Ne olursa olsun bir bireyin irzina zorla gecmis oluyor bu pislikler
Bu cocuklarin kadinlarin hayvanlarin hatta ve hatta erkeklerin de basina gelmiyormu????
Valla aynısını hata genel olarak tüm tecavüzcüler için ben de patide 2-3 defa dile getirmiştim.
Ciddi ciddi uygulanmaya kalkılması biraz korkutucu, şeriatvari bir yaklaşım ortaya koyuyor. Ama gerçekten suçu kanıtlanan için güzel bir ceza olur bence.
Tabii bizim kör topal işleyen adalette çok iş olur, adamı boş yere hadım ederler, geri döndüremezlerse (vazektomiyle bırakacaklarını sanmam) ve adamın suçsuz olduğu sonradan ortaya çıkarsa al başına belayı.
ve şöyle bişi de var; tecavüz zanlısı, mağdura tecavüz ettikten sonra öldürüp cesedi parçalara ayırıp teker teker istanbulun belirli çöp tenekelerine parçaları atıp ortada delil bırakmayabilir. o zaman daha kötü olur yav.
tecavüz etmeyip suçun üstünüze kaldığını düşünün bir de. %100 emin olmak lazım böyle bir karar vermek için. yargı sistemi ortada, durduk yere kaybetmeyelim çükümüzün işlevini.
İdam ve bu tarz geri dönüş imkanı olmayan cezalar insanları sindirip, susturmak için çok güzel kullanılabiliyor yeri geldiğinde.
Aynı şekilde yanlış yargılar da geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir.
Ben bu nedenlerle bu tip ceza şekillerine karşıyım. Tabii ki tecavüzcülere, katillere vs. zerre acınmaması ve en ağır şekilde cezalandırılmaları yanlısıyım ben de ama kullanılış biçimi tehlikeli olabilir.
Yoksa insan haklarıymış bilmem ne, o adam karşısındakinin en değerli hakkına saygı duymadıktan sonra ben insan saymam onu zaten.
Öne çıkan mesajlar
goldbären
schapp !
Sosyal ağlarda paylaş
ahmedinejad
formülü suymus potasyum alüminyum sülfat dodeka hidrat
Sosyal ağlarda paylaş
Norak
Sosyal ağlarda paylaş
DiaBLeSSe
Bu cocuklarin kadinlarin hayvanlarin hatta ve hatta erkeklerin de basina gelmiyormu????
Aynisi kendilerine uygalanmali.
En ii cezasi da hadim
Ben buna katiliyorum!!!
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Ciddi ciddi uygulanmaya kalkılması biraz korkutucu, şeriatvari bir yaklaşım ortaya koyuyor. Ama gerçekten suçu kanıtlanan için güzel bir ceza olur bence.
Tabii bizim kör topal işleyen adalette çok iş olur, adamı boş yere hadım ederler, geri döndüremezlerse (vazektomiyle bırakacaklarını sanmam) ve adamın suçsuz olduğu sonradan ortaya çıkarsa al başına belayı.
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
escape
Sosyal ağlarda paylaş
Jeeztro
Sosyal ağlarda paylaş
Bone
21. yy'da yaşadığımızı kim söyledi...
Sosyal ağlarda paylaş
vivavale
ahahahaha istem dısı güldüm reyz
Sosyal ağlarda paylaş
deadwoll
Aynı şekilde yanlış yargılar da geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir.
Ben bu nedenlerle bu tip ceza şekillerine karşıyım. Tabii ki tecavüzcülere, katillere vs. zerre acınmaması ve en ağır şekilde cezalandırılmaları yanlısıyım ben de ama kullanılış biçimi tehlikeli olabilir.
Yoksa insan haklarıymış bilmem ne, o adam karşısındakinin en değerli hakkına saygı duymadıktan sonra ben insan saymam onu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş
fede
çük kesilmicekse bi anlamı yok. getirmesinler öyle yasa
Sosyal ağlarda paylaş
xunn
Evet insanlar linç edilmeyi, hadım edilmeyi hakedecek kadar düşebilirler, ama verilen yargı suçlunun seviyesine düşmemelidir asla.
Medeniyet lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş