Wayne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 banada tirnket dusmuyor cok dangalak bi drop rate yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Değmez yani uğraşmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 trinket düşmüş birilerine. düşüyor yani staff da düşmüş hatta ama sabır lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeSTBoY Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 düşmesine düşüyor elbet ama bi orantısızlık var.mesela meleelerin düşürmek için yırtındığı epic sword bana daha skill kasarken düştü.ama gel gör ki warlockuma almak istediğim staff,dwarf common artifactların her birinden 5 er 6 şar düşmesine rağmen bir türlü düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 murphy sana selam cakmis orada. baska bir char kasarken duser merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeSTBoY Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ilahi zaidral, yüzümü güldürdün msgınla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 BeSTBoY said: düşmesine düşüyor elbet ama bi orantısızlık var.mesela meleelerin düşürmek için yırtındığı epic sword bana daha skill kasarken düştü.ama gel gör ki warlockuma almak istediğim staff,dwarf common artifactların her birinden 5 er 6 şar düşmesine rağmen bir türlü düşmedi. Aynı sorun bende var, bir staff kaldı EK 'da oda çıksa bir daha gitmek istemiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dusuyo dusuyoda iste allahin dazlak dk sina dusuyo o staff... spec mpec degistiriomda farmliyom dussun diye artik ring dustu bi trinketle staff kaldi benimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Wayne said: dusuyo dusuyoda iste allahin dazlak dk sina dusuyo o staff... spec mpec degistiriomda farmliyom dussun diye artik ring dustu bi trinketle staff kaldi benimde :(account bind o itemlar biliyosun demi baska charlarına gönderebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 böcek mountu alan var mı tol'virden patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 biri almış arka sayfada vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Noob bir soru olacak ama birşey sormak istiyorum.şimdi lvl 20 de ögrendik.gittik haritadakı kazılacak olarak gösterdigi yere.kurek işareti var ona bastık bir dürbün çıktı yeşil oldu .sona ne yapacagız? nasıl kazacagız yada ne yapmamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Dürbünün baktığı yöne doğru gideceksin. Eğer yeşilse bir kaç adım atıp tekrar bas surves ikonuna. Sonunda bir kase falan çıkar. Direk lootlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 staff düştü. kılınç düşmedi. çünkü şanssızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 solve yaptmz zman havuzdan random 1 tane bulmaca secip onu cikartiyor karsimiza buna hic bir sekilde yön veremiyoruz.. 1k fragment toplayip üst üste 10 tane solve yapmanin sansi artıtırmasi gibi bişey söz konusu mu bilmiyorum ama cok da sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bi sey deistirmiyo 1000 fragment biriktirmek bi kac ufak trick war o kadar 1.110 a kadar gatherdan skill aliniyor o sebeble solve yapmamak lazim 2. bazi itemlar 450de cikmaya basliyo o sebeble mesela zinrokh kasiyosaniz 450 skille kadar trolleri cozmeyebilirsiniz ki asirlar surer 450 olmaniz bu durumda easternda kasiyosaniz ama yok kalimdorda kasiyosaniz arda cikan 3 5 trollu cozmeyebilirisniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 100e kadar skill geliyo kazidan, rareler 15 skill veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Solve konusunda ek olarak sansi arttiracak hicbisi soz konusu degil dimi? Yano kazidan cikan yesil naneler sadece solve icin gerekli sayiyi azaltiyot baska bisi degil. Ayrica dwarftan rare dusmesi icin skillin xx olmasimi onemli yoksa benim dwarftan bir suru sol e etmis ilerlemis olmammi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Senin skill aralığındaki drop lar tamamen random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Yok ifade edemedim kandimi tam olarak. MEsela bende 180 skill mevcut ama şimdiye kadar 1 kere dwarf solve etmişim geri kalan nelf veya troll. Ben dwarf staff istiyoy isem ve o bu levelda dusuyor olsa onu dusurme ihtimalim varmı yoksa dwarf kasmam lazımmı bi süre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Lazım değil bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugiss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Snake said: çok yanlış bi zamanda hardcore yaptılar oyunu. basitleştire basitleştire limit nüfusa eriştiler sonra hardcore yaptılar. kendi açılarından mükemmel bi strateji tabi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hardcore falan degil sadece HC için iyi item gerekli o kadar ve onuda elde etmesi eskisi 1 gün degil 1,5 hafta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Yup 1 hafta öncesiyle mukayese edilmez artık HC ler. Gene kasınç ama cc yapmadan rörörö gidebiliyoruz addlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Healerlar manayı adam ettiler o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar