knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 adam öldürmek işe yaramaz, direkt cq falan gir defend/attack ve frag ne varsa kovala. anca öyle puan. veya cq op metro giriceksin B'de karşı tarafı spamliyeceksin. attack veya defend orderdan da point geliyor orda baya.
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 en temiz puan her haritada altına bir cip çekip oyunu mini haritadan takip edip bayraklara koşturarak elde edilebilir.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 grand bazaar'da alleyway savun oh mis gibi streakler defender bonuslar yüzlerce ribbon
mani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ego tatmini dışında rank almanın , puan almanın pek bi espirisi yok. çok istiyorsanız metor mapi 64player conquest oynayın. 20 adam tek bir noktaya yatıp yarısı assault yarısı engineer spam yapıyor işte al sana puan. İnsanlar tünel, dar alan görmeye görsün hemen prone ve spame başlıyorlar. IFV i soktum MCOM'un dibine millet kursun diye bekliyorum 5dk kimse oralı olmadı ben indim kurdum bombayı. etrafında 10 tane engineer var 1 tane bile repair eden yok hepsi rpg spam. MW3 çıkınca azalır dedim bu tip insanlar ama yok yani değişen bişey.
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 metroda kascan engi diyosan rocket spam assaultta defib acıp herkesi resliycen bu temiz 5k assault puan/turn
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Oturun adam gibi oynayın işte ya, ne grindı ne farmı.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Yanlış. En güzel puan metro 64/64 conquest'te medic olarak kasılıyor. Evading skilliniz iyi ise inanılmaz kasarsınız. Medical ribbon kasarken aşağıdan başlayan takıma geçiyorum, sağ taraftaki geniş merdivende sadece ölenleri resleyip yere medpack atarak 7-10k arası yapıyorum. Ribbonlar da cabası. Ha sırf puan kasmak da değil resmen farklı oyun oynuyomuş gibi keyif alıyorum yere düşeni anında reslemekten falan :) 2 turdan fazla yapınca bayıyo tabi. (isteyen medpack yerine m320 alıp yukarı bomba spamleyip kill de kasabilir tabi, böyle de puanı arttırabilirsiniz.)
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 64/64 metro dünyada gördügüm en kanlı şey olabilir. Kmrlemesine M320 spam, kafasını çıkaran bombayı yiyo suratına.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 o harita direkt CS'deki iceworld havası zaten.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 helikopter severlere tavsiye conquest maplerde AA yok . karsi heliyi domine ederseniz 5k puandan asagi yapmazsiniz. biraz once surucu olarak 19-5 bitirdim mapi. akiyor alet aa korkusu olmayinca :d
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/53336a2d-c561-4f36-b107-649e3d7528c7/LuXor-Gaming-24-7-Conquest-GER-by-ngz-server-de/
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tenx. bir de oldmengaming.de sunucuları baya güzel. 8 sunucu falan var 4 tanesi metro conq 50/50 ve 40/40.
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bayiyor ya artik spamda spam. millet gerizekali zaten . cikmisiz yukari tutmusuz hala sag merdiveni spamliyor kimse yok. kimsede hareket etmiyor ulan dmg bile veremiyoruz bunlar nerde diye. okuz surusu bildigin. biri hareketlenirse belki 1 2 si geliyor pesinden.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 o spam için bir çözüm bir fix falan gelir mi dersiniz?
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 metro zaten 32 kisiden fazla oynanmaması gereken bi map , kisi sayısından boku cıkıyor , bir caspian dusun bi metro , 32 vs 32 bottleneck , hic bir mantıgı olmayan bir map sdfsdfs
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 RaidenXelRu said: nası cozum gelebılırkı mesela RPGlerin infantry etkisi azaltılabilir ne bileyim, makinelere lock zorunluluğu gelir, şu spam olayı bütün zevkini kaçırıyor olayın.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abı ona tek cozum o harıtada rpg gl falan yasaklanması baska cozumu yok , tabi ona gelene kadar oyunun mekaniklerini duzeltmeleri lazım sdfsdfsdf, hıc support oynamamıstım dune kadar , la bi takılayım dedım, abi şaka gibi tribe girdim , sozde lmg de recoil yok SFSDFSD bildigin cursor oynamıyor sabit m240 mı ne kullanıodum , oyunda en cok recoilin olması gereken classda recoil 0 mış daha anca farkına vardım
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 rush olarak bazaar ve opmetro'nun döndüğü, cq olarak da caspian ve firestorm'un döndüğü serverlarda oynayarak client side fix mümkün. bi de tdm canals belki :P
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 oyunu şöyle oynamak isterdim de, 3 monitör koyacak alanım yok. http://www.youtube.com/watch?v=r4H9SK-EZG8
Bright Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 MrLevie said: RaidenXelRu said: nası cozum gelebılırkı mesela RPGlerin infantry etkisi azaltılabilir ne bileyim, makinelere lock zorunluluğu gelir, şu spam olayı bütün zevkini kaçırıyor olayın. RPG'nin infantry'e etkisi daha azaltilirsa hic bir ise yaramaz o alet, direct hitle 60 dmg mi versin infantry'e, flak takin abi metro'da olmekten sikayetciyseniz.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bright said: RPG'nin infantry'e etkisi daha azaltilirsa hic bir ise yaramaz o alet, direct hitle 60 dmg mi versin infantry'e, flak takin abi metro'da olmekten sikayetciyseniz. o yağmurun altında flak mlak hikaye... ya sayısını azaltacaklar, support destekleyemicek RPGyi, ya da dmg azaltımına gidecekler. böyle saçmalık olmaz.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bright said: MrLevie said: RaidenXelRu said: nası cozum gelebılırkı mesela RPGlerin infantry etkisi azaltılabilir ne bileyim, makinelere lock zorunluluğu gelir, şu spam olayı bütün zevkini kaçırıyor olayın. RPG'nin infantry'e etkisi daha azaltilirsa hic bir ise yaramaz o alet, direct hitle 60 dmg mi versin infantry'e, flak takin abi metro'da olmekten sikayetciyseniz. ne demek hiç bir işe yaramaz? RPG anti-tank aracı abi, infantry-killer değil. işi büyütüp direk 1942'deki gibi olmalı diyorum. sadece direct hit'de infantry öldürücek. belki 20-30 splash damage verebilir. şu anda RPG araçlara karşıdan ziyade infantry'e karşı kullanılıyor. flak takmak da bi işe yaramıyor abi, ölmüyorsun tamam ama 70-80 damage veriyor. 20 canla ne yapıcam ki ben ölsem daha iyi anasını satim.
Öne çıkan mesajlar