Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archaeology

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düşmesine düşüyor elbet ama bi orantısızlık var.mesela meleelerin düşürmek için yırtındığı epic sword bana daha skill kasarken düştü.ama gel gör ki warlockuma almak istediğim staff,dwarf common artifactların her birinden 5 er 6 şar düşmesine rağmen bir türlü düşmedi.
Mesaj tarihi:
BeSTBoY said:

düşmesine düşüyor elbet ama bi orantısızlık var.mesela meleelerin düşürmek için yırtındığı epic sword bana daha skill kasarken düştü.ama gel gör ki warlockuma almak istediğim staff,dwarf common artifactların her birinden 5 er 6 şar düşmesine rağmen bir türlü düşmedi.

Aynı sorun bende var, bir staff kaldı EK 'da oda çıksa bir daha gitmek istemiyorum =P
Mesaj tarihi:
dusuyo dusuyoda iste allahin dazlak dk sina dusuyo o staff... spec mpec degistiriomda farmliyom dussun diye artik ring dustu bi trinketle staff kaldi benimde :(
Mesaj tarihi:
Wayne said:

dusuyo dusuyoda iste allahin dazlak dk sina dusuyo o staff... spec mpec degistiriomda farmliyom dussun diye artik ring dustu bi trinketle staff kaldi benimde :(
account bind o itemlar biliyosun demi baska charlarına gönderebilirsin
Mesaj tarihi:
Noob bir soru olacak ama birşey sormak istiyorum.şimdi lvl 20 de ögrendik.gittik haritadakı kazılacak olarak gösterdigi yere.kurek işareti var ona bastık bir dürbün çıktı yeşil oldu .sona ne yapacagız? nasıl kazacagız yada ne yapmamız lazım?
Mesaj tarihi:
solve yaptmz zman havuzdan random 1 tane bulmaca secip onu cikartiyor karsimiza buna hic bir sekilde yön veremiyoruz.. 1k fragment toplayip üst üste 10 tane solve yapmanin sansi artıtırmasi gibi bişey söz konusu mu bilmiyorum ama cok da sanmıyorum :D
Mesaj tarihi:
bi sey deistirmiyo 1000 fragment biriktirmek
bi kac ufak trick war o kadar

1.110 a kadar gatherdan skill aliniyor o sebeble solve yapmamak lazim
2. bazi itemlar 450de cikmaya basliyo o sebeble mesela zinrokh kasiyosaniz 450 skille kadar trolleri cozmeyebilirsiniz ki asirlar surer 450 olmaniz bu durumda easternda kasiyosaniz
ama yok kalimdorda kasiyosaniz arda cikan 3 5 trollu cozmeyebilirisniz
Mesaj tarihi:
Solve konusunda ek olarak sansi arttiracak hicbisi soz konusu degil dimi? Yano kazidan cikan yesil naneler sadece solve icin gerekli sayiyi azaltiyot baska bisi degil. Ayrica dwarftan rare dusmesi icin skillin xx olmasimi onemli yoksa benim dwarftan bir suru sol e etmis ilerlemis olmammi?
Mesaj tarihi:
Yok ifade edemedim kandimi tam olarak. MEsela bende 180 skill mevcut ama şimdiye kadar 1 kere dwarf solve etmişim geri kalan nelf veya troll. Ben dwarf staff istiyoy isem ve o bu levelda dusuyor olsa onu dusurme ihtimalim varmı yoksa dwarf kasmam lazımmı bi süre?
Mesaj tarihi:
Snake said:

çok yanlış bi zamanda hardcore yaptılar oyunu. basitleştire basitleştire limit nüfusa eriştiler sonra hardcore yaptılar. kendi açılarından mükemmel bi strateji tabi.

+1
  • Yeni Oluştur...