Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bende şimdi bitirdim MW3 Campaign'i, efsane olmuş cidden. Bayıldım ben. Yani MW1, MW2 ve MW3 hep beraber epik bir hikaye olmuş. MW2'den daha iyiydi bu arada MW3 campaign.

Ben anladım ki singleplayer campaign'lerde orduda bir asker olmaktan çok spec ops tarzı hikayeleri, karakterleri ve aksiyonu seviyorum. BF3'te de rus ajan görevlerini daha çok sevdim ordu görevlerine nazaran.

Bu arada BF3 o kadar frostbite 2 reklamı yaptı, şunda çok daha fazla yıkım ve görsellik vardı yani. Her bölümde sinematik anlar vardı, doyurdu yani bu anlar. BF3'te ise çok az vardı böyle unutulmaz anlar.

MW3'ün hikayeyi önce ki oyunlara daha çok bağlaması çok hoş olmuş. Twist'i biraz güçlendirebilirlerdi sanki ama yinede iyiydi. BF3'te twist çok iyi düşünülmüş ama anlatım başarısız, burda anlatım çok başarılı ama twist çok az daha iyi olabilir.

Yani mesela Yuri miydi bizim adam, herneyse; o iyi adam yerine yine kötüye kaysa hafiften falan, orda ufak bir oyun daha yapsalar sona doğru daha güzel olurdu bence. bizimkilerin daha çaresiz bir duruma düşmeleri sonu daha anlamlı yapardı.

Sosyal ağlarda paylaş

her call of duty'de olduğu gibi veteran oynadım. aynı noktada en fazla öldüğüm 10 falan oldu, alman tanklarıyla beraber ilerlediğimiz yerde. onun dışında çok da zorlanmadım. hatta "oha bugüne kadarki en kolay call of duty" olmuş diyordum ki....

son bölüme geldim, asansörden çıktım, çıkmaz olaydım. 30 kere falan öldüm galiba, baydım oyundan çıktım bunu yazmak için. inanılmaz zor yani.

hayır yanımdaki eleman biraz adam olsa yapıcam da, eleman duruyor odada, ben yan odaya gidiyom, 5 adam temizliyom, o sırada arkadan ateşle ölüyorum. bizim adam ööle mal mal bakarken, arkadan dolaşmış 2 düşman bana saydırmış... tey allam ya. kaç kere oldu bu. ayrıca neredeyse saklandıkları siperin arkasından kafayı bile çıkarmadan falan vuruyorlar bu bölümde. korkunç. bi 20 kere daha denerim, sonra zorluk düşürürüm dicem de, bugüne kadar hepsini en zorda bitirdim, fena içime oturur :D

genel olarak çok beğenmedim bu arada single'ı. bi kere hala AI çok zayıf. yani yukarda anlattığım gibi takım arkadaşlarım bana doğru bakarken, arkamdan düşman gelip kaç kere öldürdü, ağır saçma yani. ama onun dışında en bi böle gereksiz hissettiğim CoD oldu galiba bu. bazı yerlerde dümdüz yürüyorsun mission bitiyo falan, lan demo gibi göstereceğine, bir şeyler yaptırt bari, mal gibi hissetmeyelim
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

her call of duty'de olduğu gibi veteran oynadım. aynı noktada en fazla öldüğüm 10 falan oldu, alman tanklarıyla beraber ilerlediğimiz yerde. onun dışında çok da zorlanmadım. hatta "oha bugüne kadarki en kolay call of duty" olmuş diyordum ki....

son bölüme geldim, asansörden çıktım, çıkmaz olaydım. 30 kere falan öldüm galiba, baydım oyundan çıktım bunu yazmak için. inanılmaz zor yani.

hayır yanımdaki eleman biraz adam olsa yapıcam da, eleman duruyor odada, ben yan odaya gidiyom, 5 adam temizliyom, o sırada arkadan ateşle ölüyorum. bizim adam ööle mal mal bakarken, arkadan dolaşmış 2 düşman bana saydırmış... tey allam ya. kaç kere oldu bu. ayrıca neredeyse saklandıkları siperin arkasından kafayı bile çıkarmadan falan vuruyorlar bu bölümde. korkunç. bi 20 kere daha denerim, sonra zorluk düşürürüm dicem de, bugüne kadar hepsini en zorda bitirdim, fena içime oturur :D

