Phlox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bu arada zinrokh için kesin bir cevap almak istiyorum. bazıları 450 skill gerekiyor demiş bazıları 60 skillde zinrokh çıktı demiş. 2.sinin troll potansiyeli yüksek ama emin olamadım. level 85 epixler için 450 gerektiği doğru mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 doğrudur tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Arkeoloji 101 yeşil ışığa ulaştığınızda yapmanız gereken 2 hamle var : ilk noktamızı bulduk diyelim : yesil!: simdi 2 hamleye geldi sıra : 1: gözünüzde canlandırın kesistikleri noktayı 2: tadaaa :P kolay gelsin. dipnot : kırmızı ışık =/= uzak. ulaşılmaz demekmiş mesela dağın üstündeyken dağın dibinde olan şey de kırmızı gözüküyor cok uzakta olmamasına rağmen. dipnot 2 : sarı ışık mesafesi icin en ideal hareket dürbünün baktığı yöne survey cooldownı dolana kadar yaya olarak koşmak. genellikle yeşil noktayı buluosunuz bu sekilde. (mesafeyi kabaca ölcmek anlamında söylüyorum yaya koşma süresi kadar bi mesafe var yani cd dolmasını bekleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 dikey olarak uzak ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bu yukardaki her zaman tutmayabiliyor, addon var bi tane 3 taneden bulan buna benzer. ama insan kendi de anlayabiliyor bi süre geçtikten sonra ya. çok zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 e oyle uzak tabiiki yane 3 boyutlu düsünmek lazim uzaklıgı o zaman uzak kavramı dogru oluo sadece hani anlaşılması icin öle bi not düstüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Tabi bu hesapta şöyle bir sorun var, ışıklar düz bir hatta göstermiyor. Işıklar raslantısal olarak, kırmızı için 180 derece , sarı için doksan derece , yeşil için 30 derecelik bir daire dilimini tarıyorlar. Yani yeşil ışığın tam karşısında değil aranan item, 15 dereceye kadar sapma görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 lvl 85 silah düşüren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ben aldım kılıcı kullanamıyorum daha karakterim yok sdfsd zorlasam stafı da çıkarırdım dwarftan ama baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ahmedinejad said: ben aldım kılıcı kullanamıyorum daha karakterim yok sdfsd zorlasam stafı da çıkarırdım dwarftan ama baydım accleri birleştirelim de benide yorma yawww :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 kaç solveden sonra aldın nejad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 trol çok kasmamıştım aslında. skil olarak 500 lerdeydim geldiğinde. du bi bakim de söleyim. 12 tane trol'den sonra gelmiş bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 böcek mount için kaç skill gerekli? uldumdan çıkıyor galba o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abow baya şanslıymısın ben 50 tane çözdüm hala yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 450+ bütün tolvir ve epicler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Masquerade said: böcek mount için kaç skill gerekli? uldumdan çıkıyor galba o? abi böceğin skillden çok söyle bir sorunu var. uldumda dig site çıkması için tüm kalimdordaki diğer yerleri kazmak zorundasın sürekli. bir kıtada maksimum 4 tane dig site olur kuralı yüzünden. baya ugrasıp 4 tane artifact açtırabildim tolvir'den. o mountu alabilen adam cidden insan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 intihar sebebim olacak bu arkeoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ahmedinejad said: bu yukardaki her zaman tutmayabiliyor, addon var bi tane 3 taneden bulan buna benzer. ama insan kendi de anlayabiliyor bi süre geçtikten sonra ya. çok zor değil yani.addon un adı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 benim gördüğüm şuydu http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/sal.aspx ama yeni addonlar çıkmış bi kaç günde http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/categories/archaeology.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 northrendde kvaldir/nerub digsite oranını ayarlayan gerizekalının........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 O yeah Archaeology Helper efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 525 archeology i bufflanmadan evvel yaptım, 3 er 3er toplayaraktan... Epic dwarf staff ini arıyorum ama gittim troll epic 2h sword u buldum hala staff için uğraşıyorum. Allahtan bind on account valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Arıyorum derken dwarf bölgelerinde kazıorsun demek oluyor degil mi? Birde archelogy itemlarından ahde neyi nasıl satıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hertürlü item var insan bide 2h agili item koyar çok ayıp blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Indiana Jonez meslegi. Almayan default olarak homodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar