Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Babam kendisine uzaylı filmi indirmemi istedi. Babamı bildiğim kadarıyla aklındaki içinde uzaylıların olduğu, süper efektlerin olduğu bir amerikan aksiyon filmi. Ben o tarzda neredeyse hiç izlemem. Independence Day gibi bir şey işte; babam bayılmıştı ona, ben sonunu zor getirmiştim. Son 5-6 yılın filmi değilse %99 izlemiştir. HD olması isteniyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 district 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Baban için istediğin birşey de bile neden senin hakkında bu kadar feedback alıyoruz ya? "Vallahi izlemem ben öyle hollywood filmleri wes anderson carpsın." Senin default sorunun bu abi, fixle. Ps: Ben mükemmelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Pandorum var sanırım Alien çakması bir filmdi, sonraa şu New York'ta canavar olan film vardı o da sayılabilir belki. Dünyalar savaşı var. Tam uzaylı olmasa da The Mist sayılabilir canavarlı film olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 The Signs var bazı sahneleri korkunc. Film kötü ama. Ama uzaylı filmi olarak iyi District 9 var, cult olanların dısında tabi. Yoksa go go alien. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bilim kurgu ile epey ilgili olmama rağmen niye yardım istediğimi belirtmek için alıyorsunuz :) Alien izlendi zaten. District 9 aksiyon değil diye biliyordum ben, gerçi daha izlemedim. İndireyim hemen öyleyse. Pandorum'da çekiyorum. Mist'i izlemiştik geçenlerde. Hoş filmdi ama sonu kötü olmuş. Kitap daha iyi bitiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Independence Day sevdiyse Man in Black 1-2 de sever. ikisinde de Will Smith oynuyordu zaten. Fifth Element ve Star Wars serisi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Esnaf said: district 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bone said: Independence Day sevdiyse Man in Black 1-2 de sever. ikisinde de Will Smith oynuyordu zaten. Fifth Element ve Star Wars serisi de olabilir. Klasik filmler bunlar abi. crpg seviyorsan Baldur's Gate II oyna gibi birşey diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 izlesin işte uzaylı filmi sonuçta. her önüne gelen uzaylı filmi yapmıyor ki izleyelim. şu sıralar uzaylı filmi olarak World Invasion: Battle LA, Skyline, Cloverfield, The Invasion tarzı şeyler yapıyorlar. o yüzden eskileri tavsiye ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Hepsi izlenmiş filmler zaten; onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 4.tür mü ne vardı, o iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 GERGE said: Bilim kurgu ile epey ilgili olmama rağmen niye yardım istediğimi belirtmek için alıyorsunuz :) Alien izlendi zaten. District 9 aksiyon değil diye biliyordum ben, gerçi daha izlemedim. İndireyim hemen öyleyse. Pandorum'da çekiyorum. Mist'i izlemiştik geçenlerde. Hoş filmdi ama sonu kötü olmuş. Kitap daha iyi bitiyordu. offffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 district 9'ın sonları full aksiyon. gayet yeterli seviyede aksiyon barındırıyor.. go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben de kötü diye ertelemiştim baya bi. çok düşük beklentiyle izledim baya güzel gelmişti sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Archangel_ said: 4.tür mü ne vardı, o iyiydi evet fourth kind mıydı neydi adı hatta. roger milla oynuyor filmde dsfjs district 9 a kötü diyenin de ağzı gözü yamulur. son zamanlarda izlediğim en güzel fimllerdendi o dönem. bi 6 ay daha geçsin tekrar izlerim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 district 9, 10 numero bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Avatar seyretsin sonra Transformersda da uzaydan geliyorlardı oda gayet aksiyonlu film işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 District 9 beğenmedim. Aksiyon olmayan ama benim için çok önemli yere sahip olan "Mission To Mars" KESİNLİKLE izlenmeli diye düşünüyorum. Top 3'ümde benim konu itibari ile. Contact kesinlikle izlenmesi gereken diğer film ama aksiyon değiller. Ciddiler ve aklı başında mesajları var ikisinin. Salak saçma "atmosferde savaş" filmleri değiller yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 GERGE said: Mist'i izlemiştik geçenlerde. Hoş filmdi ama sonu kötü olmuş. Kitap daha iyi bitiyordu. kitaptaki haliyle alternatif sonu var filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 mustafa topaloğlunun filmleri geliyo aklıma nedense :D edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 dünyalar savaşı izleisn, efekt dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 benim babam film istese garanti western isterdi lan.. butün serileri izlemişizdir beraber.. bu newage babalar da bi farklı canım! scifi ne yahu, uzaylı ne yahu.. gerçi sw-i the phantom menace gelince koştura koştura gitmiştik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 valla benim babam 65 yaşında, lostu falan zorla dvdye çektirip bana sonra gidip onu tvde izliyordu. pek meraklı sci-fi filmlerine falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 badi ve et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar