Kaede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Holy said: ben de arada bu durumdan sıkılıp fransızlarla oynamaya gidiyorum. LE FU- diyorum mikrofondan, dağılıyo adamlar ahah ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 militia ve prodigy nin yeni versiyonları çok başarılı ama server bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bir ara eski cs beta versiyonlarını aramıştım ama bulamamıştım. level cd'lerinde bile bulamadım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bende var. Cs 7.1 Beta ile 7.5 beta galiba İkisi de aynı cd içerisinde. Cd'nin üstü stickerlı böyle, hani o çook eski cd'ler var ya, onlardan. Oyunun arayüzünde şu resim vardı o zamanlar, http://media.moddb.com/images/downloads/1/12/11076/splash.jpg Tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 upload et! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 resim direk assault ve office hatırlattı. başka hiç bi harita değil. resimde rehine olduğuna o kadar dikkat etmemiştim, kendi kendime niye o iki harita diye düşünürken fark ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 server kurun steamden source atalım işte, gayet eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Snake said: upload et! Çalışıyor mudur bilmem ki? 2 hafta sonra dönücem eve o zaman bakarım. Ne oynardık o zamanlar be.. Öyle pod-Bot falan yoktu, bot atmak için zip'ten bişey çıkarırdık cs klasörüne ondan sonra consolea addbot 100 server yazar üst ok+enter yapardık, yaptığımız kadar bot atardı oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 lanet ya. günlerimi verdiğim şey bu muydu lan diye bakıyorum screenshotlara =/ çocuğum olursa böyle şeylerden uzak tutacam abicim bu ne ya. buna ayırdığım vakitte neler yaşardım kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 her canlı illaki csyi tadacaktır, engel olamazsın ualn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 beta7 o kadar iyi değil de, beta5 ve beta6 iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 PrudenT said: böyle 2 bomba kurma yerli t lerin başlayıp da mağaradan sağ veya sol yaparak a veya b ye gittiği map hangisiydi ya bi de office i de severdim kalabalık olunca zevkli olurdu de_chateau galiba o harita. biraz geç oldu cevap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 SNN de o zamanlar 3. sunucuda haritalar oylanamıyordu, bütün bu haritalar dönüp dururdu, bir de dial up oynardım o zamanlar tey teeey. Kablolu 2 3 kişi gelir tozunu atardı maplerin in o zamanlar. AS maplerinde VIP olmayı severdim, millet o zamanlarda genelde bilmezdi haritaları sıvışır kaçardım bir türlü o zamanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 SNN 5 Friendly Fire açık olan server çok iyi oluyordu geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Of of sabahtan akşama kadar ayran içerek as_tundra oynamalarım geldi aklıma yine. Abi insan niye hep geçmişi daha çok sever ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/_IGP7954.JPG 7.0 imiş.. Nostalji oldum eheh. Açılmıyor cd ama, harita gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ne yap et açççççççç ve upload etttttttt!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.filefront.com/10831/Counter-Strike-Beta-7.0-Full-Install/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hl1 son versiyonunda çalışır mıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 çalışmaz, hl updateleriyle yürüyodu hep cs versiyonları. 6.2, hl 1.0.1.6 mı ne öyle bir şeyde çalışıyordu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hl de var cd içinde ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 o zaman böyle ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Kojiroh said: Abi insan niye hep geçmişi daha çok sever ya sdfsdf :( beş sene sonra bugünleri arıcaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 başlığı hortlattığım için özür dilerim ama bu haritaları oynamak isteyen olur mu diye sorma gereksinimi duydum. talep olursa haftada bikaç gün, nostaljik güzel vakit geçirmek uğruna aktiviteler yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 goldbären said: Kojiroh said: Abi insan niye hep geçmişi daha çok sever ya sdfsdf :( beş sene sonra bugünleri arıcaz lan arıyo musun şrfsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar