Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
x-box controller aldım kablolu. anında tanıdı efault ayarlı vs ama klavyeye alıştım abi chopper ve jet için. şimdi controllera alışmam lazım meh.
Mesaj tarihi:
rumble pad 2 vardı ama taktım saçma sapan ayarları var. bazı tuşları bind edemiyorsun. baktım forumlara başka joystickler ve gamepadler de sorunluymuş bir tek galiba x-box kablolu gamepad direk çalışıyormuş ayarlı. 3rd party programlarla falan yapabilen olmuş ama baya bi sorun çıkarıyormuş. oyun çıktığında sipariş vermiştim ben zaten. ama ben de alıştım işte klavye ile jet ve heli kullanmaya.
Mesaj tarihi:
kontorland taktım uydu.ulan alışıktımda bad companyden.lakin kontorland analogu fena ahahaha katır kutur klavyeden beter

bu arada mouse ile sensivity çok yavaş kalıyor ayarını nasıl yapıyoruz

insan vehicle sensivity koyar lan
Mesaj tarihi:
Red said:

kontorland taktım uydu.ulan alışıktımda bad companyden.lakin kontorland analogu fena ahahaha katır kutur klavyeden beter

bu arada mouse ile sensivity çok yavaş kalıyor ayarını nasıl yapıyoruz

insan vehicle sensivity koyar lan

çok çok çok rezil abi oyunun ayar kısımları. bir daha nefret ettim bu yeni nesil developerlardan. olayları "off çok acayip patlama efekti yaptık, aman aman ışıklandırmalar ağlatıyor" dan öteye gidemiyor.
Mesaj tarihi:
knoxville said:

BEYLER PHYSICAL WARFARE PACK ALAMAYAN VARSA LIVECHAT'TEN, TWITTER'DAN @BATTLEFIELD3 ADAM YARDIM EDİYOR PARDON CAPS

Bu verilen kodu nereye giriyorsunuz peki? Birde zaten limited olanlarda asagida bir kod daha var o olmasin adamin verdigi?
Mesaj tarihi:
dun bi turk serverinda oynadik, 0 crash yedim. acaba serverla mi alakali.

bir de uyuzluguna midir nedir, her recon oldugumda ve 7 8 kill streak yaptigimda, bir seyler actigimda crash yiyorum ve ne puan ne actiklarim kaydolmuyor. nasil real time guncelleme lan bu?
Mesaj tarihi:
Abi actiklarin falan aninda kaydoluyo actin diye elranda cikar cikmaz customizedan equipleyebiliyosun yani. Actiktan sonraki oyun gelmiyo eline aletler. Bence sen ruya gormussun, zaten 7-8 killstreak falan fjshdjaf.
Mesaj tarihi:
Updateler geldi crash fix için falan, ben yine bahtsız bedevi olarak yapamadım.

Origin updateleri yüklemedi, oyunu ve origini sildim tekrar yüklüyorum şimdi.

EA allah belanı versin.
Mesaj tarihi:
Of öm attım yine.

Yazıym buraya da.

Çok zekisin.
Bu parlak zekandan ötürü ne yapacağımı bilemiyorum şu anda. Bütün planım suya düştü.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...