Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni Chaplin' le Kıyaslayın!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anam anam laflara gel, sessiz film döenminden beri ne fiziksel komedyenler geldi dünyaya, birinin bile şöyle bir lafı yok. naısl gazdır bu böle.

tamam karşılaştırdım, bok gibisin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bok'a hakaret. Gübre de denen bok çok hayati bir şey, bitkileri yaşatıyor, tuğlaları bir arada tutuyor, kışın yakılıyor... Hatta hinduların Padma diye bir bok tanrısı bile var.
Mesaj tarihi:
ne demek istemiş acaba.gaztede gördüydüm

hani mahsun oyuncu değil beni onla kıyaslamayın demek istemiş sanırım ama örnek olmamıs
Mesaj tarihi:
Postunda FPS-silah ilişkilerini işleyen Bone, "Kıyaslanmak doğal. Buna gocunmam. Sonuçta adam öldürüyoruz" dedi ve ekledi: "Ancak beni Fatal1ty'le değil, Adolf Hitler'le kıyaslayın"...
Bone'un kıyaslanmak istediği Alman lider, ressam ve Nazi Hitler, 1919 yılında siyasete atılmış ve dönem koşulları için imkânsız gibi görülen başarılara imza atmıştı.
Mesaj tarihi:
kerameti kendinden menkul özcan kalasının zırvalaması gene.

şu adamla aynı dönemde çıkan ne kadar arabesk, fantazi vs. şarkıcı varsa toplayıp kınalıadaya atıcan. uluyup dursunlar orda.

özcan deniz, mahzun, küçük ibo, sinan özen var hatırlayabildiğim aynı dönemde çıkan.

hayır, bi de boşuna beynimi yoruyorlar. bi yandan şarlo geliyor gözümün önüne, the kid'deki hali falan. sonra da bu kütük, mideme ağrılar giriyor.
Mesaj tarihi:
abi bariz kıskanıyosunuz adamı. nerden nereye geldi adam. fahriye evcenle birlikte lan adam. direk kıskançsınız

http://haber.gazetevatan.com/newpics/news/080820081137211621313_2.jpg
  • Yeni Oluştur...