aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 adam arkasini donmus abi ates acilinca, kafalari cok yormayin, basit dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aquila said: otur 0 boş kağıt vermişsin resmen evladım, bomboş diyalog kutuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sinavi ben verdim zaten, siz doldurucaktiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ama helal olsun ateş açanlara 1 metreden nasıl öldüremedilerse spastikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben bu tarz olaylarda basit düşünemiyorum olm filmlerde gördüğüm taktikde yapıldıgını falan zannediyorum. mesela o hayranlarıyla foto cekilirken arkadan zayıf bi cocuk geçiyor ondan da bişiler cıkarıdm mesela iki arabada korumalarıymış lan ne bilim abi bi an farklı renkte görünce bi de mermi arkadan girdiği bildiğim için öle düşündm bi an tamam bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 MAD MS PAINT SKILLZ http://i1016.photobucket.com/albums/af282/angmania/kroki.png çok pis copy/paste + edit yaparım. burda daha net ve detaylı gözüküyor polisin çizdiği kroki videoda izleyebilirsiniz anlatımlı olarak. http://www.haber24.com/Manset-Haber/1-173512/Saldiri-aninin-cizildigi-polis-krokisi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yav said: abi çok ilginç hiç beklediğim gibi çıkmadı video gerçekten ilginç olan bi ton şey var doğru düzgün anlamak için 5 kere izledim hala tam anlamadım açıkçası sanırım arka camdan indirmişler.. zaten arkadan girmiş ya kurşun da. fakat saldırganlar arkalarında 1 araba güvenlik varken arabalarından inip kovan falan topluyo enteresan bi de konuşan şişko amca var telefonla tam köşede önünde bi sürü silah ateş ediyo adam sakin felan Bir daha izle o zaman bak. Saldiranlar ana yoldan ates ediyorlar. Arkadaki caddy tarzi arabadakiler ibonun korumalari, nedense onlar topluyor kursunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Yapan arkadaşları uyarıyorum bakın hala ölmedi adam.Şansınız varken kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ayrıca kadına saygısı 0 olan bir adamın bu kadar kadın severi olması da kızlar piç erkeklerden mi hoşlanıyor sorusunu tekrar aklıma getirmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Kefeni yırtmış. Solunum cihazından ayırmışlar. Sorulan sorulara cevap verebiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 escape said: benim ülkemdeki mevzular beni ilgilendirir. bu ülkede bişi olsa japonya senin için kılını kıpırdatmaz emin ol. zengn olm onlar tiki :D onun için pek sevmem japonları. benim ülkemde neoluyor suan? doğudaki kürt sorunu büyük istanbul depremi benzin fiyatları ibrahim tatlıses gibi türk müziğine büyük katkıları olan sanatçının hayati tehlikesi. vsvs bunlar üzerinde kafa yorarım ben ve öle de olması gerekiyor SANKİ TÜRKİYEDEKİ HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK Bİ DE JAPONYA KALDI qq töbe ya ya tabiki o insanlarda bir an önce kurtulur bu felaketten temennimiz o. sonuçta insan, ama bunun bu kdar üstüne düşmek ve "japonyada insanlar ölüyo siz burda kadınları vurduran hedehödö" tarzı triplere girmeye hiç gerek yok. acayip yapmacık gözüküyor burdan. http://brincanagem.com.br/wp-content/uploads/2010/08/mal-inception-still.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 türk müziğine katkıları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Japonyadaki sorun beni ilgilendirmez demek nasıl bir cahilliktir. Bütün dünyayı en basitinden ekonomik olarak ilgilendiren bir konu kaldı ki işin birde radyasyon yönü var. Ayrıca orda yaşanan depremden belki olası istanbul depremi için bir pay çıkarılabilecekken sen tutmuşun bundan sonra yeni şarkı türkü söylemesi dahi belli olup olmayan birinin (ki iş hayatında çok pis bir ortak veya işverendir ki bu yüzden vurulduğu tahmin ediliyor) hikayesini global bir sorunla kıyaslıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 adamı reslemişler bu arada o ne sığ bi posttur abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 eleman ilkokul terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 fede said: türk müziğine katkıları mı türk mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 muzik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 katki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 kurşun kafadan girmiş dötten çıkmış yaşıyor vay anasını ya, içi boşmuş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Sadece urfalıları işe alıp,sonra herkese iş aş veriyorum ayakları pek samimi gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 su testisi dendi mi? sevenlerine sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 escape said: benim ülkemdeki mevzular beni ilgilendirir. bu ülkede bişi olsa japonya senin için kılını kıpırdatmaz emin ol. zengn olm onlar tiki :D onun için pek sevmem japonları. benim ülkemde neoluyor suan? doğudaki kürt sorunu büyük istanbul depremi benzin fiyatları ibrahim tatlıses gibi türk müziğine büyük katkıları olan sanatçının hayati tehlikesi. vsvs bunlar üzerinde kafa yorarım ben ve öle de olması gerekiyor SANKİ TÜRKİYEDEKİ HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK Bİ DE JAPONYA KALDI qq töbe ya ya tabiki o insanlarda bir an önce kurtulur bu felaketten temennimiz o. sonuçta insan, ama bunun bu kdar üstüne düşmek ve "japonyada insanlar ölüyo siz burda kadınları vurduran hedehödö" tarzı triplere girmeye hiç gerek yok. acayip yapmacık gözüküyor burdan. Serdar Ortaç FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 "emniyet müdürlüğü tatlıses'e sıkılan 11 kurşundan sadece 1'inin isabet etmesinden dolayı sabri sarıoğlu'ndan şüphelendiklerini açıkladı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Hıncal buna da su testisi desin bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Selam, Wispy said: Hıncal buna da su testisi desin bakalım :) bu tespiti yapan 5 ya da 6. kişisin. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar