ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Espri, ama komik değil. Başarısız bi espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bide bursalılara ırkçılık yapılır ben yaparım yani getirin bursalı yapiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bursalılar çok fena hakikatten ya Gemlikliler olmasa Bursayı at çöpe valla zıhızıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bursa çocuğuyum ben... heryerde .... ben geldi aklıma birden ausdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bursalılar kovalasın sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 espiyi de anlamadım ben tekneyle gelmek ne üstgeçitlerde saat satanların ülkeye giriş şekli mi ben acıyorum o adamlara lan nasıl dalga geçiyosunuz onlarla 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 video da, haber de cok anlamsiz, adamin ne demek istedigi belli degil, kacak girmis mi diyo, ne yani gemiyle mi gelmis demek, anlamadim, ne acidan irkci, haberi yapanlar onu da aciklasin. ustune diger eleman erotikci emmanuele benzetmis, o cok mu duyarli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aman resmen haber yapcaz die yirtmislar bi taraflarini. büyütülcek bisi yok. irccilik yapolmos reöröröeö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Saeros said: çok kahredici bi laf olmuş, zaten okan bayülgen de kahrolası bir adam olduğu için ondan da böyle kahredici bir laf beklenirdi resmen seviyeyi kahretmiş tek cümleyle, bravo. + <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Çok hoş veyahut komik bir espri degil, ama espri olduğu çok açık. Buna "OMO BO ORKÇOLOK" diyenlerin aklından şüphe duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ırkçılık denemez ama lüzumsuz ve saçma bir espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ırkçılık değil ama okan bayülgen espri yapmasın. komik bi adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 okan bayülgen ciddi anlamda ego sıkıntısı çeken bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 moral faggots.... moral faggots everywhere!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 lemuria said: okan bayülgen ciddi anlamda ego sıkıntısı çeken bir insan. senin de boyun bir metre cuk santim olsa sen de baya bi sikinti cekerdin.. ego sikintisinin haricinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Okan harbiden egodan oluşan bi beden Herif programa telefonla bağlanan izleyicisi üzerinden bile prim yapmaya kasıyor lan millet de salak mıdır nedir arayıp duruyor. Adamın tüm özelliği başkalarının kusurları üzerinden kendine malzeme çıkarmak. Politikacıya yap Sanatçıya yap falan da, kayseri'nin lölölö ilçesinden seni izleyen seyirciye de telefondan ayar vermeye çalışıp milleti güldürmeye kasarsan ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Programına telefon ile bağlananların %80'i zaten mal,okan'da ona göre muamele yapıyor.Telefon ile konuk bağlamak çok gereksiz,hele birde onlara soru falan soruyor :) neyse okan iyidir candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Rotweiler said: Bursa çocuğuyum ben... heryerde .... ben geldi aklıma birden ausdh o videodan sonra bursa diyince aklıma direkt o geliyo benim sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Sokak serserilerine "apaçi" diye manşet atıyor koskosca gazeteler. Okanın dediğinden mi rahatsız olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Çok fena ırççılık yapmış, Kanal D banlamalalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 insanlar durup dururken aşağılanınca umursayan yok adını ırkçılık koyunca herkes ezbere hümanist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 okan bayülgen gece kuşu ve zaga programlarında komik şeyler yapıyordu. özellikle zaga'da belirli bir grupla hazırladığı skeçleri seviyordum. "okan bayülgen komik değil" demek biraz tuhaf, stating the obvious hesabı. zaten adam komedyen değil, tv programcısı kendisi. stand-up felan yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bu gece yaptığı özür. http://twitpic.com/f4fz6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 repler okana gecenin kahramanı okan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar