Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knoxville said:

21-0 olması useless olmasını değiştirmiyor. medic gelip kaldırdığı zaman geriye sadece sana yazılmış +1 frag kalıyor. ticket da gitmiyor.

kaldıran felan yok. Tek başımayken sniper oynuyorum. Arkadaş varken, support yada 2x engi takılıyoruz.
sadece 21-0 değil. 30 kişi vurup 5 kez öldüğüm ss vardı geçmiş sayfalarda. Skor bu şekilde yüksek genelde.
Eğlencelimi = değil. ona sözüm yok. Ama o kadarda kötü değil demek istiyorum.
Mesaj tarihi:
@densiz: he bu arada iyi oynamışındır ona da benim sözüm yok ama assault/support/engineer yanına yaklaşamıyor katkısı.

@lath: iki kişi heliyken, setup'ınız nedir?

pilot
guided rocket
extinguisher
heat seeker

sanırım guided ile heat seeker must.

gunner
stealth
ir flare
tv missile

şimdi burda oynama yapılabilir mi yukarki ile beraber. mesela thermal alıp pilot'a flare aldırma gibi veya stealth yerine autoloader falan

bi de ben pilot oynayamıyorum mouse sens 5% bile değil heralde o barda.
Mesaj tarihi:
Bende pilotken:

Guided Rockets
IR Flares
Heat Seekers

Gunner iken:

Stealth
Thermal
Guided Missile (TV Missile olacak bug giderilince)

IR Flares, Extinguisher ve ECM Jammer arasında tartışma var, bence en iyisi IR Flares. Çünkü önemli olan sana kitlenene roket'i attırmak. Sana daha fazla zaman veriyor kaçmak için.

Ama bana sorarsan Gunner falan Extinguisher alabilmeli, Steath yerine Extinguisher koysalar Heli güçlü olur. Zaten ota boka düşüyor.

Dün oyunda ki en büyük rage'imi yaşadım bu yüzden. Bir takımda ki HERKES bize mi dalar. Dün aynı anda 2 uçağın, bir Attack heli'nin, Anti-AA'nın ve 1 tank'ın ben daha Base'de iken beni görür görmez daldığını gördüm, Bright şahidimdir. Biriyle uğraşırken yandan uçak tarıyor, tarayınca zaten yandan, damage'dan değil, makinelinin üflemesinden heli ters dönüyor, ölüyorsun. O olmadı uçak gelip sana çarpıyor, kendi patlamıyor, biz yine tepetaklak...

Yani Dice Heli'yi dizayn ederken akıllarında ne vardı merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

tv missile bug'ı heliden çıkıp gitme olayı mı? 1/2 yazıyor bildiğin heli'de.

2 kere tıklayınca patlama olayı olması lazım benim bildigim. giderken patlatamıyorduk dün odeonla bizde. fakat 3 kere falan kendi helimiz patladı tv attıgımızda cıkar cıkmaz patlıyor. suicide diyor bide.

papam papacım
Mesaj tarihi:
Odeon said:

biz sadece auto aim oldugunda anliyoruz hileciler. onlarin 10 kati wallhack yapan var. nasil onlem alamiyorlar hayret birsey.

Harbiden çok hileci var. Bugün oynadığım serverda elemanın biri ak74 ile 300+ m'den millete Headshot sallıyordu. Adamın 100 kill / 2 dead vardı :D 200ü bulmuştur kesin , ben dayanamadım çıktım. Profilene baktım , 3 saat oyun süresi ile lvl 20 olmuş adam. K/D oranı 30'du

Bu şekilde devam ederse oynayan kalmaz. Şahsen ben çok sıkıldım.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

ben yetmiyormuyum sana yılan gibi agaçların arasından giderek

en güzeli conquest ama şu işler içinde , gerizekalı imb@ AA ler yok.

Yarın yeni ekran kartım geliyor, bi duo takılalım.

Sidekick'im ol.
Mesaj tarihi:
Bu rus helileri cok kotu ya, US helileri kaymak gibi, bunu dengelemeleri lazm.

Havoc her yandan jet mermisi geldiginde ters donuyor, viper soyle bir sallaniyor.

Viper'in hayvan gibi yuksek yaw speediyle boyle her turlu manevra yapilirken havoc'u oldugu yerde cevirmek icin once bi yatirmak sonra bi daire cizmek lazm o esnada yuksekliginde de hafif bir degisme olabiliyor ama ucan kutukten farksiz yani alet.

Viper havoc'un bi sekil arkasina gectigi an bitiyor butun olay. Cevirme sansin yok yani nerdeyse geriye kolay kolay. Ayriyeten sanirim Havoc'un hizi da Viper'dan dusuk.

Buyukluk olarak da Havoc enlemesine cok buyuk, Havoc'u gectim ruslarin scout heli Z11'in bile kuyruk boyu Viper kadar buna karsin little bird'in kuyrugu yok gibi bisi, cipten ufak alet nerdeyse.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar az önce oyuna gireyim dedim şifreniz yanlış diye bir hata geldi. Şifremi resetle diyorum bu sefer mail geliyor link yok. Acaba neden böyle birşey oldu başına gelen var mı aynı olay.

Sw tor beta key alıp hesap açmıştım oradaki şifrem direk origin hesabındaki şifreyi değiştirmiş başınıza gelirse swtor ve origin mailiniz aynıysa bu sorun oluşuyor bilginize.
Mesaj tarihi:
said:
So what’s in the PC patch? You’ll see improved polish, stability, weapons balancing, squad control functionality, user interface enhancements, and several feature enhancements that address feedback the community has provided to date – plus we’re removing the so called “negative mouse acceleration” that some of you have experienced.

Regarding cheating and boosting, we continue to analyze data to identify and hold accountable (ban, wipe stats) players that cheat or boost. We’ve received questions about what to do when faced with unsportsmanlike conduct in Battlefield 3 – the best course of action is to click the warning sign next to their profile name in Battlelog, or head to the EA Help Desk and report your issue. These leads will enable us to follow up on the report.
Mesaj tarihi:
Çok güzel olmuş map. Pırıl pırıl, heryeri aynı değil, her noktanın izlenmesi gereken taktigi farklı, genel bir hava hakim değil mape.

Bayılıyorum Karkand'a.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...