Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rpg insan öldürür diye oyuna koymak zorunda değilsiniz yani bu mantıkla gideceksek kimyasal silahları da dahil edelim maksat realism olsun, gameplay olmasın diyorsanız

rpg saçmalık
ekran titremesinden oyun oynanmıyor bazı haritaların dar yerlerinde, kafa kalmıyor, gerçekte de tükürür gibi rpg atılmıyor, sayılı gelsin realism istiyorsanız.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

biz sadece auto aim oldugunda anliyoruz hileciler. onlarin 10 kati wallhack yapan var. nasil onlem alamiyorlar hayret birsey.

Wallhack bildigin bana kafayı yedirtti bir ara, pati takımı biliyor.

En hazini o el birinci oldugum için adam kapısarak adamın oyun sonrasında beni defalarca eklemesi ve girdigim oyunlara girip sadece beni stalklamasıydı mapte.

Özledim oyunu, skyrim'den giremedim pek iş güç de var ama gelicem az kaldı. Squad duruyor umarım hala, Dark buralarda mı?
Mesaj tarihi:
mani said:

oyunun bokunu çıkardı artık hileciler ya. Piadent diye bi adam var tankla chopper falan vuruyor 300 400mt den.

Tanklar CITV'den laser designate + guided shelle kitlenebiliyor chopper/jetlere.
Mesaj tarihi:
Adamları tık tık öldürmek değil, 15 saniyeden fazla yaşamak, düşman spotlayarak, SOFLAM kullanarak takımıma yardım etmek istiyorum önyargılı arkadaşım. Gerizekalının teki ikide bir ADS'ye geçip bütün haritadaki bütün sniperları görüyor diye saçlarımı yolmak mı zorundayım Xunn?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...