akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 @Kanuni Rus serverindan gelenler burada grafik karşısında şaşıp kalıyor. Hatta rusyadan gelenler , hala rusyada oynıyanlarla (eski Guild arkları ) raid callda Baya bir tartıştı Buarada grafik çok farklı çok güzel diye. Rusyadakinler de inanmadı olurmu oyle sey aynı oyun diye. Orayı bilmem ama ben 2 oyunu karşılaştırabilirim. Esodan çok daha güzel buranın grafikleri . Arada Çok büyük bir fark var hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Inekler hareketlimi orda ? Sorun grafik diil soyledim zaten de benim gozumde pek bir cig bu.. Kotu diil tabiide esodan iyi demek bana uymuyor. Farkli tarz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 abi oyun aynı oyun grafikler farklı olamaz ki. fps sorunu yaşıyorlarmış rus serverında bazıları eğer onun kastediyorsan, grafikle alakası yok baya çağın gerisinde kaldı grafikleri yani şunu tartışmanın hiç alemi yok bence. 2 sene önce olsaydı o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 rus serverı patchlenmiyordur inekler hala hareketsiz olabilir o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 clanda kurulmuş AKINCILAR asdasd caps lock ile türkün gücünü lanet olasıca amerikalılara gösterin, emblem olarak türk bayrağı koyun lütfen gururla üzerimizde taşıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Çıkınca bakılır buna eğer adam gibi pay2win değilse, hiç olmazsa eve gibi bir sistemi olursa en azından vakit harcanabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 archeagetr'de biri paylaşmış. baya güzel durmuş aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 skill gain nasıl xp dağıtımı mı yoksa uo gibi mi yada zamanlı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 totemic said: bingildak said: AKINCILAR ŞPTISDLLDSŞFŞASKLLSLŞFLGJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Korede betadan beri hareketsizdi inekler, rus serverında da öyle, Trion'mu yapacak o kadar zaman yapılmayan patchi, ayrıca release olmuş bir oyunun engine'ini texture packlerini değiştirecek değil Trion, oyun görsel olarak Korede, Rusyada ne ise burada da öyle olacak ha performans sorunlarını çözerler o ayrı ama görsel anlamda bir fark olacağını düşünmüyorum. Oyunun DX11 de büyük performans sorunları var, çoğu kişi ayarları DX 9 seviyesine çekip oynuyor. Trion'un daha çok işi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 değiştiremez zaten IP'i satın almıyor adamlar sadece EU/NA yayın hakkını satın alıyorlar. oyunda büyük değişiklik yapamazlar. xp rate, drop rate cart curt basit variablelarla oynayabilirler. trion zaten korelilerin getirdiği yeni değişiklikleri paket içeriğinden çıkarmalarını istiyor işte. ama dümen koreli devlerin elinde. yani bir gün SWG'deki NGE update gibi birşey çıkarırlarsa mecbur uygulayacaklar yoksa ıskartaya çıkarılmış içeriğe koreliler özel patch falan yapmazlar zaten öyle bir hakkı yok trion'nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Sabit ineğe de razıyım aslında. Yani bir Eve havası var oyunda, günlerce maden kazıp gemi yapmak işte ister uzayda olsun ister yerde. Benim aradığım oyun bu aslında yaw :( Şu kayık yapım resimlerine (evet kayık o gemi değil :p) bakınca rahatlıkla diyebilirim ki sabit inek sabit kalsın ben bunu oynarım ^_- Edik: Yalnız mümkünse akıncı olmayayım, dünya da türk olmasın, osmanlı bayrağıyla işim olmaz siyah bir gül çizerim, lanetim bana yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bi de rus olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 BlackRose said: Edik: Yalnız mümkünse akıncı olmayayım, dünya da türk olmasın, osmanlı bayrağıyla işim olmaz siyah bir gül çizerim, lanetim bana yeter :D asdasdsa AKINCILAR OLACAZ SUS TÜRK GURURUNU SİBER ALEMLERE TAŞIYACAĞIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Barbaros Hayrettin'in torunlarıyız biz! ben şunu koyucam; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bence gültün adını ALLAHUACKBAR koyup şöyle de bi bayrak seçelim http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2013/174/5/2/flag_of_islam_by_amirdjigit-d6acd6q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Of çok daha iyisini buldum, TÜRK İSLAM BİRLİĞİ koyalım gültün adını bu olsun bayrak http://milletinsesi.com/wp-content/uploads/2014/03/4311772196_1382ed2846_b.jpg ALLLAAAAHÜL TÜRKÜL EKBAAEEEAARRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 benim seçtiğim Barbaros Hayrettin Paşa'nın sancağı hala en iyi.. adam masonmuş bu arada asdf said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 totemic said: Barbaros Hayrettin'in torunlarıyız biz! ben şunu koyucam; şu çok iyi şunu kullanırsanız ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1385/08/1385086659641.jpg şu varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Hani türklük? Hani islamiyet? HANİ OSMANLI ATALARIMIZ FATİH 1453 NEREDE HANİ? Böyle gevur işi bayraklarla gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Türk İslam sentezinin dibini görün inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 BEN DE GELİRİM O ZAMAN CEDDİN DEDEN NESLİN BABAN HAYDE DESTUR YALLAH (nikim de uygun zaten:turkleader beni guildbaşı yapın. hakan yapın sultan yapın ağa res spaşa yapın LİDER YAPIN sdklfjs sldşkjf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Hemen download linki gönderin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 oyun alfadan knight online 2 ye dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar