Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.1 PTR

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

@masq

abi siirli oldugum tek nokta.. 11 kere normal 4 here hc kestgm bossda o dropu görmems olmam :d alt charla ilk kesimde cıkmasi :D

bunun disinda sinirli diilim :D dedigm gibi blizzin yaptklarini savunmuyorum da.. insanlar hersey gelsin oyuna 1 ayda keselim defolup gidelim wow da 6 yıllık oyun diil 6 aylik oyun olsn istiolar sanirim onu anlamıorm :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi adıma ragnarosu, zul gurubu, zul amanı tekrar görmek istemiyorum mesela. :p 6 ayda bir gelsin content ama ulduar gibi gelsin, sunwell gibi gelsin. sunwell isle hub gibi başarılı uğraşlar gelsin. pve'yi düzelticez derken pvp dinamiklerini bombok eden balance ayarları gelmesin, 10 maçın 7'sini fotm setupa oynayıp klavye mouse parçalamayım. şu çizdikleri setleri çaycılara ayak üstü değil de doğru düzgün işi bilen adamlara tasarlatsınlar istiyorum. 2200 rating yapıp level 50 rare set giymiş gibi görünmek istemiyorum blabla.

yoksa hayda bre 1 gecede salın tüm bossları diyen yok. ;p
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da oyun bok gibi, bi amacı yok ki aynı boss u 25 kere kesmenin, orgrimmarda turlayıp insanlara item göstermekten başka, pvp desen zaten bok gibi, 4.1 de firelands yok dedikleri günü cancel ettim, ki aslında daha önceden de ederdim . Blizzard ın wowu bu kadar sallamamasının sebebini yeni mmo yapmalarına felan veriyorum anca
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi güzel çoğu kişi bu duruma isyan ediyorda adamlar zaten wow yaptıklarında biçtikleri ömür bu kadar değildi belki tahmin etmiyorlardı bu kadar süre oyunun popüler olucağını baktılar tuttu yavaş yavaş yeni şeyler ekledirler baktılar hala tutuyor eskileri tekrardan tasarlayıp oyuncu kesmine sundu hala da tutuyor bence bunda suçu blizzarda bulmak yerine biz kendimize bulsak iyi olur bilmem kaç milyon kişi hala wow oynuyorsa ya blizzard çok iyi yada bizler aptalız yapacak bişe yok ağlayanda ağlamayanda oynuyor hesabınızı iptal etmek 1 tık önünüzde
Sosyal ağlarda paylaş

ya meraktan ya meraktan ulan blizz gene kazandın parayı benden.2 aydır kapalı olan hesabı sırf meraktan actık actıgımın ilk günü baymaya başladı :S durmadan yenilik diye heveslendiğimiz zul'aman ve zul'gurub girip durduk.ELin keko trolleri bay getirdi.Ama suc blizz de degil bende ve benim gibilerde bulmuşlar altın yumurtlayan tavuğu keserlermi.
Sosyal ağlarda paylaş

manyak gibi 7/24 girmeyin abi sizde oyuna raidden raide girin haftada bigünü hclere ayırın bilmemne yapın amma bok attınız heriflere 10 kere za denemiş olsamda bwd trashını 28 kere kesmiş olsamda bugün gayet keyifliydi bence güzel bi patch olmuş en geç 1 ay a yeni raidlerin gelceğini düşünürsek boş boş flamelemeyin herifleri güzel olmuş content renk katmış ama çok yeşil orası ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...