LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Söylentiler dolaşıyor, yakında Rockstar GTA5'i duyurabilir diye. En son Rockstar çeşitli domain isimleri satın almış. Bunu önce ki GTA oyunları içinde yapıyordu. said: Maibatsu, Tw@ to Logger Beer and, of course, the Degenetron, Grand Theft Auto's games are well known for delivering a pitch-perfect satire of the times in which they are set. The registration of five zany Web site names by Take-Two can only be for a Grand Theft Auto game, and they suggest a setting that deals with the current economic downturn. The sites are CashForDeadDreams.com, SixFigureTemps.com, StopPayingYourMortgage.net. HammersteinFaust.com and LifeInvader.com. Those are pretty clearly ripping on Cash4Gold, TheLadders (or name any employment listing web site), the obnoxious debt relief ads choking the life out of sports radio right now, and LifeLock. (Not sure what HammersteinFaust is. A law firm? A Hammacher Schlemmer-style tacky catalog?) The sites all were registered Jan. 26 except LifeInvader, registered Jan. 7. Rockstar is well known for making viral marketing campaigns out of its in-game satire products and ad spots. It's evidence of nothing, but it's worth a chuckle, and hints at the context for the next GTA installment. Kaynak: http://kotaku.com/#!5771315/rockstars-nutball-domain-names-can-only-mean-grand-theft-auto-v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bu arada 4e bi tane daha dlc cikarsalar ya, gay tony'i cok sevdiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bas bluru 480pyi al sana gta5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 gta4 cok guzeldi, 5 de guzel olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 senko said: bu arada 4e bi tane daha dlc cikarsalar ya, gay tony'i cok sevdiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi umarim gta 4 gibi eilde san andreas gibi yaparlar 5 i cok gercekci yaptik diyo adamlar ya arkadas ben gercekcilik istemiyorum gercekcilik istesem cikar gercek dunyada araba kullanirim ben jet packe biniyim kafaya tin foil hat giyiyim dondurma arabasiyla uyusturucu datan mafya oliyim isteyiroum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Red said: bas bluru 480pyi al sana gta5 http://svg.kyon.pl/static/img/remiq.net_15353.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 senko said: bu arada 4e bi tane daha dlc cikarsalar ya, gay tony'i cok sevdiydim ben çıkmayacak malesef, adamlar ilk 3 DLC olarak duyurmuştu sonra 2 tane yeter size dediler diğer oyunlarına geçtiler asfas Bu arada söylentilerin dolaşmasına gerek yok GTA5 için, zaten DLC'lerin son bulduğu açıklandığından beri 2011 yılı içinde GTA5'in duyurulacağı söyleniyordu. Büyük ihtimal yıl sonuna doğru açıklanır. Çünkü şuan duyurmalarına ihtiyaçta yok; Red Dead Redemption çıktı, LA Noire çıkacak, ardından Max Payne'leri var. Max Payne 3'ün çıkışına doğru büyük ihtimal GTA5 açıklanır, sonra onu bekleriz. Klasik Rockstar çünkü, her zaman yürürlükte olan bir projesi vardır ve insanlar mutlaka onu bekler asdfds LA Noire çıkmadan yeni bir projenin açıklanacağını pek sanmıyorum ben özellikle, birde GTA5 haricinde bir iki oyun daha bekliyorum ben, özellikle yeni Red Dead Redemption oyunu söylentileri de bayağıdır var. Hatta Red Dead Revolution geyikleri dönüyordu Meksika'da geçecek falan diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 BonePART said: gercekcilik istesem cikar gercek dunyada araba kullanirim niye gerçek araba kullanırken silahlı çatışmaya girebiliyor musun ya da son sürat yaya ezebiliyor musun. san andreas, gta 3'ten daha az keyif verdi bana da mesela. böle saints row ya da just cause gözüyle bakıyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 san andreas gta ve gta 2 den sonra en iyi gtadır net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 san andreas'ın en sevdigim yanı ucak kullanmaktı. onun dısında gta3 ve diger explerden bi farkı yok gozumde. 4 bence en iyiydi her sekilde. new york'ta oynamak daha iyiydi. senaryo daha iyiydi. gameplay de tabi ki daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 san andreas'ı ve gta2'yi bi tek ben sevmedim herhalde. gta 1, vice city ve gta4 en sevdiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 San Andreas çok iyiydi bence. Büyüklüğü ve country side mekanları olduğundan çok seviyordum. alıyordum arabayı kasabalarda, dağ kenarlarında geziyordum. Öyle bir yerin eksikliğini yaşıyorum GTA4'te falan. Umarım aynı ölçekte ve farklılıkta bir harita sunar GTA5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 vice city en sevdiğimdi. ben böyle uzun ve çok ayrıntılı oyunlarda sıkılıyorum.senaryonun yarısına gelemeden bayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Vice City muhteşemdi evet. En sevidiğim o olabilir benim heralde. Ama harita çok küçük. Şimdi olsa Expension pack olur anca. Birde tabi 80'lerin havası inanılmaz keyifli. Aynı temayı yapsınlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 vice city (tu) 80ler havası, radyolar falan hep çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 VC (tu) en eğlencelisidir gerçekten de. VC atmosferi ama SA gibi büyük harita, daha çok araç şart. uçak kesinlikle şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Vice city ya Harley'e binip radyoyu aç, gömlegin önü zaten acık, "I JUUUST DIIIIIIED IN YOOUR AAAAARMS TONIIIIIIIIIIIGHT, MUST BE SOMETHING I SAAAAIIIID" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 NOLF tarzı 60'lı yıllarda bi İngiliz casusu kadını canlandırırsak hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gta3 gibi bi devrim olmuşmudur piyasada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sanmıyorum, morrowind/gothic dönemi de farklıydı ama bu kadar değişik, devrimsel değildi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gta3- new york + konusmayan talihsiz genc vice city- 80ler + scarface san andreas- 90lar + koca bir eyalet + nigga gta4- dogu avrupali gocmen + new york - eglence gta3 ilk di pek cok acidan ama gta4 cilalanmis bir gta3 den ote bi sey degil san andreas sevmiyenlerin yuzde 90 ida nigga var diye sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 SA'da VC'deki rahatlık yoktu be. haritalar çok sallapati yapılmış gibiydi bi de. çok uyumsuzdular yerler. uçaklar (tu) ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Vice City hala internet cafelerde farklı modlar altında oynanıyor lan.. GTA Turk City falan.. San Andreas dağları falan süperdi. Pickup tarzı araçları alıp dağlara vururdum kendimi. Hala SA Multiplayer oynaıyor bu arada, bayaa zevkli olabiliyor serverdakilere bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 İşte bende pickup falan alırdım, country parçaların çaldığı kanalı açardım, FPS driver modu yüklemiştim ver elini country side. Oynayasım geldi pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar