Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben pcde oyun oynamadıgım halde steamden 1-2-5 dolarlık oyunları alıodum o indirimler rahatsız bişi 2 dolar lan alim gitsin belki oynarım diorumda laptop adam gibi oyun calıstırmıyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Red said: ben pcde oyun oynamadıgım halde steamden 1-2-5 dolarlık oyunları alıodum o indirimler rahatsız bişi 2 dolar lan alim gitsin belki oynarım diorumda laptop adam gibi oyun calıstırmıyor bile şu durumun aynısı var bende, bir gün okulu bitirip eve dönüş yaptığımda iyi bir masaüstü pc alacağım ve Steam'deki bütün oyunları oynayacağım ama, söz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Sam said: Rewendor said: Korsan oyun dert http://images.wildammo.com/wp-content/uploads/2010/08/why-gabe-newell-invented-steam1.jpg Buna yarıldım, inanılmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 AShahaha ne biçim resim lan o Bu arada kredi kartı limitim arttı steam *wink wink* yeni bi indirim furyasına ne dersin seni çılgın şey seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 steam çok pis oldu lan, 50 dolara oyun alasım gelmiyor artık. ps3 oyunları 200 yetele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Sam said: Rewendor said: Korsan oyun dert http://images.wildammo.com/wp-content/uploads/2010/08/why-gabe-newell-invented-steam1.jpg hehe resim iyiymiş de alakasız kaldı. bu devirde hala korsan oyunu cd'ciden alan cd'den oynayan mı kaldı :) daha çok işte bugı cracki ek programı püsürü üşendiriyor. hepsini hallettim diyosun mesela, 2 gün oynuyosun, oyunun bi DLC'si çıkıyo, onu da oynamak istiyosun, ya da oyun çok buglı oluyo update çıkıyo yüklemek istiyosun, yok exeyi baştan değiştir de update bul indir de kur da ona göre crack ara da falan uğraşılacak işler değil. Zaten yepyeni oynamama gerek yok oyunu, çıktıktan 1 sene sonra steamde 5 dolara düşen gıcır gıcır oyunlar var işte. Dükkana gitsen 70 lira hala. O bakımdan güzel iş steam. Ha ama dediğim gibi tutup 50 dolar 60 dolar vermem oyuna, illa oynamak istiyosam bana zaten o üşengeçliği kırdırmaya değer bir oyun demektir, o zaman artık ucuzlayana kadar uğraşırız, ne yapalım :) Bir tek daha yeni bir işe girdim onun şerefine ilk maaşımla bi Black Ops alırım heralde kendime o parayı verip, ama böyle ekstrem bi durum olmasa onu da yapmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Rewendor said: alakasız kaldı. bu devirde hala korsan oyunu cd'ciden alan cd'den oynayan mı kaldı korsan oyun için değil, mağazaya gidip alınan cdleri kastediyor yukardaki resim. cd ile uğraşmaktansa internetten indirip oynuyorsun, cd düştü deriyle uğraşmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi, o resim gabe newellin sisman olmasindan dolayi yere dusen cdyi alamadigindan steami buldugunu anlatiyo, ne korsan cdsi, ne yere dusme derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 problem, officer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Yukarıdaki resimde aşağıdakilerden hangisine değinilmemiştir? A ) Yazar, Steam'i yere düşen korsan diski alamadığından ötürü Steam'i kurmuştur. B ) Yazar, Steam'i yere düşen orjinal diski alamadığından ötürü Steam'i kurmuştur. C ) Yazarın kilo sorunu iş yaşamını etkilemektedir. D ) Yazar, sorunların çözümünde dolaylı yöntemler kullanmayı tercih etmektedir. E ) Yazarın bu konuya aklı ermemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 aquila said: abi, o resim gabe newellin sisman olmasindan dolayi yere dusen cdyi alamadigindan steami buldugunu anlatiyo, ne korsan cdsi, ne yere dusme derdi. şişman olmasından dolayı yere düşen cdyi alamıyor, "yav yerden cd'yi almakla uğraşmaktansa internetten indiriyim, hatta şöyle bişi yapayım..." diyip steam'e başlıyor işte. "cd'yi yerden alamaması" meselesi "tuvalet yaparken akla fikir gelmesi" gibi bir durum değil ki burda. dediğim gibi yerden alamadığı için digital purchase sistemi geliştirmek daha kolayına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Sam said: Yukarıdaki resimde aşağıdakilerden hangisine değinilmemiştir? A ) Yazar, Steam'i yere düşen korsan diski alamadığından ötürü Steam'i kurmuştur. B ) Yazar, Steam'i yere düşen orjinal diski alamadığından ötürü Steam'i kurmuştur. korsan-orjinal meselesi değil, olay diski alamaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 beyler olay o değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben orada gülünsün diye konmuş resmin böyle analiz edildiği bir durumla sonuçlanmasını gene gülünsün diye öyle betimledim, onu da analiz etmeyin artık. (:P) http://scienceblogs.com/clock/How%20to%20ROFL.png yönerge koyayım bari bu kadar zorluk yaşanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sam yerden cd alamayan adam nasıl rofl yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 steam'e kılım. para vereceksem o oyunun cd'si bende olmalı. anca indirimli olacak veya kutuya erişim imkanım olmayacak o zaman steam kullanırım. ne o öle her oyunu sildiğinde, her formatta 10 gb indir yeniden. laptop'un var gittin bi yere, haydi bekle bakalım milyon saat inmesini. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Backup Kullandığınız programı tanıyın: http://i46.tinypic.com/2mnq39l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bone said: sam yerden cd alamayan adam nasıl rofl yapsın? siz güleceksiniz, zaten gabe abinin güleceği bir durum yok resimde. (:P) günümün ilk postunu 13:37'de attım, şahane geçecek bugün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 geçmiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 geçer geçer, şimdi yeni hdd'ye format atayım, akşama right2alive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Sam said: right2alive. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 e adamın canlı olmak hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Sam said: right2alive. resim içeriği nedeniyle biraz sakıncalı ama mesaj alındı. :p -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sabonis said: steam'e kılım. para vereceksem o oyunun cd'si bende olmalı. anca indirimli olacak veya kutuya erişim imkanım olmayacak o zaman steam kullanırım. ne o öle her oyunu sildiğinde, her formatta 10 gb indir yeniden. laptop'un var gittin bi yere, haydi bekle bakalım milyon saat inmesini. peh. abi naptın. her seferinde neden indiriyorsun tekrar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar