Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto 5

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Söylentiler dolaşıyor, yakında Rockstar GTA5'i duyurabilir diye. En son Rockstar çeşitli domain isimleri satın almış. Bunu önce ki GTA oyunları içinde yapıyordu.

said:
Maibatsu, Tw@ to Logger Beer and, of course, the Degenetron, Grand Theft Auto's games are well known for delivering a pitch-perfect satire of the times in which they are set. The registration of five zany Web site names by Take-Two can only be for a Grand Theft Auto game, and they suggest a setting that deals with the current economic downturn.

The sites are CashForDeadDreams.com, SixFigureTemps.com, StopPayingYourMortgage.net. HammersteinFaust.com and LifeInvader.com. Those are pretty clearly ripping on Cash4Gold, TheLadders (or name any employment listing web site), the obnoxious debt relief ads choking the life out of sports radio right now, and LifeLock. (Not sure what HammersteinFaust is. A law firm? A Hammacher Schlemmer-style tacky catalog?)

The sites all were registered Jan. 26 except LifeInvader, registered Jan. 7. Rockstar is well known for making viral marketing campaigns out of its in-game satire products and ad spots. It's evidence of nothing, but it's worth a chuckle, and hints at the context for the next GTA installment.

Kaynak: http://kotaku.com/#!5771315/rockstars-nutball-domain-names-can-only-mean-grand-theft-auto-v
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bu arada 4e bi tane daha dlc cikarsalar ya, gay tony'i cok sevdiydim ben

çıkmayacak malesef, adamlar ilk 3 DLC olarak duyurmuştu sonra 2 tane yeter size dediler diğer oyunlarına geçtiler asfas

Bu arada söylentilerin dolaşmasına gerek yok GTA5 için, zaten DLC'lerin son bulduğu açıklandığından beri 2011 yılı içinde GTA5'in duyurulacağı söyleniyordu. Büyük ihtimal yıl sonuna doğru açıklanır.

Çünkü şuan duyurmalarına ihtiyaçta yok; Red Dead Redemption çıktı, LA Noire çıkacak, ardından Max Payne'leri var. Max Payne 3'ün çıkışına doğru büyük ihtimal GTA5 açıklanır, sonra onu bekleriz. Klasik Rockstar çünkü, her zaman yürürlükte olan bir projesi vardır ve insanlar mutlaka onu bekler asdfds

LA Noire çıkmadan yeni bir projenin açıklanacağını pek sanmıyorum ben özellikle, birde GTA5 haricinde bir iki oyun daha bekliyorum ben, özellikle yeni Red Dead Redemption oyunu söylentileri de bayağıdır var. Hatta Red Dead Revolution geyikleri dönüyordu Meksika'da geçecek falan diye asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Vice City hala internet cafelerde farklı modlar altında oynanıyor lan..

GTA Turk City falan..

San Andreas dağları falan süperdi. Pickup tarzı araçları alıp dağlara vururdum kendimi. Hala SA Multiplayer oynaıyor bu arada, bayaa zevkli olabiliyor serverdakilere bağlı olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...