Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sabah sabah wot döşedik.onlarda bana salak desin.

bana saçma gelmiştir hep belli şeylere bağlı kalma. hardcore quakeciler belki çok iyi insanlar fakat bana salakça geliyor

düşünsene aradan kaç sene geçmiş her cıkan oyuna bi quake değil gözüyle bakıosun.

ıyy battlefield oynuyorlar bebek oyunu.erkekler quake oynar

bone inkar etsede böyleleri var çok.battlefield betada bile chat ekranında battlefield boktan oyunmuş en iyi cs diyen vardı mesela sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Ya biraz karışıklık olmuş bence. Quake3 ü sevmek ve hala oynamak farklı birşey. Quake 3 şuan bile en iyi fpslerden biri, yıllar geçse de bu değişmeyecek muhtemelen. Çünkü pure movement+aim şeklinde bir oyun. Half-Life da aynı şekilde. Dolayısıyla oyun yaşlanmıyor. Hala arkadaşlarla lan party yaptığımızda ilk sırada half-life ikinci sırada quake 3 var.

Ha dediğin gibi tabi sürekli yeni oyunları tutucu bir şekilde eleştirmek bazen saçma bir hal alabiliyor. Hele tarz meselesini ayırmak lazım. Battlefield mesela çok ayrı bir oyun, yani kalkıp bf yi csyle karşılaştıran falan varsa direk noobdur. bf1942den beri her oyunu müthiş zevk alarak oynadım, etrafımdakiler de aynı şekilde.

Cod serisinin en iyi multiye sahip oyunu da hala cod2 mesela. Bir quakeçi çıkıp cod2 ne yeaaa bebe oyunu dese mesela alnını karışlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

red haklı valla.

ben şahsen 1000 saat de oynasam movement+aim oyunlarda asla en iyi olamıyorum, olamazdım. o yüzden içinde exploit edilecek öğeler barındıran mw falan gayet hoşuma gidiyor :P

hani FPS dediqin refleqstir aqa diyen adamlar böyle kedi gibi, sırf güdüleriyle oynayan adamlar gibi geliyor.

az yüksek yere çıkıp bomba atınca rage'e giriyorlar işte.

hala en iyi kompetitif fps oyun csdir falan diyosunuz. evet öyledir ama tavla turnuvasından farksız geliyor bana, bir tadı keyfi yok yani.

yani şurada yaptığımız kavga "metal müzik metalikadır / hayır opeth'tir / hayır linkin park'tır" gibi bir kavgaya dönüşüyor.

FPS artık genişledi, bisürü alt kolu oldu. biri de çıksın en iyi FPS amnesia desin yani o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

Red said:

2011 yılında oturup quake oynayanlar,eğer turnuva murnuva ödül vs yoksa, salaktır bence

sanane mal misin? istedigimi oynarim ister sims ister quake. su lafi cok merak ediyorum yuzumede soyleyebilir msin

hohoo sakin ol şampiyon

red sen de sözünü geri al hadi barışın abisi dsgfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Kavramlar değişmez bu tür konularda.
En iyi taktiksel oyun CS'dir, en iyi deathmach Quake'tir, bu böyledir yani.

Geriye kalan asıl şey oyuna yetebiliyor musunuz yetemiyor musunuz meselesidir oda bu topic'te ortadadır sdfs.

İyi oyun eskiliği veya yeniliğiyle ölçülmez, dinamikleriyle ölçülür. Birde kişisel becerinin ön plana çıkmasıyla tabi ki.

Burda Quake oynayıp MW'de ağlayan adam imajı yaratılmış ama sanmıyorum öyle bir sorun olacağını.

Yani TL;DR dersek, Quake oynayıp MW'de de canınıza okurum, ama MW oynayanlar Quake'te canıma okuyamaz. Denklem bu.

EDIT: Ha bu arada hayatımda 3 kere Quake deathmach falan yapmışlığım vardır. 1 tanesi arkadaşları ziyarete gittiğim turnuvada boş masada oturup 2. olmuşluğum var.

Of ego aktı bu mesajda akşam akşam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...