BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bi 10 kişi var sanırım şu anda o 150 doları veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Annen Inc. ilk trade run'ını atlattı. Yola çıktık 3 kişi, totemic ben ve bıngıldak. Dönerken bir tane keriz takıldı peşimize. Baya bir süre inat etti bırakmadı peşimizi ama harpoonlayabileceği mesafeye sokmadık hiç. Sonra ben çok sıkıldım bi de rotadan çok saptık adamdan kaçıcaz diye, adam da level 46 bu arada yani yakalasa öpecek. Neyse olacaksa olsun en azından güleriz eğleniriz dedim müthiş bir plot twistle gemiyi adamın üstüne kırdım bi anda. Adam aval aval bakarken sancak tarafından kelle önden gömdük adama, gemisi unsommon oldu çarpmanın şiddetiyle, adam suya düştü mal gibi kaldı orada. Bir diğer mal da biz adama dalıp öldürecez sanan bıngıldak'tı bu arada. Adama gömmemizle sanki kendisi level 21, adam level 46 değilmiş gibi kanatlanıp üstüne atladı adamın. Böyle hıyarların gözünün yaşına bakan bir kaptan olmadığım için hiç arkama bile bakmadan dalgaları yarmaya devam ettim, zaten kendisi de 3 saniye içinde yattı adamın altına. Biraz ilerideki adada reslendi, süzülerek kondu geri gemimize. Tam rahat rahat gidiyoruz derken bu hıyar level 46 adam bir anda bir daha belirdi kıçımızda. Neyse ki bizim başkente rotayı oturtmuştuk da dümdüz kaçtık adamdan, limana yaklaştık ibneci arkamızdan baktı döndürdü gemisini uzaklaştı. İlk trade questimizin hikayesi böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bu arada kafalama çarparsak adamı unsommon ederiz bilinciyle dalmadım ben, sadece öyle oldu bi anda sdfjkhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 âdam, annen'den tırsıp yanlışlıkla unsummon yapmış olabilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Xaenin said: Bir diğer mal da biz adama dalıp öldürecez sanan bıngıldak'tı bu arada. Adama gömmemizle sanki kendisi level 21, adam level 46 değilmiş gibi kanatlanıp üstüne atladı adamın. http://media.tumblr.com/6da2fc953bd4e0a4417e823c74fbe3db/tumblr_inline_mlg72uOtpo1qz4rgp.gif BÜYÜK ABİ PANTALONA SIĞMIYOR YAPACAK BİR ŞEY YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Xaenin said: Bir diğer mal da biz adama dalıp öldürecez sanan bıngıldak'tı bu arada. Adama gömmemizle sanki kendisi level 21, adam level 46 değilmiş gibi kanatlanıp üstüne atladı adamın. ahaha çok komik olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Oyundan sürekli düşüyorum ve acayip lag var oyun içinde. Kore DNS'lerini bile denedim nafile. Benzer problem yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bende aynı şekilde düşüyorum sürekli. bizim yurt dışı çıkışlarında olabilir sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bende en ufak bir problem yok 6 degisik pc de oynuyorum işim icabı . hic bir sorun yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Adam hacker çıktı rıza baba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Totemic bağlantın ne? Bende Superonline 20MBit fiber var. Yarın da devam ederse telefon açacağım, sürekli lag. Haritalar arası gezen araca bile binemedim. İlallah dedirtti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 işin icabı 6 değişik pc'de oluyor olman ilginç değil de altısına da oyunu kurman baya bi ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 adam archeage no lifer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 işim bu pcleri oyunlarda test etmek . En Sorunsuz Oyun pc si . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Sesli sohbet programi kullaniyorsaniz dinlemek istiyorum. Bilgi , ss , anı vb paylasan arkadaslarima tekrar tesekkur ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 download'a başladık bakalım hayırlısı 300k ile gelmekte. gönüllü oyun içi helpdesk akirafes mi şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Afterdeep said: Totemic bağlantın ne? Bende Superonline 20MBit fiber var. Yarın da devam ederse telefon açacağım, sürekli lag. Haritalar arası gezen araca bile binemedim. İlallah dedirtti.. ttnet 8mbit ama dün akşamdan beri berbat sadece oyun değil twiç falan hikaye sörf bile yapılmıyor. sabahta aynı şekilde. kuruma geldim burda da farklı değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 benim de dün gece 12'den sonra bozuldu internet 2-3kere kopma yaşadım, 12'den önce gayet iyiydi.bizim yurtdışı çıkışlarında bir problem oldu bence. sabah girdim 15dakka çiftlikle uğraştım çıktım, bişi farketmedim. ttnet 20mbit bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 akirafes said: işim bu pcleri oyunlarda test etmek . En Sorunsuz Oyun pc si . Vay hianmmmina. Sey gibi, miaminin en luks hotellerinde birer hafta gecirip en ideal tatili bulma. Vay be. Vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Abi bunu iş olarak yapıyorsan lets play filan çek daha profesyonel ol, meslek yani bu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 akirafes said: işim bu pcleri oyunlarda test etmek . En Sorunsuz Oyun pc si . abi sen 46 yaşında emekli değil miydin? NASIL HAYATLAR YAŞIYORSUNUZ ABİ SİZ??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Burada çalışıyorum yeni kanunlarla 50 yaşından gun almam gerkiyor , emekli olmak icin. yoksa 29 senelik ssk lıyım. pc oyunları icin en ideal hardware yapıyı en soruzsuz şekilde birleştirip oynatmak için inceleme ve test yapıyorum . Kısaca gunde 18 saat oyun oynuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Cek ordan baka guzel bi monitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Monitör harbi çok güzel ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yeni idolüm @akifares ulan bulamadık şöyle bir iş :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar