Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Annen Inc. ilk trade run'ını atlattı.

Yola çıktık 3 kişi, totemic ben ve bıngıldak. Dönerken bir tane keriz takıldı peşimize. Baya bir süre inat etti bırakmadı peşimizi ama harpoonlayabileceği mesafeye sokmadık hiç. Sonra ben çok sıkıldım bi de rotadan çok saptık adamdan kaçıcaz diye, adam da level 46 bu arada yani yakalasa öpecek. Neyse olacaksa olsun en azından güleriz eğleniriz dedim müthiş bir plot twistle gemiyi adamın üstüne kırdım bi anda. Adam aval aval bakarken sancak tarafından kelle önden gömdük adama, gemisi unsommon oldu çarpmanın şiddetiyle, adam suya düştü mal gibi kaldı orada.

Bir diğer mal da biz adama dalıp öldürecez sanan bıngıldak'tı bu arada. Adama gömmemizle sanki kendisi level 21, adam level 46 değilmiş gibi kanatlanıp üstüne atladı adamın. Böyle hıyarların gözünün yaşına bakan bir kaptan olmadığım için hiç arkama bile bakmadan dalgaları yarmaya devam ettim, zaten kendisi de 3 saniye içinde yattı adamın altına.

Biraz ilerideki adada reslendi, süzülerek kondu geri gemimize. Tam rahat rahat gidiyoruz derken bu hıyar level 46 adam bir anda bir daha belirdi kıçımızda. Neyse ki bizim başkente rotayı oturtmuştuk da dümdüz kaçtık adamdan, limana yaklaştık ibneci arkamızdan baktı döndürdü gemisini uzaklaştı.

İlk trade questimizin hikayesi böyleydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Bir diğer mal da biz adama dalıp öldürecez sanan bıngıldak'tı bu arada. Adama gömmemizle sanki kendisi level 21, adam level 46 değilmiş gibi kanatlanıp üstüne atladı adamın.

http://media.tumblr.com/6da2fc953bd4e0a4417e823c74fbe3db/tumblr_inline_mlg72uOtpo1qz4rgp.gif

BÜYÜK ABİ PANTALONA SIĞMIYOR YAPACAK BİR ŞEY YOK
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Totemic bağlantın ne? Bende Superonline 20MBit fiber var. Yarın da devam ederse telefon açacağım, sürekli lag. Haritalar arası gezen araca bile binemedim. İlallah dedirtti..

ttnet 8mbit ama dün akşamdan beri berbat sadece oyun değil twiç falan hikaye sörf bile yapılmıyor. sabahta aynı şekilde. kuruma geldim burda da farklı değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...