Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

bu co-op silahlarını açmak için eşek yüküyle oynamamız gerekiyor mu? full bitirsek mesela 1 tur kaç puan gelir tahminen? ona göre uğraşmayı planlıyoruz.

EN sonuncuyu açın. Sonra gidin koşturup koşturup (adamları takmadan . sadece sizi bıçaklayabilecekleri öldürün) gidin bomba çözmede space spamlayın patlasın. herseferinde 5k veriyor. Diğerine göre çok çok hızlı. bir iki saatde tamamlarsınız.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

EN sonuncuyu açın. Sonra gidin koşturup koşturup (adamları takmadan . sadece sizi bıçaklayabilecekleri öldürün) gidin bomba çözmede space spamlayın patlasın. herseferinde 5k veriyor. Diğerine göre çok çok hızlı. bir iki saatde tamamlarsınız.

Kac dk suruyor abi bu is, heli bolumu de 8-9 dk'da 13-14k veriyor sanirim.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Onu bunu bilmiyorum da su TV missile'i fixlesinler bugun erhanla 2 posta server cokerttik gunner'da Thermal+TV missile'le, aman diyim.
ilk defa ayni takima girdik onuda gocerttiniz ha. ayip valla
Mesaj tarihi:
hesap değişince oyun arızaya bağladı bende ya. 1gb indireyim diyor. 2 kez iptal ettikten sonra 3 üncüye giriyor.

(arkadaş standard benimki limited di. ondan arıza yaptı belkide. Kısaca patch felan yok, oyunum bozuldu hesap değiştirmeyle.. Neyse şimdilik idare ediyor 3 denemede giriyoruz :P )
Mesaj tarihi:
Dün içine spawn olunmayı bekleyen bir A10 gördüm heyecanlandım ne güzel adamların base i bombalıyacam diye ama heat seekers mıdır nedir ondan başka birşey yok saçmalığa bak. Birde adamların venomunun üstünde 2 tur taradım anca dumanı tüttü.
Mesaj tarihi:
8x yerine ir kullanmayı denedim bi ara ama 8x'den daha memnun kaldım niyeyse.. adamı görüyorsun da vuramıyorsun istediğin gibi, benim becerememiş olmam da muhtemel tabi. uav'mle güzelce yer tespiti yapıyorum zaten (haritaları yeterli bilmediğimden arada kafam karışıyor gerçi)
Mesaj tarihi:
M98B şaka gibiymiş ya. yeni açtım. oeah yani. millet ağlıyor bolt action tek vuruşta öldürsün diye falan ama bunun olmayacağını adamlar yıllar evvel söylemişti. 4 tane chopper pilot öldürdüm lan adamlar yakından uçarken. bullet drop falan çok çok az, range dana gibi.
Mesaj tarihi:
sniperin kafa hariç tek vuruş alması komik olurdu zaten. Ama şu irnv abartı ya. 8x zoom takmak riskli iş. Mini mapde yerin belli oluyor, fener açık gibi haritanın diğer ucundan seni görüyorlar.
Kafana mortar düşüyor, tank nişan alıyor vs.

irnv hiç bi dert yok. Tak scara vs. tek at. sniperdan iyi valla :D

herhangi bir şey yok dimi sniperda. Dürbünlerin parlamaması yada minimapde görünmemek için? bari birisi olmasın :P
Mesaj tarihi:
Arkadaşla denedik, zoom a basar basmaz fener gibi parlıyorsun.
8x ile biraz yakından takılayım, düşmanı görünce zoom açayım diyorum. Adamlardaki irnv scope canımı yakıyor.
Çözüm bulamadım henüz. İnatlada çözmeye çalışıyorum classı.

Susturucu vs. flashı kapatmak için güzel ama kötü yanı getirisinden fazla. Uzak mesafe için pek uygun değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...