten bile kötü. naval battle dışında kayda değer birşey yok. zaten onla uğraşmaktan ac'in en önemli unsurlarını geri plana atmışlar, önceki oyunlardan geri adım olmuş resmen. zaten 4'te iyice captain jack sparrow falan olacaz sanırım, doğru olanı yapmışlar. ubisoft bir daha ac oyunu yapmasın bizi kanser etmesin pls. basite indirgenmiş level designları geçtim birde kanser edici bölümler var. sizın pess almıştım birde meh. bir daha oyunu bitirmeden dlc falan almam. Aynen. Aşırı kötü ya. Çıkan en kötü ac oyunudur bu net. Rezalet ötesi leş bi oyun, oynamak bile gelmedi içimden sildim de kurtuldum, bi oynarken sıkılıyorsan o oyun iğrençtir. xbox gold üyelere AC II dağıttı mesela geçen ay, onu oynuyorum bundan 1000 kat daha güzel her yönüyle oynatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 AC3 o kadar da kötü değil, abarttınız. AC evreninin en zayıf halkası, oyun içinde hikayeye dayalı birşey olmuyor resmen ama kendi başına oldukça iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 steam'de 12 dolar. değer mi almaya. 2'den sonra düşen grafik vardı seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 al direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Neredeyse oyunu bitircem hala başta verdikleri axe ile oynuyorum :D Eski oyunlarda silah armor upgrade etmeden bi yerden sonra zorluyodu bunda neden böyle olmuş. Birde bu land trade için sadece tek bi trader var mal gönderebildiğimiz nasıl artıyor bilen varmı? Gerçi pek bi getirisi yok ama işte hoş oluyo crafting fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ben oyunu bitirmeden bıraktım ya. ezyo ve altair başgandan sonra baya tırto geldi bana 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 rev'i bitrdim şimdi. istanbul fln iyiydi. 2 > rev > brotherhood > 1 şimdilik. insin bakalım 3 dediğiniz kadar kötü mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bata kötü ya 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bence değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bence de değil. Hani bi Ezio serisi kadar iyi değil ama o kadar atılan boku da hak etmiyo oyun bence. Connor her türlü öküz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ezio ve altair'in yanında çok sönük kalıyor connor. ama başarısız bir karakter değil. edward kenway ise beklentim baya büyük. 3 gayet güzel bu arada, atıp tutmayın döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar