Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

crash olmaz olmaz, çatur çutur upgrade unlock edip, süper k/d ratio yaptığın zamanlarda olur. bir de üstüne saymaz hiçbir şeyi. bsg ya.

realtime onlar, aldıgın puan o anda işleniyor accountuna bc2 deki gibi deil
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

Loxias said:

abi jetlerde ne silah değiştirebiliyorum ne flares ateşleyebiliyorum. anlam veremedim

jetle puan topladıkca açılcak onlar

Ha abi sen bunları unlocklamadan mı ağlıyodun AÇILMIYI YİEAAA diye.

Allah seni napmasın.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

-Deno- said:

crash olmaz olmaz, çatur çutur upgrade unlock edip, süper k/d ratio yaptığın zamanlarda olur. bir de üstüne saymaz hiçbir şeyi. bsg ya.

iyi de recon oynuyordum, map başladığı an arka arkaya 9 kişi aldım. tek silahım vardı o sırada recon'da. girdim baktım recon'da kaç kişi indirmişim diye 6 yazıyordu. ki o 6 kişiyi bir önceki map'den almıştım. dert değil de, ileride son dakikada crash olup düzgün skor yaptığımız da benzer durumlar olacaksa şimdiden çözüm arayalım yani.
Mesaj tarihi:
warfare pack olayı çıkmadı benimkinden, ea'in live chatinde bir adamla görüşüyoruz türkiye'deki oyunculara şimdilik veremiyoruz dedi bu mu yani inanılmaz olan battlefield 3? tamam çok güzel bir oyun ama aldığımdan beri sürekli düşmeler ve cabası. bir de böyle saçma sapan cevaplar.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Daesu said:

-Deno- said:

iyi de recon oynuyordum, map başladığı an arka arkaya 9 kişi aldım. tek silahım vardı o sırada recon'da. girdim baktım recon'da kaç kişi indirmişim diye 6 yazıyordu. ki o 6 kişiyi bir önceki map'den almıştım. dert değil de, ileride son dakikada crash olup düzgün skor yaptığımız da benzer durumlar olacaksa şimdiden çözüm arayalım yani.

deno kızıştı

pardon kızdı
Mesaj tarihi:
adama diyorum ki nerden aldığımı söylesem bilicek misin:D neyse vatan computer diye bir yer dedim. işte o cevabı verdi. baya azarladım adamı, cd keyimi istedi şimdide.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

yunusemre said:

Loxias said:

abi jetlerde ne silah değiştirebiliyorum ne flares ateşleyebiliyorum. anlam veremedim

jetle puan topladıkca açılcak onlar

Ha abi sen bunları unlocklamadan mı ağlıyodun AÇILMIYI YİEAAA diye.

Allah seni napmasın.

ahaaha abi daha yeni girmişim oyuna level 2, single oynamıştım biraz korsan, flare olmadan çile resmen 10 sn kalamıyorsun havada. bunda bir gariplik var gibi geldi bana. en azından flare ile başlar diye düşündüydüm.
Mesaj tarihi:
tarçın said:

''Unfortunately the Warfare pack is not supported in Turkey. At this time I am unable to provide you with the key.''

olm bu ne lan? öyle şey mi olur? başında niye bilgilendirmemişler?
Mesaj tarihi:
tarçın said:

''Unfortunately the Warfare pack is not supported in Turkey. At this time I am unable to provide you with the key.''

cidden yazıklar olsun.

Gercekten var mi boyle birsey? Limited edition ile bunlar beraber geliyor kanimca onlar icinde bi durum gecerli mi?
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

tarçın said:

cidden yazıklar olsun.

Gercekten var mi boyle birsey? Limited edition ile bunlar beraber geliyor kanimca onlar icinde bi durum gecerli mi?

türkiye de alıp da warfare pack i olanlar var ya nasıl olur
Mesaj tarihi:
Benim limited edition geldi ama evde olmadigim icin deneyemiyorum bundle olarak gelenler kullanabiliyordur belki ama ek olarak paket seklinde turkiyede satilmiyor olabilir bende onu netlestirmeye calisiyorum.
Mesaj tarihi:
ahahaa şimdi de preorder numarası istiyor, anlatıyorum adam böyle böyle bir yere aldım. yok adam robot. ne kadar salak bir insanmışımya:D neden call of almadım ki acaba.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...