Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AA Missiles should no longer kill the pilot instead of the vehicle.

Slightly reduced the effective blast radius of the RPG and SMAW projectiles against infantry.

ABİ ŞÜKÜR.

bi an evvel gelsin yeter artık da şu RPG nerfi "slightly" olmayaydı keşke.

bi de şey dicem, bu TV missile'daki araçların üstünden sekmesi harici helikopteri patlatması olayına hiç denk gelmedim. bi sürü tv missile attım helikopterden, hiç patlatmadı lan nasıl başarıyosunuz siz onu asdf. ha bi de şeyi de sorayım, tv missile ile düşman helikopteri patlatmak mümkün değil mi? bildiğin içinden geçiyor.
Mesaj tarihi:
Heliopter yavas yavas ileri giderken genelde 10 TV missile'in 6'si falan patlatiyor, 3'u yanlis yone dogru cikip helikopterin ya yonunu degistiriyor ya da takla attiriyor, 1'i duzgun cikiyor.

Dusman helikopteri patlatmak icin genelde ya kokpitin icine tutturmak lazm ya da bazen onune ya da burnuna dogru hedeflersen patlatabiliyor sansa.

ps. bu TV missile'in helikopteri patlatma olayinin pingle de alakasi olabilir, yabancilar 50-60 pingle oynadiklarindan onlara fazla denk gelmiyor sanirim.
Mesaj tarihi:
çok ilginç bi sorunum var.normal map e giriyorum sonra aynı map in 2.roundu rahat yükleniyor ama başka bir map e geçerken siyah ekran takılıyor ctrl+alt+del ile oyunu kapattıktan sonra yeniden girmeye çalıştığımda siyah ekranda sürekli loading diyor.modemi resetleyinde düzeliyor ama map değişince yine aynı.eskiden hiç böyle bir problem yoktu yeni yeni olmaya başladı.çözüm
Mesaj tarihi:
Abi nvidia driverlarını update ettim dün yenisi çıkmış diye, herşey flicker ediyor.

Buna rağmen hepinizin suratına işedim yine, bir ara tekrar gelip hızlı bir ders verip geçerim vaktim oldukça.

Öptüm Xeno.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Buna rağmen hepinizin suratına işedim yine, bir ara tekrar gelip hızlı bir ders verip geçerim vaktim oldukça.

Ulan zaten karsi takimda 18 kisi vardi 6si stingerla havaya bakiyordu sdsfsf
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Abi nvidia driverlarını update ettim dün yenisi çıkmış diye, herşey flicker ediyor.

Öptüm Xeno.

Squad battle yapalım? Al 3 adam.

Ben, Aras, Kaede, Cuce.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

bilenler için elitistjerks tadında bf3 için abuk bi site buldum. f2000 ve m416 karsilastirmasi falan var.
http://symthic.com/?s=bf3

Kusursuz paylaşım.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Xaenin said:

Öptüm Xeno.

Squad battle yapalım? Al 3 adam.

Ben, Aras, Kaede, Cuce.

aras bizim adamimiz.
Mesaj tarihi:
There is a silencer bug, that makes some weapons show up on the minimap even when using a silencer.
The following weapons are bugged:
M16A3, M16A4, A-91, M4A1, M4, SCAR-H, SG553, G36c, M27 IAR, RPK-74M, M240B, M60E4, TYPE 88, PP2000, UMP-45, MP7, PDW-R, AS VAL
Rest are not.

bu demin verdiim siteden alıntı
Mesaj tarihi:
benim gibi bir potansiyelin farkına varılmıyor, üzücü bir durum.

tüm squad'ınız bana karşı olsun, hatta siz heli'de olun ben infantry takılayım.

such self confidence.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...