Narius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Fiyatlar normalde stat veren title falan düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Abi sandbox oyunda bu kadar premium item normal degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Ya neresi normal. Çıkalı 1,5 yıl olmuş oyuna "founder" pack koyuyorsun. İnsanlardan çıtkığında f2p olacak artık "eski" diyebilecekleri ve birçok ülkede oynanan bir oyunu alphada oynayabilmeleri için $149 istiyorsun. Verdiği şeylerde f2p olduğunda seni "üstün kılacak özellikler" uuu oldu... Destiny'i $60'a preorder yaptım ben be gidip ArcheAge gibi bir oyuna $149 dolar öldürseler bayılmam bu ne. Saçmalığın daniskası başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 3 tane paket var işte 149 tek değil alpha olayına katılıyorum sonuçta babasının hayrına oynatmıyor test ediyorsun. Dediğim paketlerin fiyatlarından çok içeriği sorun p2w işaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 F2p Ya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ama pelerin veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 haklı olmayı seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Gladmir said: ama pelerin veriyorlar o bile stat veriyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 End game silahlar atıyorum 100 dps iken sana founder pack ile 150 dpslik silah vermiyor ki ? Stat li Cloak demişsiniz evet çok hoş değil ama en fazla 149 olanınki +3 veriyor her Stata. Ki bu hiç bir şey. Ben trionun rift modelinden sonra p2w modeli ile bir oyun yapacağını o kadar salak olduklarını düşünmüyorum . Şu founder packler pahalı fakat in game store cash içiyorlar. Matematiğini yaparsan normal. Daha oyunun ingame storeunu görmeden p2w abi dedik biz muhabbeti yapmak gördüğüm en saçma anti - fan boyluk. Öyle bir tabir yok galiba ama olsun. Umarım trion got etmez beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bekliyodum boyle bir durum olmasini. Kaynakta oyunu patlattiklari icin baya mucize olur trion un rift kivaminda bir f2p modeline sokmasi. Bu arada paketlerde sacmalamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 hmmm alphada oynayan guvendigim arkadasdan baya baya olumlu tepkiler geliyor. wipe olmasa alirim da simdi al oyna sonra wipe ye acitir, wipe olmayacak phase bekliyim. radara aldim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 oyunu az çok takip ediyorum fakat oyunun genel sistemi ile ilgili bazı merak ettiklerim var. Oynamnış olanlar, araştırmışlar bir anlatsın lütfen. şimdi oyunun sandbox öğeleri olduğu söyleniyor, izlediğim bir kaç videoda insanlar gemiyle açılıyorlar, ev yapıyorlar, world pvp var. ama bir yandan leveling ve questing mevcut. bu da demek ki harita zone zone bölümlere ayrılmış, öyle bir exploration sandbox modu yok, çünkü levelına göre quest yapıyorsun ve bir themepark mmo modunda levellıyorsun. Yanlışsam düzeltin. buradaki endgame nedir? en son levela standart bir mmo gibi ulaşıp quest yapıp sonra ev yapiim etrafta gemiyle geziim vs midir? bir de pvp nerelerde yapılabiliyor? ve ev nerelere kuruluyor, instanced mı yoksa tamamen bir yerleri ele geçirme muhabbeti var mı? yoksa genel hatlarıyla oyun, themepark mmo ama yanına ek olarak oyunun geneline hiç bir etkisi olmayan, kişisel zevkler için housing, gemi, farming vs mi? Anlatın da, şu iş yoğunluğum bitsin ben de hype a gireyim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 paradoksalkedi said: Daha oyunun ingame storeunu görmeden p2w abi dedik biz muhabbeti yapmak gördüğüm en saçma anti - fan boyluk. Öyle bir tabir yok galiba ama olsun. Umarım trion got etmez beni. hah yeto v. 2.0 da söylenmiş oldu böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 archeage rusya serverinde ingilizce patch ile oynuyorum. http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2435ca/before_you_set_yourself_back_150_try_ru_with_guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ohh baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 ping olayları nasıl rus serverında, değer mi uğraşmaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Oyuna bakıp çıkarsın işte pingden ziyade rus serveri zaten rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 sikinti yok pingde. cok merak ediyorsaniz girip oynamak icin ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Şu anda indiriyorum bakalım, inş %10'u ingilizce değildir de adam gibi oynayabiliriz:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 o kadarini bilmiyorum ama sonucta fan based bir olay. questler vs ingilizce su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Şu anda alpha - beta girişi ve oyun satın alınabiliyor europe-us version için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 oyun değilde, beta access satıyorlar sanırım. çünkü oyun f2p olacak. fiyatlar aşırı derecede komik bence. p2p olsa anlaşılır bir nebze gerçi öyle de uçuk. releasede çoluk çocuk, hileciler (oyun kore yapımı) gırla olacak. p2p oyunlarda bile head startta serverlar göçerken, queuelar beklenirken bundaki sorunlarını düşünmek bile istemiyorum zaten Beta Access 2,500 Credits ($17 Value) 4-Day Patron Head Start Title: "Founder" 30-Day Patron Status Experimental Glider şuna 50$ fiyat çekmişler, vip subs aylık 15$ desen, cash shop credit 17$ diyor. üstüne beta access, title, glider birde headstarta 18$ fazladan para veriyorsun. aslında betada wipe olmaması demek oyunun release olmaması demek bence. ama herhalde 2-3 ay bekleyip oyuncu sayısı azalınca, betadan çıktık, herkese açtık f2p olduk diyecekler ki zaten çoğu patlayan major mmolar bu yolu izliyor, trion kelime oyunu yapmış biraz. beta, closed beta olacak mı yoksa open beta mı olacak? closed beta'da progress final release'de olacak mı yoksa wipe mı? alpha'nın silineceğini biliyoruz. open beta olursa da böyle para vermeye gerek yok başlayınca bi vip subs alırım 15 dolarese, sonra oyunu beğenirsem sararsa cash shop crediti de keyfime göre alırım yani edit: gerçi bir saniye yoksa oyunu bu şekilde mi satıyorlar? yani şu packlerden almazsak, f2p başlayıp subs alma şansımız olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Ortaya urun sunmus adamlar iste.. Alani var almayani var oyunu begenen icin 150 dolarlik paket ornegin uzun vadede karli. Bi suru alan var gene, kendi secimleri sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 150 dolar verince oyun çıktığında subscription indirimi falan mı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Yani oyunu şimdi alırsan alpha'ya girersini kabul ediyorum da 150 dolar ver alpha'ya girersin gerçekten saçmalığın daniskası. Nasıl sokacaklarını şaşırmışlar business plani stajyere yaptırmışlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar