xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Criken favoritelar da, izlemez miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 bu oyun +18 olmalı bu nedir sadaf http://www.youtube.com/watch?v=rQliT71-ooU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 30 saniyemi geri istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 +18 diye bişi yok 18+ hey Allahım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 18 yaş üstü hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Şimdi Alduin'i öldürdüm, başka görev gelmedi. Bu kadar mıydı ana hikaye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 laptopta toshiba qosmio f60, 6gb ram, q740 1.73ghz(turbolu2.9) 8cpu ve geforce gt 330m'le neden ağlıyor bu oyun? 2gb rami, core4duo'lu ve ati hd radeon 4670 ekran kartı olan eski desktopta bile adam gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Dwinz said: laptopta toshiba qosmio f60, 6gb ram, q740 1.73ghz(turbolu2.9) 8cpu ve geforce gt 330m'le neden ağlıyor bu oyun? 2gb rami, core4duo'lu ve ati hd radeon 4670 ekran kartı olan eski desktopta bile adam gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 geforcelarda bi olay var yeni aldıysan şunu yap ayarlı değilse yoksa onboard ekran kartını çalıştırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 buraya gelince patlıo program. eski surumdede patlıyor. onuda duzeltemedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 @ravengelis o kadar kötü deildir be? bildiğin ağlıyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sorun o o zaman güvenli kipte başlat ekran kartı driverını sil nvidiaya ait herşeyi sil tekrar yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 daha önce güvenli kip olmadan denedim. güvenli kipin farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 yok yıne aynı hata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 level 53 oldum daha anca whiterundan çıkabildim asf http://steamcommunity.com/id/OsManiaC/stats/TheElderScrollsVSkyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 http://www.uesp.net/wiki/Morrowind:Base_Armor http://www.uesp.net/wiki/Morrowind:Base_Weapons Şu iki link bile morrowinde verilen önem ile skyrime verilen önemi ortaya koyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 oyun meme haline geldi mi, gelmedi mi, önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 morrowind veya oblivondaki karakter sistemlerini kırpmadan aynen koysalardı , daha güzel bir arayüz, inventory ekranı , teknik RPG özelliklerini arttırsalardı oyun gene meme yapardı. Oyunu orjinal olarak 100 saat oynadım bone, tamamen didik didik ederek oynadım. 94 meta skoruna sahip olacak bir oyun değil. Okunacağını bilsem buraya 2 sayfa wot döşerim amatörlük kaynıyor oyun. En çok üzüldüğüm nokta, nasıl FPSler codu kopya ediyorsa artık gelecek olan RPGler skyrimi kopya edecek ve ortaya b.kum gibi RPGler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 skyrim'i kopyalarlarsa neyse de me2'yi kopyalarlarsa esas sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 oblivion diyorsun da oblivion baya litelaştırılmış bir oyundu. bu da litelaştırılmış evet, ama en azından morrowind gibi dağ bayır gezme fırsatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 story mode ile handsfree me3 gelince düzelticeksin o dediğini :/ yinede skyrim son zamanlarda rpg diye önümüze konulan çoğu oyundan iyi, ama daha öncede dedim 'olabilirdi ama olmamış' durumu çok var, bencede 94 fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 me2 , da2 bunlar katil zaten direk. oblivion haberciydi skyrim için, ama gene de daha düzenli bir inventory sistemi vardı mesela 20 tane farklı kılıcı dmg, repair, parası, kaç kilo olduğuna göre sıralayabiliyordun. Guardlar daha delikanlıydı bandit mi gördü dalıyordu, kılıcı mı çektin indir onu, barracksa mı girdin akıllı ol diyorlardı. Dispositiondı, ilişkilerdi, Fame , infamy vardı. Allahın köyündeki satıcı ile en sosyetik satıcı aynı ürünü aynı fiyata satamıyordu. Atlar mal değildi. Inv.de duruyor GOTY si unpack bile etmedim daha skyrimden iyi olsaydı direk ederdim zaten. ekleme: karakter yaratmayı, statların HP, MANA ve staminadan oluşması saçmalığını bahsetmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 me3'ün "isterseniz story olmadan sırf savaş yapın, isterseniz savaş olmadan sırf story'i izleyin" modu gerçekten rpg piyasasında bir devrim olacak. planescape tormentçiler pabucunu yalasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abi skyrim guzel bi oyun hakkını yemeyelim obliviondan tiksinmiştim ama skyrim gene guzel ama abi biraz daha detay az daha ya cok deil mesela evdeki karı deişik bişiler yapsa ne bilem komsuya gitse gel bey sana corba ısıttım dese cocugun olsa bilmemne bi sehri kurtardın mı wayy baboli hosgeldin diye cay ghetirse esnaf felan ne yaparsan yap oyunda kimsenin davranısı depğişmiyo ya sana o tiksindiriyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar