SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Evet nerden çekiyoruz bunu? ea'nın sitesinden.
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bisey dikkatimi cekti serverlar karisik sanki yani ps3, xbox ve pc oyuncusu ayni anda oynayabiliyor. Yada banami oyle geldi?
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yok abi ne alakası var asdfa öyle birşey olsa cross-platform diye aylarca reklamı yapılırdı CS:GO gibi asdf
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 CS:GO'ya laf atmayın, klavye-mouse takmadan cross-platform olmayacak onda :)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 reyou said: ps3 aldim lan sonunda :D bakalim nasi olcak bf3 macerasi, betayi kuruyo su an, lan ben ps3 aldik yukleme derdinden kurtulduk sandim, kagni gibi yukuluyo hadi hayirlisi bakam :) en uzun ve sık yüklemeler konsolda, geçmiş olsun. kısıtlı ram, diskten yükleme. yeni pc'de neye bassam geliyor 3sn'de.
rexr0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 gittigidiyorda limited edition 66 iken standart edition 37 lira. aralarındaki farklara baktığımda; http://www.ea.com/news/battlefield-3-limited-edition-details-released 30 lira fazla vermeye değmeyeceğini düşündüm. zaten ilk özellik olan physical warfare pack'te şöyle yazıyor: "Each weapon will be available for a limited time in-game, and will later become available to all players" Diğer 2side bana tırt geldi açıkçası. Başka bi artısı varmı bu limited editionın veya benim kaçırdığım bi noktamı var? edit: hmm bide ilerde diğerlerine ücretli olacak eklenti paketi veriomuş, peki bu eklenti paketi çok oynanırmı ilerde ?
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Peki son soru madem öyle birşey yok bazı server loglarına baktığımda niye yanında PC, PS3 yada Xbox yazıyor? Bu sabah dikkatimi çektide o yüzden soruyorum. Edit: @rexr0th bence o fiyatlarda bir tuhaflık var... Yada ruslardan alınanlar fln olabilir.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 dün xunn'u şu şekilde gördüm, şahaneydi: http://www.youtube.com/watch?v=dXrMFR6O2UQ umarım bu buglar son oyuna yansımaz, çok saçma olur hakikaten.
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Abi betayı indirdim, oyunu yükleyip oynadım; bilgisayarımın eskiden durduğu yerde bir kara delik var şimdi.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Failed to ping closest servers, please try again. If this happens frequently, check your firewall settings. diyor girmiyor ya
reyou Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 konsolda oynadim, baya ii lan :) ama eagle eye almam lazim yoksa controller ile alisana kadar baya bi zaman gecicek :D
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 konsolda baya iyi dediysen pc ye verebilecek puanın kalmamış demektir
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bone said: dün xunn'u şu şekilde gördüm, şahaneydi: http://www.youtube.com/watch?v=dXrMFR6O2UQ umarım bu buglar son oyuna yansımaz, çok saçma olur hakikaten. Yine morph olurken yakalanmışım.
shal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 oyunu bir program sayesinde yukledim orgin fakat betaya giremiyorum quiqmatch dedigimde oyle kalıyor acaba yanlıs ne yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YGaP5wTYLtQ BF3'te hit detection olayı client tarafındaymış, o tek kurşunda öldürüyor gibi görünmenin nedeni oymuş işte. Açıklık geldi konuya yani. Problematik olabilir bu olay.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kötüymüş bu olay. bazende hp 0 a düşüyor ölmüyosun.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu 4:08 deki olayın aynısı bad company2de de oluyordu saçı başı yoluyordum.
shal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Girmek istediğim serverda yer var basıyorum joining Server diyor altta origin çıkıyor Lauching yazısı çıkıyor bişey yükleniyomuş gibi oluyor sonra kapanıyor ?
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 reset falan at. beta. bazen saçmalıyor işte.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bence hit detectionun client side olmasi daha guzel, adam kendi clientinda seni oldurmus ki olmussun sen, senin clientina bu sekilde yansiyor olmasi talihsiz tabi
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Tamamda adam bana ateş ederken, 2 sn lik delay ile bunu öğrenip içeri kaçıyorum ve içerde ölüyorum. Cover olayının bir espirisi kalmıyor bu durumda
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hangi online fps'de clientside registration oldu ki yav, saçmalık olmuş biraz.
Öne çıkan mesajlar