genel olarak çok beğenmedim bu arada single'ı. bi kere hala AI çok zayıf. yani yukarda anlattığım gibi takım arkadaşlarım bana doğru bakarken, arkamdan düşman gelip kaç kere öldürdü, ağır saçma yani. ama onun dışında en bi böle gereksiz hissettiğim CoD oldu galiba bu. bazı yerlerde dümdüz yürüyorsun mission bitiyo falan, lan demo gibi göstereceğine, bir şeyler yaptırt bari, mal gibi hissetmeyelim

bunu yazdım, girdim tekrar denedim ilk denememde bir save game aldım, sonraki odada bi 4 kere daha öldüm sonrasında da bitirdim. oh be...

sonda o sigarayı yakmıcaktın be abi, fazla klişe oldu :D bi de boğazını kesilen adam, bi de helikopterden düşüyo ama hala ayakta falan oha :D

Sosyal ağlarda paylaş

Ben normalde bitirdim valla, Hard falan gereksiz kasıntı, yani kafayı kaldırdın mı ateş eden adamlara zor demem ben, hile derim. O yüzden normal yetiyor bana, ayarında oluyor oyun işte. Takım arkadaşlarının AI'si ile uğraşmıyorum zaten, ben direk öldürüyorum ne var ne yok, göze batmıyorlar o zaman :D. Arada düzgün hareket ediyorlar, böylelikle onları görüyorsun sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

"olum sıkıştım lan şu adamı öldürsene" diyorum, ai tam önündeki adama hiç elleşmiyor.
"eh eytere be" diyip çıkıp saydırıyorum millete sonra.
ardından birisi üstüme rush edip kafama melee vurup tek seferde öldürüyor.
bir sürü bot koymuşlar da bi işe yaradıkları yok.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de derdim hikaye olduğu için normalde bitirdim kasmadan, o yüzden daha zevkli geldi. kafamı çıkarır çıkarmaz kurşunu yediren ai ile uğraşmak sabır istiyor biraz.

mp çok kötü değil bu arada. perkler ve rewardlar güzel, silah levellerinin ayrı olması, kendine özel kill streak bonusları seçebilmen vs, hoşuma gitti.

tek sıkıntım arada bokunu çıkaran hileci tayfa ve çok karambol bir havasının olması. öyle kulaklık takayım ses dinleyeyim vs olmuyor pek.

amaçsız team deathmatch yerine capture the flag oynuyorum, hiç olmazsa taktiksel bir şeyler var. diğerleri bayıyor.

ha bu oyunun ederi en fazla 50 lira. 150 lira verip alınmaz asla. rusçu iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

OsManiaC said:

en çok üzüldüğüm nokta 38 saatte indirip 4.2 saatte bitirmek oldu :(

4.2 saat de baya bi azmış, ben veteran'da ve haliyle aim help olmadan oynadım, 7.5 saat civarı sürdü.

valla ben de hikaye için oynuyorum single'ını ama aynı zamanda da zorlasın biraz diyorum. yoksa ne anlamı var ki? açarım bi film onu izlerim hikaye yerine =) ortada rambo gibi dolaşıp ölmeden, en ufak sıkıntı yaşamadan düşmanların ağzına sıçmak çok zevk vermiyo bana. 1-2 tane walkthrough baktım da şimdi, benim taktik kastığım kafayı çıkarıp çat çat 2 headshot alıp saklanıp, siper değiştirdiğim bomba attığım yerlerde, eleman çıkıyo siperden, dümdüz düşmanın üzerine yürüyerek taka da tuka da ateş edip geçiyo bölümü :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu türk oyuncu kitlesine lanet olsun diyorsunuz ancak ben özellikle seviyorum bu adamları, BENİ ATAMADIKLARI VE OYNAYIŞIMA KARIŞAMADIKLARI SÜRECE.

yani oyundan daha çok zevk alıyorum şu adamlarla uğraşmaya. hepsinin title türk bayrağı, emblem gaz bir figür, (surat veya rütbe dışında bir şey koyamaz hiç bir şey bilmiyor çünkü)

şu diyalog aynen yaşanmıştır

+LAN GOLD ... KOYCAM HA YETER PUSMA...
-gel sen de pus abi?
*bir daha ölür*
+LAN .... BELANI PUSMASANA OÇ, PKKLI BUNLAR HEP
-evet teröristiz biz, biji makarov!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...