Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 said: Kendisini kamut görevlisi olarak tanıtan ve türlü bahanelerle KONTOR/TL ve KARTSIZ HAVALE yapmanızı isteyenlere itibar etmeyiniz. POLIS diye sms geldi şimdi. 5-10 dakikada öncesindede babamın telefonunada geldi. yahu herkesin telefon numarası emniyette kayıtlı mı? nasıl bu kadar ulaşıp mesaj atabiliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi telefonun kendi adına kayıtlı sonuçta, kimlik veriosun kontorlü hat bile alırken. E onlarda haliye istenildiğinde kontrol altında. da welcome to real world diim ben sana, her yerde mobese kamerası, hayatının kaydını tutan sosyal network ağları ve her an nerede olduğunu bildiren cep telefonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gsm operatorlerine demişlerdir atın diye, ayrıca kayıtlı olmasa bile gerekli durumlarda kişiye kayıtlı numara/yer tespiti yapabiliyorlar yine gsm operatörleriyle iş birliği yaparaktan, yasal zorunluluk operatörler için iş birliği yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 skynet iyi günler diler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bizdeki olsa olsa maklubnet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Aslında bunda emniyet ulaşmamıştır bile, demiştir operatöre şu bölgede ki her abonene at oda yapmıştır. Bi gideri yok sonuçta yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi adamlar senin oturduğun yeri biliyor telefonunu bilmesi mi garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sparkcaster said: skynet iyi günler diler fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bu yola birçok kişi dolandırıldığından operatörlere bütün üyelerinize bu mesajı yollayın demişlerdir. Bence gayet mantıklı ve üyü bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ohal olursa da böyle mesaj atacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sıralı da atabiliyorlar. mesaj yazarken bana da geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aynen banada geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sağol agbi diye cevap attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Suark said: Aslında bunda emniyet ulaşmamıştır bile, demiştir operatöre şu bölgede ki her abonene at oda yapmıştır. Bi gideri yok sonuçta yani :) basit bir yöntem yani, abartılı bişi değil ki. adına kayıtlı numaraya yollamasına bile gerek yok. 0000000 to 9999999 sent this message dersin, o herkese gönderir yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 "Cin Ruhi" said: ohal olursa da böyle mesaj atacaklar mı? darbe olunca tv'ye çıkmak yerine telefondan mms atacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Polis ne yaparsa yapsın yerli yersiz memnuniyetsizlik belirtmek için konuşan troller amma arttı yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dun yeni pasaport almaya gittim subeye. adam tel numarasi istedi ordan adres bilmemne herseyimi soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 inanamıyorum nasıl olur da telefonlarımız onların elinde olurlar. nerde özel yaşama saygı nerde hukuk nerde bu devlet !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nickin sana çok yakışmış be turşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bence yerinde bir uygulama olmuş. dendiği gibi operatörlere tüm kontörlü hat kullanan kullanıcılarınıza bu mesajı yollayın diyebilirler illa ki telefon numaralarınızın elinde olması gerekmiyor açıkçası. bugün siyasal partiler dersindeyken hocaya geldi bu mesaj. sonundaki imza POLİS kısmına güldük geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 öncelile uygulama gayet basit ve iyi keza abuk subuk "ben mitden ajan celal" diye çok insan dolandırıldı, toplu sms atmak da zor bir şey değil kuaförler bile yaptırıyordu (kanun değişti bunlar da izne tabi artık) ben "imza: emniyet genel müdürlüğü" olmasını beklerdim aa herhalde aklrakter satyısında sınıkıtı yaşadılarından "POLİS" dediler "imza: POLİS" komik ama ya Emniyet Gen. Müd. olmasını beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bana şöyle geldi EGM www.asayis.pol.tr-155 çok temiz. güzel hareket keşke 3 ay önce yapsalardı, annem bu şekilde dolandırıldı cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Devlet Baba benide adam yerine koyup bu mesajdan banada attı çok sevinçliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Vidar said: gsm operatorlerine demişlerdir atın diye, ayrıca kayıtlı olmasa bile gerekli durumlarda kişiye kayıtlı numara/yer tespiti yapabiliyorlar yine gsm operatörleriyle iş birliği yaparaktan, yasal zorunluluk operatörler için iş birliği yapmak. bu iste, atsinlar bilgilendirsinler iste arada iyi isler yapiyolar afdfsdf kabartma tozu gibi herseyi abartmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar