Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 büyülerde baya sıkıntı var ya kendi menüsünden de değişmiyo illa silah koyarak hallediyosun :'((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 altmer skill i nasıl kullanılıyo muvaffak olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Sparkcaster said: ya bişi sorcam favorite menüsü sıkıntılı mı mesela bişeyi sol başka bişeyi sağ elime aldıktan sonra bunun yerlerini favorite dan değiştiremiyorum illa inventory yada büyüye geçmek gerekiyo aha ben çözdüm bunu normalde istediğim itemi sağ elime alabilmek için sağ tuşa tıklamam lazım sola istiosam sol tuşa doğal olarak, ama öle değil eğer favorite deyken bandı getirmessen istediğin itemin üstüne eskiden menü bandının olduğu yere yapıyor işlemi, wasd veya yön tuşu kulllanarak getirmek lazım bandı oaraya yoksa aynı itemi bi sağa bi sola alıp durursunuz,alışık olduğumuz gibi mouse imleci menü bandını seçeneklere getirmiyor yani süs için o imleç, olay bantda aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bethesda tabuyu yıkıp oyunda romance koymuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 evine bağyan alabiliyosun evleniyorsun falan bişiler vardı sanki öle demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bi witcher degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hamdolsun. Sparkcaster said: altmer skill i nasıl kullanılıyo muvaffak olamadım force/shout aynı düğme, içlerinden seçip kullanıyorsun. favorites büyü değiştirmede hotkey atayınca hallettim gibi, mesela sol eldeki shield/silahı da bir tuşa atayın. 1- 1h 2- shield 3- bow 4- heal yaptım mesela, karışıklık çıkmadı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 3 tane mi burç var şimdi piiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Norak said: evine bağyan alabiliyosun evleniyorsun falan bişiler vardı sanki öle demişlerdi benim eve oyunda da gelmez kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Gerçek hayat gibi yaptılarsa yine para verirsin akila ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 arkadaşım karıştırmasana milletin defterlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 auhah bide şey, bazı iç mekanlarda ışıkhızında hareket ediyorsa karakteriniz ve herşey, alt+tab yapıp affinityden cpuları kısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://www.megaupload.com/?d=QJ1X2RLH hayirli olsun cikti ilk duzeltme patchi, ui yi adam ediyor az bucuk favorites da konsola gore yapmislar, hangi tusla kullaniyosanzi buyuyu o tusla basip secmenizi istiyor, gamepadle oynarken kolayda mouse la sorun az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 abi parayla da gelmiyo, ama oyunda kafalarina vurabilirim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Beyler bu The Silver Hand questi Skjordan aldığımız hani werewolf yapan adam zorla werewolf yapıyor başka walk line bulamadım,olmak istemiyorum ben werewolf öylecene bırakırsam kalıyor o factionun questleri ispiyonda edemiyorum kimseye nedir sohbeti oranın ? devam edeyim mi öylece bırakayım mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 devam et faction lideri cure almaya yollar seni onunkini içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu arada itemlari nasil recharge etyoruz ya benim lunar axe yalan oldu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 soul gem ve soultrap ile eskisi gibi. ben uğraşmıyorum daha onunla, yeterince kolay ölüyor herkes henüz exquisite silahlarla. gerçi bir de perk var her kill'den %5 soul veren, onu almak lazım uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 clairvoyance nasıl çalışıyo, dual castte bile bişey çıkmıyo etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://store.steampowered.com/stats/ .... Current Players Peak Today Game 198,851 198,851 The Elder Scrolls V: Skyrim 70,885 78,161 Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer 58,016 60,697 Counter-Strike 46,069 54,717 Football Manager 2012 44,019 46,231 Counter-Strike: Source 198,8 k :( css :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bu arada bir map o kadar güzel ve kullannişsiz nasil olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Abi oyunu yükledim dakka 1 gol 1 hemen bi bug buldum hemde ağır exploit edilebilir cinsden. Oyuna kafamda sneak/archer oynamak üzere bi wood elf açtım ve ilk şehir olan Riverwooda geldiğimde bi kız davası var faendal ve sven arasında neyse faendal için yalan söyleyip fake mektup verdim kıza sonra bu elemanda kanka gibi bişi oldu benle ne desem yapıyor.Bug kısmıda şu, bu abi aynı zamanda archer trainer bundan archer öğrenin sonra trade dialoğundan verdiğiniz parayı geri alın.İşin komiği oyunun başı olduğu için 5/5 train level up veriyor ve bir sonraki levelda tekrar 5/5 train olabiliyorsunuz, hiç bir gold kaybı yaşamadan. Bunun dışında herkesin dediği gibi menü kısmı haricinde şuan için öyle ağır eleştirilecek birşey göremedim belki grafikler dahada güzel olabilirdi ama çokda umrumda değil oyun akıcı. Neyse ben devam edeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Sparkcaster said: clairvoyance nasıl çalışıyo, dual castte bile bişey çıkmıyo etrafta böyle mavi bir patika gibi birşey göstermesi lazım channel ettiğin sürece. bu arada yama yükledikten sonra kitapları alamaz oldum, bir saçmalık oldu ama çözemedim. hiçbir tuşla alamıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 OsManiaC said: http://store.steampowered.com/stats/ .... Current Players Peak Today Game 198,851 198,851 The Elder Scrolls V: Skyrim 70,885 78,161 Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer 58,016 60,697 Counter-Strike 46,069 54,717 Football Manager 2012 44,019 46,231 Counter-Strike: Source 198,8 k :( css :( bf steam oyunu değildi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar