Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Island


sabonis

Öne çıkan mesajlar

Zombi, survival horror FPS, dün çıkan müthiş bir trailer'ı var. Trailer'ın yarısı kadar başarılı olsa yeter. 2011'de çıkacak ama tarihi belli değil.

Hand to hand, melee combat olacakmış tamamen. Bir adada otelde vs bulabileceğiniz eşyaları kullanabileceksiniz silah olarak. En fazla balta var yani anladığım kadarıyla. Hikayesini de güzel yazmışlarsa tadından yenmez.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle -da ayrı. çok gıcık oluyom bu işe valla ülkede ilkokul, ortaokul türkçe öğretmenleri bu kadar mı kötü yahu. internette hangi foruma hangi bloga girsen yarısından fazlası de-da'yı yanlış yazıyor.

neyse içimi boşalttım. ne diyodum ha evet, daha dakka 1 gol 1 "patlar, kötü olacak" falan demek de harbi bize mahsus birşey olsa gerek. daha oyun için 1 tane trailer çıkmış hepi topu, konu güzel, kağıt üstünde harika duruyor, hemen negatif yaklaşmadan önce bir bekleyelim yahu =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

video iyi gerçekten, bildiğin dramatik yani. neyse oyun içi mi değil mi tam emin olamamıştım ben de ancak, ekran görüntüleri yayınlanmış. iyi duruyor sanki.

http://uk.pc.ign.com/dor/objects/829562/dead-island/images/dead-island-20110215060817299.html;jsessionid=ajt64t13jn1t
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yeter artık zombi oyunu yapmasınlar.
zombi oyunları ve filmleri yapanları bir tencere işine koyup haşlayalım.

adam gibi fikir çıkartan kalmadı artık. yılda bir veya iki tane, gerisi zombi.

anladık çocuğu zombi olur babası zombi olur of aile trajedisi ay ne dramatik felan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

öncelikle -da ayrı. çok gıcık oluyorum bu işe valla ülkede ilkokul, ortaokul türkçe öğretmenleri bu kadar mı kötü yahu. internette hangi foruma hangi bloga girsen yarısından fazlası de-da'yı yanlış yazıyor.

neyse içimi boşalttım. ne diyrodum ha evet, daha dakika 1 gol 1 "patlar, kötü olacak" falan demek de harbi bize mahsus birşey olsa gerek. daha oyun için 1 tane trailer çıkmış hepi topu, konu güzel, kağıt üstünde harika duruyor, hemen negatif yaklaşmadan önce bir bekleyelim yahu =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

left 4 dead yokken killing floor vardı. KF çıktığı zaman l4d ın kopyası diyenleri hokey sopasıyla dövmek istemiştim. Dead Island türe bir yenilik getirmeyecek. Trailer fazla renkli fazla cancanlı ve ayrıca left 4 dead 3'ün Japonyada 2 japon 1 çinli 1 de namık kemalle oluşan bir ekiple sadece katana ve dövüş sanatları kullanılarak zombi öldüreceğimiz oyun olması durumunda bu zavallı dead Island underrated bir oyun olacak. Steam forumlarında gene nerd casuallar yha l4d2 çakması yha diyecekler ben gidip adreslerini alıp döveceğim.

valve akıllı olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya senede 3 tane max zombi oyunu çıkıyo.
Left 4 dead ve dead rising dışında adam gibi zombi oyunu mu var?


"senede 3 tane max zombi oyunu çıkıyo" != "l4d ve dead rising dışında adam gibi zombi oyunu mu var"

dead rising adam gibi bir oyun değil zaten bana göre, killing floor çok daha iyi ama oynaması epey zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...