Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archaeology


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

evet var mı aramızda kazma küreğe gönül verenler. 455 yaptım ben skili an itibariyle.

sahip oldugum rare artifactlar arasında en kayda değerleri fosil raptor mount ve pet, queen azshara'nın robe, ve bi kaç blue rare.

nerubian'dan blessing of the old god geldi ama nerubian fragment toplayamıyorum 2 tane bölgesi buglı, sınır dışında gösteriyor malzemeleri. 150 tane istedigi için sonraya bıraktım onu.

asıl hedefim bu uldumdaki mount ama bakalım daha kazmaya bile baslayamadık orayı kalimdorla paylaşıyormuş kazı bölgelerini çünkü.


bi de, bu fragment bulmayı kolaylaştırıcı addon taktik falan bilen varsa paylaşsın iyi olur.

mesela nerde bi mob var onun altında buluyorum genelde ben sdgsdg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok az kastım ben, şu an 65-70 civarı olması lazım skill. 2 tane item çıkarabildim onlar da griydi, o yüzden de biraz caydım.

Şeyi merak ediyodum aslında, kazı yöntemi değişiyo mu, yoksa hep böyle dürbün koyup bulma şeklinde mi? Bazen saçmalıyo gibi geliyo çünkü, düz git uzakta diyo, gidiyorum, arkada sağda uzakta diyo, gidiyorum, ilerde sağda uzakta diyo, başladığım yere dönmüş oluyorum, solda ilerde orta uzaklıkta diyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi 3 kademesi va dürbünün kırmızı sarı ve mavi/yeşilimsi.

kırmızı geldi mi bi 30 40 yard öne gidip tekrar koyuyorum. kırmızı da çok sapma oluyor gösterirken. yani kırmızının direk gösterdiği yerde değil %90 ama o tarafta. sarı çıkmaya başladı mı da 20 ser yardla gidiyorum dürbünün gösterdiği tarafa. maviden sonra da açısına göre 5-10 yard.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...