Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuk tecavüzüne 'hadım' önerisi

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

DynamicK said:

taciz diyip sucsuz birisini suclu bularak hadim ederler 1 sene sonra da aa pardon o degilmis buymus dediklerinde save ettigin bolumden devam edebiliyor musun oyuna?

Birkere kanun teklifini eksik okumuşsun,adamlar birden fazla tecavüz suçundan bahsediyor.Bir insanda durduk yer 2-3 kere kazala tecavüzle suçlanmaz heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla aynısını hata genel olarak tüm tecavüzcüler için ben de patide 2-3 defa dile getirmiştim.

Ciddi ciddi uygulanmaya kalkılması biraz korkutucu, şeriatvari bir yaklaşım ortaya koyuyor. Ama gerçekten suçu kanıtlanan için güzel bir ceza olur bence.

Tabii bizim kör topal işleyen adalette çok iş olur, adamı boş yere hadım ederler, geri döndüremezlerse (vazektomiyle bırakacaklarını sanmam) ve adamın suçsuz olduğu sonradan ortaya çıkarsa al başına belayı.
Sosyal ağlarda paylaş

İdam ve bu tarz geri dönüş imkanı olmayan cezalar insanları sindirip, susturmak için çok güzel kullanılabiliyor yeri geldiğinde.

Aynı şekilde yanlış yargılar da geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir.

Ben bu nedenlerle bu tip ceza şekillerine karşıyım. Tabii ki tecavüzcülere, katillere vs. zerre acınmaması ve en ağır şekilde cezalandırılmaları yanlısıyım ben de ama kullanılış biçimi tehlikeli olabilir.

Yoksa insan haklarıymış bilmem ne, o adam karşısındakinin en değerli hakkına saygı duymadıktan sonra ben insan saymam onu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...