Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutulmuş nostaljik cs haritaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende var.

Cs 7.1 Beta ile 7.5 beta galiba

İkisi de aynı cd içerisinde.

Cd'nin üstü stickerlı böyle, hani o çook eski cd'ler var ya, onlardan.

Oyunun arayüzünde şu resim vardı o zamanlar,

http://media.moddb.com/images/downloads/1/12/11076/splash.jpg

Tey tey..
Mesaj tarihi:
resim direk assault ve office hatırlattı. başka hiç bi harita değil. resimde rehine olduğuna o kadar dikkat etmemiştim, kendi kendime niye o iki harita diye düşünürken fark ettim..
Mesaj tarihi:
Snake said:

upload et!

Çalışıyor mudur bilmem ki? 2 hafta sonra dönücem eve o zaman bakarım. Ne oynardık o zamanlar be..

Öyle pod-Bot falan yoktu, bot atmak için zip'ten bişey çıkarırdık cs klasörüne

ondan sonra consolea

addbot 100 server

yazar üst ok+enter yapardık, yaptığımız kadar bot atardı oyuna.
Mesaj tarihi:
lanet ya. günlerimi verdiğim şey bu muydu lan diye bakıyorum screenshotlara =/ çocuğum olursa böyle şeylerden uzak tutacam abicim bu ne ya. buna ayırdığım vakitte neler yaşardım kim bilir...
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

böyle 2 bomba kurma yerli t lerin başlayıp da mağaradan sağ veya sol yaparak a veya b ye gittiği map hangisiydi ya

bi de office i de severdim kalabalık olunca zevkli olurdu

de_chateau galiba o harita.

biraz geç oldu cevap...
Mesaj tarihi:
SNN de o zamanlar 3. sunucuda haritalar oylanamıyordu, bütün bu haritalar dönüp dururdu, bir de dial up oynardım o zamanlar tey teeey. Kablolu 2 3 kişi gelir tozunu atardı maplerin in o zamanlar.

AS maplerinde VIP olmayı severdim, millet o zamanlarda genelde bilmezdi haritaları sıvışır kaçardım bir türlü o zamanlar :D
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
başlığı hortlattığım için özür dilerim ama bu haritaları oynamak isteyen olur mu diye sorma gereksinimi duydum.

talep olursa haftada bikaç gün, nostaljik güzel vakit geçirmek uğruna aktiviteler yapabiliriz.
  • Yeni Oluştur...