Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salem (Paradox'tan İlginç Proje)


Khiran

Öne çıkan mesajlar

Paradox Interactive, Salem isminde yeni bir MMO oyunu duyurdu. Oyunculara ücretsiz olarak sunulacak oyunu diğer MMO'lardan ayıran belirgin özellikler bulunuyor.

Salem'de oyuncuların üzerine alışıldık MMO'lardan daha fazla sorumluluk düşüyor. Bunun sebebi ise öldüğünüzde karakterinizi tekrar canlandıramayacak olmanız. Sahip olduğunuz karakterin sadece tek canı olacak ve öldüğünde karakterinize veda edeceksiniz.

Oyunun diğer özelliklerinden biri de rastgele oluşturulmuş dünyalara sahip olması. Oyuncular için rastgele bir dünya yaratılacak ve bu dünyanın içerisini doldurma görevi oyunculara ait olacak. Köyler, şehirler ve diğer oyun öğeleri oyuncular tarafından sıfırdan inşa edilecek. Mesela yeni bir kasaba yaratmak istediğinizde gidip ağaç keseceksiniz fakat bu ağaçlar da tekrar tekrar çıkmayacak.

Salem için henüz bir video ya da ekran görüntüsü bulunmuyor. Oyunun nasıl finanse edileceği de bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntı yayınlanacaktır.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Paradoxun_Yeni_MMOsu_Salem-12757.htm

******

Güzele benziyor ama cash shop batırır bu oyunu. Resurrect için item satılır kesinlikle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

GERGE said:

Pluton said:

Fikir muhteşem adam gibi bir firma yapsaydı efsane oyun olabilirdi aslında


Paradox bence sektörün en iyi firmalarından biri. Neyini beğenmiyorsunuz?


oynanabilirlik yok adamin oyunlarinda.


genelde bir kaç tane fix'ten sonra oynanabilir oluyor single oyunları. Ben daha patch'siz oynanabilir oyunu gormedim adamların ki bu single'da değil multi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Khiran said:

Bunun sebebi ise öldüğünüzde karakterinizi tekrar canlandıramayacak olmanız.


Sırf crafting üzerine olacak oyun o zaman. Sims in daha gelişmiş modeli. Evine masa koymak için gidip ağaç kesip masayı yapacaksın baya baya. Kafana ağaç devrilip yada çatıdan tuğla düşüp ölmedikçe sorun olmaz demek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...