applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 @masq abi siirli oldugum tek nokta.. 11 kere normal 4 here hc kestgm bossda o dropu görmems olmam :d alt charla ilk kesimde cıkmasi :D bunun disinda sinirli diilim :D dedigm gibi blizzin yaptklarini savunmuyorum da.. insanlar hersey gelsin oyuna 1 ayda keselim defolup gidelim wow da 6 yıllık oyun diil 6 aylik oyun olsn istiolar sanirim onu anlamıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben kendi adıma ragnarosu, zul gurubu, zul amanı tekrar görmek istemiyorum mesela. :p 6 ayda bir gelsin content ama ulduar gibi gelsin, sunwell gibi gelsin. sunwell isle hub gibi başarılı uğraşlar gelsin. pve'yi düzelticez derken pvp dinamiklerini bombok eden balance ayarları gelmesin, 10 maçın 7'sini fotm setupa oynayıp klavye mouse parçalamayım. şu çizdikleri setleri çaycılara ayak üstü değil de doğru düzgün işi bilen adamlara tasarlatsınlar istiyorum. 2200 rating yapıp level 50 rare set giymiş gibi görünmek istemiyorum blabla. yoksa hayda bre 1 gecede salın tüm bossları diyen yok. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dedign konuda haklisin hepimiz farkli bosslar farkli fightlar görmek isteriz.. ama adamlarin her yaptgi content.. boss ve mekan tasarimlari,lore'u flni filani müzikleri.. herseyiyle yarim oyun gibi bieşy yani bunu yapanlar her ne kadar blizz calisani da olsa insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aynı motor,grafikler,aynı bosslar/dungeonlar wow ölüyor artık gw2 çıksın direk kapatıyorum acci.gw2 patlasa da bir daha açtırcağımı sanmıyorum wow'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 o değil de frosta gelicek olan nerften önce tank falan girmem ben daha hayatta bu kadar mı güzel olur hem oynanış hem dps. blizzdekileri azıcık tanıdıysam şu 2 senede , hem keyifli oynanış hem de iyi dpsyi aynı sınıfta barındırmaz 2 haftadan fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 iki tane heroic dungeon ekliyolar ki onlar da eski raidlerden dönme. böyle bişeyi bile artık content patch diye kakalıyolar bi de üstüne trailer yapıyolar. içler acısı oyunun hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tamam da oyun bok gibi, bi amacı yok ki aynı boss u 25 kere kesmenin, orgrimmarda turlayıp insanlara item göstermekten başka, pvp desen zaten bok gibi, 4.1 de firelands yok dedikleri günü cancel ettim, ki aslında daha önceden de ederdim . Blizzard ın wowu bu kadar sallamamasının sebebini yeni mmo yapmalarına felan veriyorum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bende soyle bır sorun var arakdaslar oyun fps den takılma gıbı oluyor yanı ekran donuyor takılıyo donuyo hareket sonra bı anda oyun donuyor neden olabılır yenı cıkdı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Latency fix varsa kaldır,addonlarıda kaldır olmassa ben öyle yapınca düzeldi benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 addonları yenile özelikle dbm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Her zamanki gibi combat log scan/parse addonları yapıyor o tarz hataları recount ve sct problem yaşatıyordu sct güncellenmedi kapattım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Devamli server crash oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yesil dediler pembe cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 daha bir kere bile düzgün za yapamadım 9.deneyişim de fail oldu. thanks blizzard. sürekli server göçemez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Abartmayın ya ilk gunu daha yaeına bişicigi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Şimdi güzel çoğu kişi bu duruma isyan ediyorda adamlar zaten wow yaptıklarında biçtikleri ömür bu kadar değildi belki tahmin etmiyorlardı bu kadar süre oyunun popüler olucağını baktılar tuttu yavaş yavaş yeni şeyler ekledirler baktılar hala tutuyor eskileri tekrardan tasarlayıp oyuncu kesmine sundu hala da tutuyor bence bunda suçu blizzarda bulmak yerine biz kendimize bulsak iyi olur bilmem kaç milyon kişi hala wow oynuyorsa ya blizzard çok iyi yada bizler aptalız yapacak bişe yok ağlayanda ağlamayanda oynuyor hesabınızı iptal etmek 1 tık önünüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya meraktan ya meraktan ulan blizz gene kazandın parayı benden.2 aydır kapalı olan hesabı sırf meraktan actık actıgımın ilk günü baymaya başladı :S durmadan yenilik diye heveslendiğimiz zul'aman ve zul'gurub girip durduk.ELin keko trolleri bay getirdi.Ama suc blizz de degil bende ve benim gibilerde bulmuşlar altın yumurtlayan tavuğu keserlermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 manyak gibi 7/24 girmeyin abi sizde oyuna raidden raide girin haftada bigünü hclere ayırın bilmemne yapın amma bok attınız heriflere 10 kere za denemiş olsamda bwd trashını 28 kere kesmiş olsamda bugün gayet keyifliydi bence güzel bi patch olmuş en geç 1 ay a yeni raidlerin gelceğini düşünürsek boş boş flamelemeyin herifleri güzel olmuş content renk katmış ama çok yeşil orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mobdan çok DC ile karşılaştım bugün za'da. sinirlenip kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 birerkere bitireyim bidaha girmem, bekleme vaktide değişmedi yine 15-20 dakika bekliyorum, aslında 4.2 gelene kadar oyunu bırakıcamda bi shoulderi alamadık anca mage dk ya düşen düşüp duruyo yüzde 90 mıdır nedir 10mende oranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Absolut said: Abartmayın ya ilk gunu daha yaeına bişicigi kalmaz. abi sen ne kadar iyimsersin ya blizzar'a karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Daha once yasadık bunları ondan iyimserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 zulgrubta aynı boe backten 3 tane dustu 3 unude ben kazandım.Drop bu kadar yuksek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 arcane mage n'olmuş öyle ya nerf ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar