Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

oyun eğlenceliymiş, ama mikrofon olayı olsa daha eğlenceli olcakmış.

adam kaçıyor önümden başka tarafa, takıma söylemek istiyorum ama yazana kadar iş işten geçiyor zaten.

bi de q tuşu baya yararlıymış.
gerçi tuşları karıştırıyorum, el bombası çıkartacağıma medpack atıyorum, medpack atacağıma defib çıkartıyorum felan, gereksiz yere ölüyorum paso.
Sosyal ağlarda paylaş

Lowda auto oyunca highda oynadım hiç kasma yok 1mb net ilede oynana biliyor ama genede hızlandırmak lazım

Oyundan notlar şu şekilde hemen hemen her defasında yere yattıgımda arazinin içine girdim bug oldu cıkamadım silah arada yok oluyor ölünce falan yerden 10mt havalara sıcrıyorum ayrıca hologram birşey unlock ettim ama silah üstünde hiç kullanamadım
Karsı takımdan adamı görmek gerçekten asırı zor ama butun bf oyunlarında bu sekildeydi biraz alışmak gerekiyor oyunda chatı bulamadım xaenon falan gırgır samata giderken ben forever alone takılmak zorunda kaldım oyunda
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Lowda auto oyunca highda oynadım hiç kasma yok 1mb net ilede oynana biliyor ama genede hızlandırmak lazım

Oyundan notlar şu şekilde hemen hemen her defasında yere yattıgımda arazinin içine girdim bug oldu cıkamadım silah arada yok oluyor ölünce falan yerden 10mt havalara sıcrıyorum ayrıca hologram birşey unlock ettim ama silah üstünde hiç kullanamadım
Karsı takımdan adamı görmek gerçekten asırı zor ama butun bf oyunlarında bu sekildeydi biraz alışmak gerekiyor oyunda chatı bulamadım xaenon falan gırgır samata giderken ben forever alone takılmak zorunda kaldım oyunda

J abi chat dfjlhd.

Adam bulmak haritayı öğrenince acaip kolay, hangi köşeden çıkacaklarını tahmin edebiliyorum artık ben az çok, aynısını yapamayan adamlar takır tukur iniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Manuel squad yok abi onu yapmaları lazım.

Sniper acaip easy mode olmuş, çok sinir bozucu. Görebiliyorsun ama assault rifle ile onu vurana kadar gördün görmedin farketmiyor uzaktan. Muhtemelen daha dev maplerde bullet drop yüzünden bu kadar efektif olamazlar ama operation metro için can sıkıcı.

Klasik yere gömülme bugları, çok kolay fixlenecek şeyler onlar ama.

Bazen standart bir assault rifle ile tek vuruşta ölüyor gibi oluyorum. Headshot falan değil, full hp iken tek ses duyuyorum ve yere düşüyorum, onu fixlemeleri lazım.

Taşların arkasına yatan adamların olduğu yeri taramaya başlayınca genelde ölebiliyorlar, vururken ama vurma indikatörü çıkmıyor, direk ölüyor adamlar.

Bunları bir de bir iki texture hatasını düzeltseler tamamdır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...