armagan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Araç içinde mouse sensitivity inanılmaz fazla, uçuyor gidiyor. Beta'da olmuyordu naptılar bozdular böyle..
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 -Deno- said: crash olmaz olmaz, çatur çutur upgrade unlock edip, süper k/d ratio yaptığın zamanlarda olur. bir de üstüne saymaz hiçbir şeyi. bsg ya. realtime onlar, aldıgın puan o anda işleniyor accountuna bc2 deki gibi deil
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bide ne kadar glz heli kullansanızda 5 tane adam roket kitledimi oyun kaçmakla geciyor
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yunusemre said: Loxias said: abi jetlerde ne silah değiştirebiliyorum ne flares ateşleyebiliyorum. anlam veremedim jetle puan topladıkca açılcak onlar Ha abi sen bunları unlocklamadan mı ağlıyodun AÇILMIYI YİEAAA diye. Allah seni napmasın.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Daesu said: -Deno- said: crash olmaz olmaz, çatur çutur upgrade unlock edip, süper k/d ratio yaptığın zamanlarda olur. bir de üstüne saymaz hiçbir şeyi. bsg ya. realtime onlar, aldıgın puan o anda işleniyor accountuna bc2 deki gibi deil iyi de recon oynuyordum, map başladığı an arka arkaya 9 kişi aldım. tek silahım vardı o sırada recon'da. girdim baktım recon'da kaç kişi indirmişim diye 6 yazıyordu. ki o 6 kişiyi bir önceki map'den almıştım. dert değil de, ileride son dakikada crash olup düzgün skor yaptığımız da benzer durumlar olacaksa şimdiden çözüm arayalım yani.
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 warfare pack olayı çıkmadı benimkinden, ea'in live chatinde bir adamla görüşüyoruz türkiye'deki oyunculara şimdilik veremiyoruz dedi bu mu yani inanılmaz olan battlefield 3? tamam çok güzel bir oyun ama aldığımdan beri sürekli düşmeler ve cabası. bir de böyle saçma sapan cevaplar.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 az evvel aldım physical warfare'i. nerden aldın diye sordu, origin üzerinden türkiyeden aldım dedim, sorun çıkmadı.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 -Deno- said: Daesu said: -Deno- said: crash olmaz olmaz, çatur çutur upgrade unlock edip, süper k/d ratio yaptığın zamanlarda olur. bir de üstüne saymaz hiçbir şeyi. bsg ya. realtime onlar, aldıgın puan o anda işleniyor accountuna bc2 deki gibi deil iyi de recon oynuyordum, map başladığı an arka arkaya 9 kişi aldım. tek silahım vardı o sırada recon'da. girdim baktım recon'da kaç kişi indirmişim diye 6 yazıyordu. ki o 6 kişiyi bir önceki map'den almıştım. dert değil de, ileride son dakikada crash olup düzgün skor yaptığımız da benzer durumlar olacaksa şimdiden çözüm arayalım yani. deno kızıştı pardon kızdı
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 adama diyorum ki nerden aldığımı söylesem bilicek misin:D neyse vatan computer diye bir yer dedim. işte o cevabı verdi. baya azarladım adamı, cd keyimi istedi şimdide.
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 beta daha iyi çalışıyordu benim bilgisayarımda. böyle oyun kapanması vesaire olmuyordu.
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Xaenin said: yunusemre said: Loxias said: abi jetlerde ne silah değiştirebiliyorum ne flares ateşleyebiliyorum. anlam veremedim jetle puan topladıkca açılcak onlar Ha abi sen bunları unlocklamadan mı ağlıyodun AÇILMIYI YİEAAA diye. Allah seni napmasın. ahaaha abi daha yeni girmişim oyuna level 2, single oynamıştım biraz korsan, flare olmadan çile resmen 10 sn kalamıyorsun havada. bunda bir gariplik var gibi geldi bana. en azından flare ile başlar diye düşündüydüm.
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ''Unfortunately the Warfare pack is not supported in Turkey. At this time I am unable to provide you with the key.'' cidden yazıklar olsun.
mani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 nasıl yalan birşey o ya. ben originden aldım limited edition. gayet warfare pack keyi geldi ayın 28'inde.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 olum Squad Wipe Ribbonun verdiği haz hiç birinde yok lan ahah belki bilardo... yokyok SWR daha iyi...
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 tarçın said: ''Unfortunately the Warfare pack is not supported in Turkey. At this time I am unable to provide you with the key.'' olm bu ne lan? öyle şey mi olur? başında niye bilgilendirmemişler?
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 burada konuşanlar daha çok pc'den oynayanlar galiba, konsolda oynayan kimse var mı?
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 tarçın said: ''Unfortunately the Warfare pack is not supported in Turkey. At this time I am unable to provide you with the key.'' cidden yazıklar olsun. Gercekten var mi boyle birsey? Limited edition ile bunlar beraber geliyor kanimca onlar icinde bi durum gecerli mi?
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 DareJedi said: tarçın said: ''Unfortunately the Warfare pack is not supported in Turkey. At this time I am unable to provide you with the key.'' cidden yazıklar olsun. Gercekten var mi boyle birsey? Limited edition ile bunlar beraber geliyor kanimca onlar icinde bi durum gecerli mi? türkiye de alıp da warfare pack i olanlar var ya nasıl olur
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Benim limited edition geldi ama evde olmadigim icin deneyemiyorum bundle olarak gelenler kullanabiliyordur belki ama ek olarak paket seklinde turkiyede satilmiyor olabilir bende onu netlestirmeye calisiyorum.
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bana key vs gelmedi valla dün aktif etmiştim
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/455949_700b.jpg
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Bende var abi warfare pack unlockları kandırmasınlar kimseyi.
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 warfare pack ne veriyo? back to karkand'dan mı bahsediyosunuz?
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bizdeki kutulularda preorder olayı yok sonuçta. önceden satılanla daha sonradan satılan aynı. storedan alanlara gelmiştir muhtemelen
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ahahaa şimdi de preorder numarası istiyor, anlatıyorum adam böyle böyle bir yere aldım. yok adam robot. ne kadar salak bir insanmışımya:D neden call of almadım ki acaba.
Öne çıkan mesajlar